xzdunx 7 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 cieszy mnie spadek średniej oceny dla najnowszego CODa w naszym ulubionym piśmie (mw2 to "lekkie" przegięcie ocenowe z ich strony...) Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jutro mijają dwa tygodnie od kiedy oddałem konsolę do naprawy. Dzwonię, żeby się dowiedzieć jak tam ma się sprawa ze sprzętem, a w odpowiedzi słyszę, że do czwartku może będzie już "na chodzie". Super. Usycham k*urwa z pragnienia, a na wyciągnięcie ręki leży oaza pełna wody (pod postacią nowego Fallouta, którego to ledwo zdążyłem musnąć). Troszkę mnie to denerwuje. Co ty misiek , kupiłes konsole bodajże w lipcu i juz Ci pierd.olneła? Nówka czy używka? To już chyba 4 twoja bd... ja po 2 rozj.eba.nych dałem sobie spokój i leży na sprzedaż bo nawet grac sie odechciało. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Najgorsze co można zrobić z zepsutą konsolą PS3/X360 to . . . oddać do naprawy. Szkoda pieniędzy. Cieszy mnie super oferta na czerwoną nówkę Wii którą znalazłem na Allegro... a denerwuje, że nie mam kasy Edytowane 19 listopada 2010 przez donsterydo Cytuj
Renton 1 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Co ty misiek , kupiłes konsole bodajże w lipcu i juz Ci pierd.olneła? Nówka czy używka? To już chyba 4 twoja bd... ja po 2 rozj.eba.nych dałem sobie spokój i leży na sprzedaż bo nawet grac sie odechciało. Hehe, jaki rozeznany :smile: To już moja trzecia - nówka slimka PS3 120 GB, zakupiona dokładnie pod koniec lipca. Że p*erdolnęła, to raczej zbyt mocno powiedziane, ot przestała czytać płyty Blu-ray (z innymi radzi sobie zadziwiająco dobrze), co nie zmienia faktu, że spośród wszystkich konsol jakie miałem, ta przebiła wszelkie rekordy - niecałe 4 miesiące bezawaryjnej pracy. No-fuckin-comment. Jeszcze jedna taka akcja i wymieniam ją na DS'a i pieprzę Sony po wsze czasy. No, ale dzięki temu przynajmniej mam czas, żeby nadrobić pominięte wcześniej tytuły z psx/ps2, co nawet trochę napawa mnie optymizmem ;] Najgorsze co można zrobić z zepsutą konsolą PS3/X360 to . . . oddać do naprawy. Szkoda pieniędzy. Moja na szczęście jeszcze jest na gwarancji. Edytowane 19 listopada 2010 przez Renton Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 W(pipi)ia mnie to, że przewaliłem kasę na NFS-a ;/. I teraz muszę czekać do wypłaty z ponownym zakupem a zarżnąłbym już. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 drażni mnie ilość nowości w sklepach a tyle staroci na xa mam do ogarnięcia.... Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 drażni mnie ilość nowości w sklepach a tyle staroci na ps3 mam do ogarnięcia.... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 ale zmuła <_< skonczyłem dodfatek do RDR a nie posłuchalem rady i nie skonczyłem wpierw wszystkich zadan - tj chalengy itp. I teraz bede to robił tym charczącym i gulgoczacym monstrum fak. a sejwa dodatkowego nie zrobiłem Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Złości mnie czekanie na Assassin's Creed Brotherhood, ale już niedługo. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Ciesze się, że w końcu dorwałem AC: Brotherhood Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Cieszy mnie, że w końcu mam co grać (AC:B i Lara w co-opie, a Castlevania już czeka na półce) i zbliżające się VGA (ME3?, L4D3?, U3?). Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) O dziwo, cieszy multi w BioShock'u 2. Jak ogólnie nie jestem zainteresowany sieciową rozgrywką, tak bardzo przyjemnie gania mi się po Rapture (fakt, matchmaking ssie, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby będąc na 2lvl, zając miejsce na podium, w grupie 20-30 lvl'owców) Wkurza utrzymujący się, całkowity brak zainteresowania HR i RDR (pierwsza - kieprawy gameplay, druga - sandbox ), a przydałoby się poznać oba te tytuły przed końcem roku... Edytowane 24 listopada 2010 przez stoodio Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Cieszy mnie a zarazem denerwuje, że tak późno wypuścili patcha do Lary umożliwiającego grę w co-opie Online. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Cieszy mnie zajebista misja w dodatku do Mafii 2 Joe's Adventure w supermarkecie. Warto zagrać choćby dla niej jednej, aż szkoda, że zabrakło czegoś podobnego w podstawowej wersji. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Dead Space mnie napawa optymizmem. Lezał na półce tyle czasu....no chyba , ze sie znudzi , bo cenie sobie urozmaicone lokacje a tu ciagle bedzie Ishimura, ktora pewnie bedzie monotonna.... Ale ale! schizuje mnie ta gra (i dobrze bo to horrorek) . Nie boje sie potworków itp , zreszta moze z 3 filmy (horrory) mnie choc troche ruszaja...tu boje sie tego statku. jakos tak mam dziwnie...jestem tam sam, to wisi w bekresnym kosmosie....no a na póce jeszcze czekaja Batman i dragon age..i kilka innych :potter: Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Strasznie denerwuje mnie, że praktycznie nigdzie nie mogę dorwać samego Move'a Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) Wylicytowałem NESa z 2oma padami i całym okablowaniem oraz składanką gier 3in1 za 52zł. To mnie cieszy. Edytowane 3 grudnia 2010 przez marcin_N Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Smuci mnie że gry na obecną chwilę nie dają mi przyjemności. Dobrze bawiłem się przy CoD: BO. Teraz praktycznie tylko czasami w FIFE meczyk pykne. Nawet nie chce mi się odpalać AC: Brotherhood. Jakaś taka depresja gracza mnie dopadła Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 (edytowane) Cieszy mnie to, że niebawem dostanę zamówionego dzisiaj BC2. Edytowane 3 grudnia 2010 przez TheRozi Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Strasznie cieszy mnie to co znalazłem przed chwilą pod łóżkiem. 2x PS Move i 3 gierki na PS3 . Mikołaj się postarał Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 (edytowane) Właśnie wbite 100% trophy, calak po raz piąty ponad 600 godzin w samym singlu - RDR + dlc do niego (UN)= R* . To mnie jara a ponadto "masa gier" aż cholera wie od czego zacząć ;]. Edytowane 6 grudnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Właśnie wbite 100% trophy, calak po raz piąty ponad 600 godzin w samym singlu - RDR + dlc do niego (UN)= R* . To mnie jara a ponadto "masa gier" aż cholera wie od czego zacząć ;]. ;o co ty robiles tyle czasu w samym singlu? ja 50h na podstawke + ok 15h na DLC spędziłem i mi styka. Jeździłeś w tą i z powrotem rumakiem? Żeby nie było offtopa to tak jak ktoś wspominał jakiś czas temu, mnie też zaczyna strasznie irytować nadużywanie słowa "epickie", dla niektórych wyraz ten stał się synonimem "świetnego", "dobrego", "za(pipi)istego", żenada Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Właśnie wbite 100% trophy, calak po raz piąty ponad 600 godzin w samym singlu - RDR + dlc do niego (UN)= R* . To mnie jara a ponadto "masa gier" aż cholera wie od czego zacząć ;]. ;o co ty robiles tyle czasu w samym singlu? ja 50h na podstawke + ok 15h na DLC spędziłem i mi styka. Jeździłeś w tą i z powrotem rumakiem? ja tak robiłem;-) choc 600 godzin to nie grałem ;-) apropo rdr- zabieram sie (powoli) to zaliczenia na 100 % dodatku UN. I musze grac zombi -marstonem, który charczy jak dziad bo nie mam innego sejwa. Damn :angry2: Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 UNCHARTED 3 Ciężko słowami wyrazić euforię gdyby nie jutro egzamin to poszedłbym się nachlać 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi