raven_raven 12 014 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) Cieszy mnie to, że: - odkryłem ten dział na nowo, ostatnio praktycznie tylko Hyde Park odwiedzałem i już prawie zapomniałem, że to forum konsolomaniaków. Tutaj jest ten kąsolowy klimat - przeszedłem Final Fantasy X, spełniłem własną obietnicę sprzed bodajże 4 lat, że w końcu skończę to arcydzieło. Na dodatek zakończenie było bardzo dobre. - gram w Final Fantasy XIII, pierwszy raz w życiu chyba gram w tak nową grę, na dodatek jest to Final którego prawie zawsze miałem przynajmniej rok albo cztery różnicy między premierą a lądowaniem u mnie na półce - w ogóle wróciła mi ochota do grania, chyba z pół roku albo i dłużej w ogóle nie grałem na konsoli (albo grałem z 30 minut bez celu). Nie wiem, nie dawało mi to radości, nie miałem w ogóle ochoty, ale pożyczyłem PS2, kupiłem FFX i od tygodnia gram sobie po 4 godziny dziennie albo i dłużej, czuję tą nerdowską radość. Choć po skończeniu przygody w Spirze czas gry spadł do ok. 2-3h dziennie. - już powinny na poczcie leżeć epizody GTA, mniam. Normalnie bym się wkur,wiał, że sprzedawca w chooja wali i nie dość, że jakiś śmieszny urlop wziął, to jeszcze wysyła długo po powrocie i musiałem mu wykazywać, że naprawdę zapłaciłem, kiedy on był na urlopie. Ale jako, że mam w co grać, jakoś mnie to nie wkurza. Wkurza mnie to, że - starsi przez tyle lat wmawiali mi, że marnuje czas, że nie robię nic produktywnego, że jestem nerdem itd., że aż teraz przy graniu >30 min. mam poczucie winy . A nie mam powodów za bardzo, pograć to normalna rzecz, szczególnie, że mam wakacje i nie jest ze mną AŻ tak źle ;/. Edytowane 19 sierpnia 2010 przez raven_raven Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 W(pipi)iło mnie że ostatnio w dwóch grach bohaterowie mieli tak samo na nazwisko. Chodzi o Modern Warfre 2 i Heavy Rain ;/ Dwa razy nazwisko Sheppard się pojawiło. Chociaż może w którymś przypadku inaczej było pisane.... juz sam nie wiem, ale twórcy mogliby bardziej uważać na szczegóły Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Cieszy mnie zajebista jakość Enslaved, to będzie cichy killer tego roku. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 wkurza mnie złamanie PS3 cieszą natomiast filmiki z PES'a , dawac mi tu demooo (obym nie odwoływał tych słów) Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Strasznie wkurza mnie złamanie PS3 1 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 W(pipi)ia mnie, denerwuje, doprowadza do szału, wrzenia i zawału ostatnie trophy w Pes2010 które nie chce mi wpaść. Dziesiątki godzin i ciągle nie chce wpaść a żal dupę ściska poddać się gdy tak blisko platyny ;p. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 The Super Hero Nie mogę dostać nominacji za najlepszego zawodnika na świecie w Become a Legend a jadę już 9 SEZON. Oszaleć można. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 O ja pier.dolę, to TE trofeum...własnie gulnełem do poradnika...masakra, ja bym spasował. ale z drugiej strony najpierw złotko a potem platynka. Matrix has got you. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Ponad 300 meczy w nudnym na maksa trybie ;] i perspektywa, że jeszcze mniej więcej tyle mnie czeka... A grę muszę oddać za kilka dni i to dodatkowo mnie w(pipi)ia. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 moja starenka psp1000 z premiery w usa... wczoraj umarła śmiercią naturalną. jest mala szansa, ze reanimacja zakonczy sie sukcesem Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Cieszy mnie przytłaczająca ilość nadchodzących tytułów . 1 Cytuj
Pietak 0 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Jedyne co mnie napawa szczęściem to to, że moja kobieta przekonała się do mojego hobby. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 + nadchodząca premiera Mafii 2 + Ratchet & Clank: A Crack in Time + przefrunięcie się Black Hawkiem w multi BC2 - brak czasu na Kane & Lynch - wyłączenie się neta jak grałem w BC2 ;/ samym helikopterkiem nastukałem 2k punktów w jednej rundzie ;/ Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Cieszy mnie powrót do FM'a 2009. Zagrałem jeden sezon, za(pipi)iście (pipi)owy początek, po ok. 25 meczach 14 miejsce. Roszady w taktykach i awans na koniec sezonu na 6. Baraże o Premiership, w półfinale wygrana z Wolves po karnych. W finale niesamowite widowisko, niestety przegrana po dogrywce 4:3. (pipi)a dawno takich emocji nie przeżywałem. Cieszy mnie również to, że na sejwie mam 2019 rok, a od początku nie zrobiłem ani jednego wała (czyt. nie zrestartowałem meczu, nie kupiłem na chama zawodnika itp.). Złości mnie to, że musiałem sprzedać najlepszego zawodnika za jakieś grosze i po sezonie pewnie odejdzie następny, bo mu się kontrakt kończy. To, że zaczynam sezon 2019/20 nie awansowałem jeszcze do Premiership. A przede wszystkim złości mnie to, że brat wziął na tydzień laptopa i se nie pogram (pipi)a Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Wróciłem po kilku latach do RollerCoaster Tycoon 2. Jako dzieciak tłukłem tą grę do nieprzytomności i obecnie sobie wracam do dawnych czasów. Może i gra się trochę zestarzała, ale nie jest źle. Cieszy mnie to. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 gram sobie w gry z PS1 (PSNstore) na psp. MGS, Miedievil, Crash Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 DS2, Deus, ME2 na PS3, Portal2, KZ3 oraz Motorstorm wychodzą prawie, że w tym samym miesiącu. Normalne? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) Mnie też cieszy, że zapowiada się kolejny mocarny rok dla rynku gier A złości mnie to, że w czasie kiedy będą wychodzić kolejne mocne gry w 2011 to ja będę odrabiał zaległości z 2010, a nawet 2009 Ale z drugiej strony cieszy mnie to, że jak będę zaległości odrabiał to za te same pieniądze będę miał 2x więcej gier Edytowane 23 sierpnia 2010 przez donsterydo Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Na + Doszły Pokemony Heart Gold z goozex'u (playswap), dodatkowo otrzymałem bonus w postaci drugiej gry na NDS'a - fakt, że crap okropny (hodowla konia czy coś) ale liczy się gest Na- Nie daję sobie rady w Dante's Inferno na Hellish - dawno nie dostałem takich batów, juz nie pamiętam kiedy ostatni raz zmieniłem poziom trudności na niższy... Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 złości mnie, że Halo Reach już wyciekło i trzeba będzie użyć silnej woli, by nie trafić na jakiegoś streama/spoilera przez 3 tygodnie. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 (edytowane) Wczoraj wszedłem sobie na ultime i z lewej strony są najbliższe premiery. Nie ma szans żebym ograł wszystkie gry do końca roku. Do staroci już nie wracam. O kasę się nie martwię bo robię tak że kupuję gry na premiere, przechodzę singla i po tygodniu sprzedaję 20zł taniej, a wracam do niej za rok jak będzie kosztowała 50zł. Ale jak mam się wyrobić z: - Mafia 2 - Kane & Lynch: Dog Day's 2 - Medal of Honor - FIFA 10 - PES 2011 - F1 2010 - Gran Turismo 5 - COD: Black Ops (to se na gwiazdę gdzieś kupie bo tylko Prestige Edition mnie interesuję i mam nadzieję że do tego czasu spadnie po niżej 400zł) - Assassin's Creed: Brotherhood - Need for Speed - Hot Pursuit - Arcania: Gothic 4 - Two Worlds II To tylko te które pierwsze mam w pamięci. O ile takie jak Mafia czy Kane & Lynch można przejść i szybko opylić to takie jak FIFA 10, F1, PES2011 czy GT5 trzeba ograć porządnie i nie wystarczy na nie tydzień czy dwa ;/ Ehhh... Cieszy mnie Mafia 2 która za 3 dni będzie u mnie Edytowane 24 sierpnia 2010 przez schab0795 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Cieszę się, bo rozumię już dlaczego tak wszyscy czekają na Half-Life Episode 3 (przeszedłem Orange Box[PC] i HL to zdecydowanie jedna z najlepszych serii jakie grałem, polecam każdemu ). Wkurza mnie zaś, że teraz i ja czekam [na Ep3] <_< . Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Cieszą mnie nadchodzące dema Enslaved i nowej Castlevanii 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Cieszą mnie nadchodzące dema Enslaved i nowej Castlevanii a kiedy mają być? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi