sprite 1 788 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Wkur.wia mnie nie działający Autolog w najnowszym N4S i EA, która ma to w du.pie i nic w tej sprawie nie robi. Wpis. Też mnie ten motyw wkurza. Ja mam to szczęście, że mnie ten problem nie dotknął. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Przechodząc do spraw bardziej ogólnych, wku.rwia mnie rzecz tak prozaiczna jak konieczność żonglerki i trzymania płyty w napędzie w trakcie gry. Pewnie że rozumiem walkę z piractwem ale jeśli gram na zmianę w kilka gier i za każdym razem muszę wstawać z fotela i wymieniać płytki to jest to lekki dyskomfort. Nikt mi nie wmówi że mózgi z Sony nie potrafiłyby opracować lepszego systemu- np. coś na zasadzie systemu inteligentnego kluczyka który (lans) mam w aucie: gra na czymś w stylu pendrive'a, instalujesz na dysk, włączasz z menu pod warunkiem że ten 'pendrive' jest powiedzmy w odległości 5 metrów od konsoli. to samo...czasem czloweik by pograł w cos innego, ale tak dla kaprysu "5 min" ale mu sie nie chce wyjmowac płyty, wrzucac innej itp. dlatego pozycje , które mam odpalane z dysku (PSN) czesto wrzucam gdy mi sie nie chce zmieniac płyty a juz o wyeliminowaniu zuzycia lasera nie wspomne Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 Odpaliłem sobie najlepsze automatowe beat'em upy (Final Fight, Caddilacs & Dinosaurs, Punisjer, Aliens vs Predator, Double Dragon itd) i wszystkie inne gry poszły w odstawkę, choćby ledwo co rozpoczęty Assassin's Creed Brotherhood. Fabuła tam w zasadzie nie istnieje i głownie opiera się na schemacie idź wszystkim obij mordy i odbij laskę/uratuj świat etc. A mimo to grywalność jest zajebista. To mnie cieszy, natomiast złości, że w tych czasach gatunek jest trupem. Jedyne w miarę dobre gry jakie się pojawiły w ostatnich latach to Mortal Kombat Shaolin Monks, The Warriors od Rockstar i Shank (w dystrybucji cyfrowej). Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 grudnia 2010 Opublikowano 23 grudnia 2010 To mnie cieszy, natomiast złości, że w tych czasach gatunek jest trupem. może dlatego że wyewoluował w slashery? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Kilka rzeczy mnie cieszy : - Mass Effect 2. Nawet nie skonczyłem dema, nie musiałem- przekonałem sie bardzo szybko, ze obcuje z projektem wybitnym. Wyłaczyłem wiec, po co psuc wrzenia z fulla. - Castlevania. O jaaaa, ależ to ma klimat! Martwi mnie troche (nie wkurza...martwi póki co) demo Dead Space 2! Przyspieszyli Issaca, a w demko sugeruje ze nacisk bedzie na strzelanie tym samym DS2 bedzie raczej strzelaniną czystej krwi nie surwiwal horrorem jak w jedynce :o Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Kupiłem sobie grę na PSX ... ale jaką! Grand Theft Auto Collector's Edition. Postawię sobie gdzieś na półce i będę się nią chwalił przed wszystkimi. Tutaj jest ta moja ślicznotka. Tylko że ja zapłaciłem za nią znacznie mniej Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Strasznie cieszy mnie Sports Champions, a w szczególności siatkówka i pingiel. Ostre zakwasy były Cytuj
Gość Orson Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 (edytowane) na Polygami cenega umieszcza info prasowe o wyprzedazy. Spieszcie sie bo fallout nv czy nba 2k11 za 180 to mega okazja... cenega - c h u j wam w doope oby prognozy o waszym bankructwie w 2011 si zisciły, nalezy sie wam za tony frajerstwa, jakim obrzuciliscie polskich graczy Edytowane 28 grudnia 2010 przez Orson Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 Strasznie cieszy mnie Sly i dużo promocji na PSN. Niezłe gierki można dorwać ;] Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 w(pipi)ia mnie trofeum gdzie trzeba wbic 50 level w Borderlands, ja (pipi)ie, już było blisko, wbiłem na serwer co jak koleś coś zabił dawało mi 30k ekspa i mnie wyrzuciło fajna gra, ale wbije platyne i jej się pozbywam wpizdu Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Cieszy mnie fakt, że przekonałem się do rozgrywki on-line. Cały czas (po ograniu rzecz jasna kilkunastu godzin) uważam, że gra w takie tytuły jak CoD w multi ssie pauę (death match), ale co-op w cokolwiek jest świetny. Bardzo relaxujący motyw Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 (edytowane) Cieszy mnie to, że w nowym roku wyjdzie aż tyle zajebistych gier :thumbsup: Edytowane 1 stycznia 2011 przez sprite 1 Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 W tym roku wychodzi Mass Effect 3, co mnie cieszy. Ale do premiery jeszcze daleko, a to mnie wpienia ;d Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Cieszy mnie, że w końcu wziąłem się za Assassin's Creed Brotherhood. ;] Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Cieszy mnie, że w końcu wziąłem się za Assassin's Creed Brotherhood. ;] Wpis. W końcu zabrałeś się za tą gierkę Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 teraz to juz sam nie wiem czy mnie to cieszy czy nie, ale mam wszystkie mgs'y jakie wyszły w wersji pudełkowej. no... DGN2 brakuje ale to sie nadrobi kiedys ;] Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 ZŁOŚCI: Chwilowy impas w giercowaniu - zawsze tak mam jak coś nade mna wisi (obowiązki)... ZJEBY na Allegro nie mające pojęcia co oferują - Fallout New Vegas (PS3)... po polsku, Unreal Tournament czy Planescape Torment - nie ma róznicy, przecież to ta sama gra Cytuj
Gość Orson Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) EA POLSKA i kasacja napisów do DS 2 i prawdopodobnie do Dragon Age 2 (juz nawet o ME 2 nie wspominam). Kur.wa przeciez nikt nie zebrze o dubbing ale zrobienie napisów do DS2 to koszt około 5 tys zł , nosz kur.wa co to jest- firma działająca w 40 mln kraju czy popierdółka? (zyjemy nadal w czarnej dup.ie) Edytowane 5 stycznia 2011 przez Orson Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) ZŁOŚCI: Chwilowy impas w giercowaniu - zawsze tak mam jak coś nade mna wisi (obowiązki)... ZJEBY na Allegro nie mające pojęcia co oferują - Fallout New Vegas (PS3)... po polsku, Unreal Tournament czy Planescape Torment - nie ma róznicy, przecież to ta sama gra CIESZY: Naprawiłem PC (damn! pedalskie są te wszystkie laptopy, dłużej bym na tym nie pociągnął...) Biorę się za The Fantastic Adventures of Dizzy - jestem zdeterminowany aby ostatecznie ukończyć ten tytuł, na oryginalnym NES'ie, po blisko 15 latach! Edytowane 5 stycznia 2011 przez stoodio Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 EA POLSKA i kasacja napisów do DS 2 i prawdopodobnie do Dragon Age 2 (juz nawet o ME 2 nie wspominam). Kur.wa przeciez nikt nie zebrze o dubbing ale zrobienie napisów do DS2 to koszt około 5 tys zł , nosz kur.wa co to jest- firma działająca w 40 mln kraju czy popierdółka? (zyjemy nadal w czarnej dup.ie) znaczy się Mass Effect 2 na PS3 bez napisów będzie? xD o kurwa Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Odpaliłem sobie Contrę i albo to ja gram jak leszcz, albo nadal po latach jest tak trudna. Na 3 życiach udało mi się najdalej dojść do 5 śnieżnego levelu. Ale nie odpuszczę, a na kodach nie będę grał. I to mnie cieszy, w końcu jakieś wyzwanie od prostackich gierek, gdzie trudno zginąć (Assassin's Creed Brotherhood). Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) Odpaliłem sobie Contrę i albo to ja gram jak leszcz, albo nadal po latach jest tak trudna. Na 3 życiach udało mi się najdalej dojść do 5 śnieżnego levelu. Ale nie odpuszczę, a na kodach nie będę grał. I to mnie cieszy, w końcu jakieś wyzwanie od prostackich gierek, gdzie trudno zginąć (Assassin's Creed Brotherhood). Heh - miałem to samo, dostawaliśmy z Bratem baty (tzn. On uważał, że ja jestem do bani...). Jak teraz wpadnie to nie ma bata - piwko w jedną rękę, pad w drugą i go, go, go! Co do tematu - dopadł mnie dołek na aktualne systemy, wracam do NES'a, PSX'a i PS2! Masa za(pipi)istych gier Edytowane 7 stycznia 2011 przez stoodio Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 napawa mnie optymizmem Dragon age, wkrecilem sie! oraz nowy odcinek forumogadki , który sie ukazał. Jesli ktos lubi podcasty a nie słuchał tego podcastu to niech to nadrobi, jest to NAJLEPSZY podcast w polskiej sieci! Nie mówią raczej o nowosciach , zakulisowych plotach- bo to "zwykli " gracze, nie maja czesto dostepu do takich spraw. Cóz z tego skoro porcja humoru i pozytywnej energi jaka emanują, rozpie.rdala (tartaq rzadzisz człowieku...gdybys ty jeszcze gał na PS3 :potter: ) Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 No i rozpoczęła się ostra zajawka na Kz3 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Cieszy mnie, że przechodzę sobie na PSPku Castlevanię Symphony of the Night i taki Lords Of Shadow nie dorasta jej do pięt. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi