Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2010 Mnie również cieszy U3, obecnie to najbardziej oczekiwana gra na PS3. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 9 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2010 No wiadomo, ze U3 oraz dobra sprzedaż Two worlds II, niech sie polski developing rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2010 Tak jak większość tutaj mnie też za(pipi)iście cieszy U3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2010 mnie cieszy ze w końcu przelazłem Force Unleashed 1 na Sith Master. Chora gra z totalnie popjerdolonymi walkami z bossami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2010 cieszy Uncharted 3 choć akurat tutaj nie będę oryginalny, a wkur.wia niemiłosiernie mój ciemny pokój który nawet jak włączę wszystkie lampy i przyniosę jeszcze jakieś z innego pokoju to dalej dla z(pipi)a.nego ps eye moja jaskinia jest zbyt ciemna dla prawidłowego odczytywania mojego ciała w Kung Fu Live, a szkoda bo gra jest za(pipi)ista Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 11 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2010 Cieszy mnie strasznie jutrzejsze VGA :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2010 To samo, czekam tylko na pokazy nowych gier, rozdanie nagród to tylko zbędny dodatek. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 Pojeby z Warnera + Boon, który mówi, że fatale nie są najważniejsze i wykastrowali klasyczne fatale z jedynki. Trzeba grę zamówić w pre-orderze z USA. To mnie wkurza i to bardzo, debile takim mykiem już na starcie obniżyli sobie oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 Cieszy mnie Sly, który już do mnie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 Cieszy mnie, że udało mi się kupić nowe, premierowe gry (konsolowe) okazyjnie: AC:B za 115zł(na premierę), Castlevania za 80zł(z miesiąc po premierze) i teraz N4S: HP za 130 (dzięki niedawnej promocji EA). I jeszcze wczoraj - 4 kopie L4D2 na PC na steamie za 40zł (jedna dla mnie i trzy mogłem wysłać znajomym). Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 cieszy mnie, ze przybedzie druga ps3 w domu. przyszły rok zapowiada sie całkiem fajnie... ale to jest (pipi) minus! w(pipi)ia mnie...ze mam coraz wiecej gier w domu na ktore nie mam czasu (!!!!!!!) do tego dochodza zaleglości z tego roku >.< bayonetta, enslaved, black ops, nfs hp, nowy pop, yakuza 3, majin, 3d dot heroes... + jeszcze z 3 tytuły. patrze na rok 2009... uff tu tylko 3 zalegle gry... i kiedy ja to wszystko przejde? czasu nie mam :< Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 Choć od pierwszego kontaktu z Drake'em, Sallym, Eleną i innymi jestem psycho-fanem Uncharteda i żadna inna gra nie może jak narazie równać się z tą serią to nie cieszy mnie gameplay z U3. Ale na szczęści też nie smuci. Do premiery nie cały rok, a ja wiem że grafa w stosunku do U2 się nie poprawi (i tak jest kosmiczna) i że twórcy stawiają bardzo, może nie głównie, ale bardzo na multi. Jak skrócą mi singla przez multiplayer to ja ich skrócę o głowę :< Cieszy mnie nowy NFS + nowy Harry którego jeszcze nie mam ale PS Move naładowane i tylko czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cardozo 7 Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 cieszy mnie ze dorwalem ps3 ze wsteczna kompatybilnoscia, nadrobie sobie najwieksze hity z ps2 i psx i przy okazji moze raz na jakis czas pykne w hita z ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 14 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2010 no ja tez sie zmartwiłem tym naciskiem na multi...choc multi w U2 było przednie to jednak single jest dla mnie priorytetem w tej produkcji a mnie cieszy Enslaved, do którego sie coraz bardziej przekonuje. Nie zebym uwazał tą grę za hit (walka lezy) ale jest nawet fajna (pozytywne zaskoczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 15 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2010 (edytowane) : cieszy mnie ze dorwalem ps3 ze wsteczna kompatybilnoscia, nadrobie sobie najwieksze hity z ps2 i psx i przy okazji moze raz na jakis czas pykne w hita z ps3 to ile dałes bo ta PS3 chodzi czasem po kosmicznych cenach osiągnelem 13 lvl trofeów i mnie to cieszy, heh i cieszy mnie też, ze podchodze do tego rozsadnie, to jest nie robie "zje.banych" trofeów- np teraz skonczyłem dead speace'a i w sumie mógłbym walnąc platynke ale jak widze trofeum "przejdź gre uzywajac tylko jednej broni' to pasuje- uwazam to za bez sensu :rolleyes Edytowane 15 grudnia 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 16 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2010 osiągnelem 13 lvl trofeów i mnie to cieszy, heh Największa liczba YLOD'ów występuje u graczy z tym właśnie poziomem trophies... i cieszy mnie też, ze podchodze do tego rozsadnie, to jest nie robie "zje.banych" trofeów- np teraz skonczyłem dead speace'a i w sumie mógłbym walnąc platynke ale jak widze trofeum "przejdź gre uzywajac tylko jednej broni' to pasuje- uwazam to za bez sensu :rolleyes Ha! Dużo tracisz - pamiętam, że podejście w Dead Space'a, używając jedynie Plasma Cutter'a, było niezwykle klimatyczne a zarazem satysfakcjonujące Co mnie cieszy? Nakupowałem gier jak głupi, i to po taniości Będzie się działo w święta Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2010 Akurat tą grę nie jest trudno przejść jedną bronią, bo piła i tak jest najmocniejsza. Co mnie cieszy, właśnie ukończony Uncharted 1, wzięło mnie na zagranie po pokazie trójki i co tu dużo pisać nadal jest to zajebista gra, z którą mało co jest w stanie konkurować. Szkoda tylko, że jest taka krótka. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2010 (edytowane) Wkurza mnie zjebany patch do BO Edytowane 16 grudnia 2010 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 17 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2010 (edytowane) Akurat tą grę nie jest trudno przejść jedną bronią, bo piła i tak jest najmocniejsza. oczywiscie, ze łatwo ale...nudno i bez sensu w sumie :confused: zagram drugi raz i posprawdzam giwery (narzedia), którymi sie dotychczas nie bawiłem jeszcze a co do YLOD...mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi :potter: apropo Dead Speace'a...ubolewam, ze resident evil nie jest juz w konwencj isurvival -horroru. Edytowane 17 grudnia 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2010 (edytowane) Cieszy mnie lineup Sony na 2011 rok 8) Edytowane 17 grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 18 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2010 a co do YLOD...mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi :potter: To był dżouk - graj spokojnie Zarówno cieszy, jak i wkurza Heavy Rain - początek jest mega nudny i drętwy (akcja w markecie mnie rozbawiła). Gra sprawia wrażenie, jakby była dziełem niespełnionego architekta/dekoratora wnętrz - żeby scenariusz był tak pieczołowicie przygotowany jak te wszystkie pomieszczenia Na szczęście są momenty, które "dają radę". Geniuszu tam za dużo nie ma, ale nie sposób zaprzeczyć, iż gra jest wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 20 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2010 (edytowane) Oj cieszy mnie dużo rzeczy, przede wszystkim nadchodząca w środę aktualizacja z demami LBP2, DS2 i ME2 - bajka po prostu. Poza tym nadchodzące wolne, Uncharted 2 które ogrywam i nie mogę wyjść z podziwu jak ta gra masakrycznie wygląda. Normalnie jestem w szoku mimo, że przechodzę ją bodajże czwarty raz nadal zatrzymuje się i podziwiam widoki . No i cieszy mnie, że obkupiłem się grami (mimo to gram w rocznego U2 ;p) a przede wszystkim Mafia 2 pora w końcu zmierzyć się z tą gangsterką ;]. A denerwuje mnie, że nadal mam zaległości z 2008 (PoP, FC2, Riddick itd.) i nie wiem kiedy je ogram ;/. No i standardowo PeS10 i je.bane ostatnie trophy z którym męczę się ponad rok... Edytowane 20 grudnia 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2010 Strasznie cieszy mnie przerwa świąteczna, a co za tym idzie więcej czasu na ogranie tytułów :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 22 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2010 (edytowane) Co mnie cieszy? - dołączyłem do grona właścicieli PS3 i z powodu posiadania nowej zabawki czuję się podjarany jak za starych dobrych konsolowych lat - podobno najlepsze w życiu są pozytywne niespodzianki i to się sprawdza rónież w grach. Nigdy nie ceniłem slasherów, zlewam Dantego, Kratosa itp, z racji śmiesznej ceny i dużych kontrowersji kupiłem Heavenly Sword i wpadłem jak śliwka w gó.wno, to jest dla mnie pierwsza trójka najlepszych gier tej generacji Przechodząc do spraw bardziej ogólnych, wku.rwia mnie rzecz tak prozaiczna jak konieczność żonglerki i trzymania płyty w napędzie w trakcie gry. Pewnie że rozumiem walkę z piractwem ale jeśli gram na zmianę w kilka gier i za każdym razem muszę wstawać z fotela i wymieniać płytki to jest to lekki dyskomfort. Nikt mi nie wmówi że mózgi z Sony nie potrafiłyby opracować lepszego systemu- np. coś na zasadzie systemu inteligentnego kluczyka który (lans) mam w aucie: gra na czymś w stylu pendrive'a, instalujesz na dysk, włączasz z menu pod warunkiem że ten 'pendrive' jest powiedzmy w odległości 5 metrów od konsoli. Edytowane 22 grudnia 2010 przez Wielki K Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2010 (edytowane) Wkur.wia mnie nie działający Autolog w najnowszym N4S i EA, która ma to w du.pie i nic w tej sprawie nie robi. Edytowane 22 grudnia 2010 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi