MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Call of Duty 1 to najlepsze Call of Duty 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Denerwuje mnie że na darkwarez jest już CoD: Black Ops. Czemu oryginalne gry nie mogą wychodzić w tym samym czasie co piraty? No czemu??? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Cieszy mnie demko nowego NFS'a i Autolog Cytuj
Renton 1 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Napawa mnie najnowszy Fallout - już nawet nie pamiętam kiedy tak dobrze bawiłem się przy jakiejś grze :smile: ocean miodu. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Niohniohnioh http://allegro.pl/medal-of-honor-ps3-pl-i1301003513.html "Mam za słabe PSP3 i gra nie poszła" Hahahahahahaha o kurfa hahahahahahah no nie moge. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 To jakaś dziewczyna, więc można wybaczyć. Swoją drogą jak chciała do PSP włożyć płytę, to nie mam pojęcia. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Taka jest właśnie wiedza o grach w naszym kraju Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Nie złości, a w zasadzie wkurwia mnie to, co Capcom chce zrobić z RE. O ile plotki się potwierdzą. Zamiast zrobić prawdziwy powrót do najlepiej klimatu pierwszej części, oddają grę jakimś zjebom i znowu nastawiają się na multi. Źle się z nimi dzieje, od kiedy odszedł Mikami, Kamiya, czy Inaba. To tak jakby nowe Uncharted, czy Gears Of War Naughty Dog i Epic oddali jakimś przeciętniakom. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Cieszy mnie, że przede mną jeszcze Gamecube, a potem currentgeny Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 To ciesz się póki jeszcze możesz. Bo później już tylko czekają kolejne pocięte gierki, gdzie trzeba(?) kupować DLC by bawić się całością. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Cieszy mnie nowy NFS bo to takie spełnienie dziecięcych marzeń. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Cieszą mnie dwa "stoły" kupione do Pinball FX 2. 400 MSP a ile zabawy Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Cieszy: FNV, Dragon Quest IX Złości: FNV, oraz to że w ogóle nie chce mi się grać w takie gry jak: RDR, HR, GoW ]|[... Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Cieszy mnie cholernie że w tym miesiącu wychodzi - CoD: Black Ops, NFS: Hot Pursuit i Assassin's Creed: Brotherhood. Będzie co robić. + cieszy mnie jutrzejszy meczyk, no ale to nie o grach. Na minus GoW: Ghost of Sparta. Meczę go już od tygodnia. No właśnie - męczę. Nie zrobili nic w stosunku do Chains of Olympus. Nudy, nudy, nudy. Czyli powoli standard w God of War. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Niemiłosiernie w#%rwia mnie wadliwość najnowszej konsoli Sony, pod nazwą Playstation 3. Jakie to jest gó'wno, to po prostu nie idzie tego wyrazić słowami. W ciągu trzech lat dwa razy musiałem wymieniać ten sprzęt, a już zapowiada się trzeci - badziewie pochodziło 4 miesiące i już szwankuje...najnowszy model, konsola za dobre tysiąc zeta (co dla biednego studenciaka stanowi równowartość naprawdę wielu ciężko przepracowanych godzin w śmierdzących fast-foodach). Ja je'bię, chyba przenoszę się do obozu Mirosoftu, bo naprawdę szkoda kasy i nerwów na te japońskie ścierwo... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 lol, przesiadź sie na 360, to sie dopiero wkur.wisz.... a mnie wkur.wia to, ze dopada mnie hajp na Black Opss...a takiego ,a takiego, nie kupie, nieeeeeee nieeeeee. chyba. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Nie wiem co wy robicie z tymi konsolami. PSX - 10 lat, żadnej awarii, PS2 - 8 lat, żadnej awarii, PSP - 2 lata, żadnej awarii, PS3 - nie cały rok, żadnej awarii (konsola trzy razy mi się zacięła i musiałem resetować) To mnie napawa optymizmem Cytuj
Renton 1 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 (edytowane) PSX - 10 lat, żadnej awarii, PS2 - 8 lat U mnie było podobnie z poprzednimi plejakami. W tym odniesieniu, to jeszcze bardziej wnerwia mnie krótka żywotność PS3. A na marginesie, to możesz sobie co najwyżej pomarzyć, że chlebak pochodzi Ci tak długo. Szykuj się powoli na pierwszą awarię, bo ta wciągu pierwszych dwóch, max trzech lat jest nieunikniona! Takie badziewia teraz produkują w chińskich fabrykach drogi panie... Edytowane 5 listopada 2010 przez Renton Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Jak się przesiądziesz na Xboxa (nie wiem jak z tym nowym modelem), ale te stare chodzą jak odkurzacz. A jeśli już chodzi o awaryjność, to sprzęty od Nintendo to prawdziwe tytany. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Wierzę na słowo, bo sam nigdy żadnej ich konsoli nie miałem. Aha, właśnie sobie robię full formata PS3 i zagiął mnie czas trwania tegoż procesu. 15 GODZIN, a i tak nie wiadomo czy w ogóle coś to da, a w dodatku wszystko z dysku idzie się walić (najważniejsze rzeczy sobie przeniosłem, ale kilka obszerniejszych z racji braku pendrive'a poszło pod nuż). W sumie jestem teraz trochę zdenerwowany, bo kilka godzin temu wystartował mój weekend i najchętniej pograłbym w nowego Fallouta....ale nie mogę, bo mój sprzęt do grania składa się z odpadków z wysypiska złomu i zaczyna się sypać.... Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 (edytowane) Ohydnie jara mnie finałowy utwór z Undead Nightmare: Edytowane 6 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Okrutnie mnie cały czas jara cioranie w Guitar Hero- Warriors Of Rock, online i offline. A w(pipi)ia to co chyba każdego, czyli wieczne czekanie na cholerne Gran Turismo 5. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Cieszy mnie nowy GOW na PSP, to już chyba ostatnia tak zajebista gra na ten sprzęt. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Będą jeszcze co najmniej Parasite Eve 3 i druga Dissidia. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Cieszę się, że już tak niewiele pozostało do premiery nowego NFS'a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi