Słupek 2 123 Opublikowano 5 października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 października 2010 Złości mnie brak nowego GTA na horyzoncie. Taa mam to samo od jakiegoś/sporego czasu ;/. Szczególnie jak od kilku dni toczy się rozmowa o nowym GTA to aż żal dupę ściska ;/. Do tego w(pipi)ia mnie brak jakichkolwiek informacji odnośnie Agenta czy takiego Bully 2. A cieszy mnie nadchodząca Castlevania w piątek o ile kurier nie zamuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 6 października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 października 2010 Podobnie jak u Zwyrola...przelozenie premiery Gears3 to dla mnie cios....zloszcza mnie takze bugi w F1 2010 Co mnie cieszy...Duke Nukem Forever! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 października 2010 Irytuje mnie, że na Okamiden trzeba czekać do 2011r, podczas gdy Japończycy już mogą zagrać. A z krzakami nie ma sensu grać, tracąc tyle dialogów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Phooka 1 Opublikowano 7 października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 października 2010 Cieszy mnie,że według strony mpik`u premiera Two Worlds 2 to 8.10.2010 ,a martwi,że to jakaś cholerna pomyłka. (inne portale mówią o 18 a inne 21). Dla mnie to różnica, nie mogę się jej doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 Złości mnie premiera Gearsów dopiero na jesieni. Cieszy beta na początku roku i multiplayer który będzie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 wkurwiło mnie to, że właśnie się dowiedziałem, że pesa dopiero dzisiaj mi wyślą (pipi)a:/ mieli wczoraj wysyłac, dzisiaj już bym grał, a tak to po weekendzie dopiero będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 Zdenerwowało mnie że rano około 10 był u mnie listonosz, ale nie przyniósł ani PESa 2011 ani F1 2010 ;/ Poczekam z godzine i kopne się na poczte bo może paczka już doszła do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 a wsklepach PEsa nie ma, co mnie wpienia. Moze bym kupił pod wpływem chwili a tak to XD fuck you CDP , lamerzy zatęchłe a i wkur,.wia mnie sytuacja na polskim rynku: wchodze do carefour a tam Uncharted 2 za 239 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 I na pewno znajdą jelenia który to kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 A CDP to juz mi podnosi cisnienie na maxa: dzwonie do nich by sie zapytać WTF, czemu nie ma PESa w skelpach to zgłasza sie jakaś niedohustana baba , która anie nie wie co to PES (pół biedy) ale mówi, ze nie moze mnie połaczyc z kims kto wie (skandal kur.wa, Polska 2010 r) i jak sprawa wyglada? Ludzie zamówią PESa z agranicznych sklepów, tudzież kupią od tych , którzy z nich sprowadzili a wałki z CDP bedą stratne juz na starcie (bo tylu klientów przepadło)i by odbic sobie te strate beda sprzedawać gre po 240 zł. A w takiej cenie to mało kto kupi 9do tego premiera ponoc po 20 !) to...bardzo mało sprzedadza. I ogłosz Konami ile to sztuk zeszło w Polsce, Japonczycy zas pomysla ze dalej w Polsce jest czarna dziura i inwestowac sie nie opłaca Ech, CDP , Cenega i Lem- jak te "firmy" padna otworze szampana Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 Cieszy mnie beta Killzone 3 ale złości to, że będzie dla "wybranych". Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 Cieszy mnie beta Killzone 3 ale złości to, że będzie dla "wybranych". Wpis, wpis ;] Cieszy mnie również to, że już jutro obadam nową Castlevanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 (edytowane) W(pipi)ia mnie brak kuriera = brak Castlevani a akurat weekend mam wolny nosz (pipi)a chciałem zaoszczędzić 16 złoty i dupa kosztem takim, że zagram po weekendzie. A jakby tego było mało polskie sklepy, markety to parodia u nas do daty premiery danej gry trzeba doliczyć, że pojawi się dopiero za parę dni. A jak już jakimś cudem się pojawi na czas to za kosmos cenę vide Pes11 (u mnie w Kerfurze Pes10 stoi po 189 zł SERIO) Co za debile wpadli na pomysł żeby premiery gier w Polsce odbywały się w piątek rozumiem np. w takiej Anglii gdzie gry i tak mają na kilka dni przed i je sprzedają + dorzucają różne fanty ale u nas ;/. Co za kraj wszystko przeciwko ludziom. Edytowane 8 października 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 8 października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 października 2010 A jakby tego było mało polskie sklepy, markety to parodia u nas do daty premiery danej gry trzeba doliczyć, że pojawi się dopiero za parę dni. A jak już jakimś cudem się pojawi na czas to za kosmos cenę vide Pes11 (u mnie w Kerfurze Pes10 stoi po 189 zł SERIO) ale masz w carefurze PES 11 - bo dzis szukałem i u mnei nie ma:/ ty piszesz o PES 10, ten akurat u mnie mieli juz w platynie-ale jak pisałem strone wczesniej- takie U2 maja dalej za 239 zł. No ja je.bie Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 października 2010 cieszy mnie 'praca' newsmana na grasz.org oraz udana reanimacja mojego psp1000 ponad miesiac konsolka czekała na nowe zycie... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Wkurza mnie strasznie, że znów przesunięto premierę GT5. To jest tylko miesiąc, ale jednak :angry2: Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 17 października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 października 2010 Wkurza mnie strasznie, że znów przesunięto premierę GT5. To jest tylko miesiąc, ale jednak :angry2: I tak pewnie nie będzie to ostateczna data premiery Cieszy mnie PES 2011, który, przynajmniej dla mnie, przebił Fifę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 20 października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 października 2010 Piep.rzony zbugowany do potęgi Tomb Raider na dodatek bez auto savów. Właśnie zaliczył zwiechę a, że nie sajvowałem to blisko 3 godziny grania poszło się walić. Prawie połowa gry, rzesz kur... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Premiera Fable 3, a za nią premiera nowego COD'a i AC a człowiek jeszcze nie na cieszył się Reach'em ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
fristajlo 7 Opublikowano 22 października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 października 2010 Ja również 20 gier do przejścia, a przykuty do Gears of war Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 skonczyłem dzis dantes inferno. Fajna gra, polecam btw- strasznie niedoceniana. Przy ostatnim bossie zmieniłem poziom na easy, padł bez pierdniecia. Na normalu był jak dla mnie trudny , moze nie tyle trudny co strasznie mozolnie ta walka przebiegała, Dante kroił bydlakowi strasznie mało energi, walczyło sie 10 minut by przegrać- i tak w kółko kolejne próby. I zmieniłem na easy...co odebrało mi sporo satysfakcji.... ...kur.wa nie lubie jak mozna zmienic poziom trudnosci podczas gry, ba , zginiesz kilka razy pod rząd i gra ci to zasugeruje. mam słaba wole i ulegam pokusom (wszelakim kur.wa :confused: ) , wolałbym by zmienic nie było można, bym posiedział dwie godziny i bym go rozklepał Cytuj Odnośnik do komentarza
Renton 1 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 Wkurzają mnie piątkowe premiery gier i pośrednio z tym związane problemy z dostawą. Kurfa, żebym za cholernym kurierem musiał czekać do poniedziałku, kiedy mógłbym sobie spokojnie ograć tytuł na weekend, to jest już k*%wa paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 Strasznie się cieszę, że przeszedłem COD Classic na Veteranie. Uff.. ciężko było Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 COD Clasic to jedynka ze Stalingradem? Grałem w to kiedyś, ta misja była mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 23 października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) COD Clasic to jedynka ze Stalingradem? Grałem w to kiedyś, ta misja była mocna. Tak. Misja miała epickie momenty. A pod względem poziomu trudności zaliczała się do jednej z łatwiejszych Edytowane 23 października 2010 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi