kotlet_schabowy 2 694 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Wkurzające jest, że w dzisiejszych czasach w sumie nie idzie poczytać zwykłych opinii o gierce w temacie jej poświęconej, ciągle tylko jakieś pytania o trofea/achivementy itd pierdoły. 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) To był dobry tydzień Cieszy: - masa przednich gier na PS2, kupiona za grosze; - gra w Dragon Quest'a wraz z oficjalnym guide'm (polecam wszystkim - jeśli grałeś kiedyś w dany tytuł a teraz masz ochotę wycisnąć z niego ostatnie soki, to nie ma nic lepszego niż skarbnica wiedzy w postaci pięknie wydanego poradnika); - sprzedałem blisko 3-letnie PS3 bez jakichś specjalnych dodatków za 700zł (zapowiadało się, że 500z hakiem to max); - zostałem zacytowany w PSX EXTREME (witajcie: sławo, dziwki i pieniądze ); - z nie-do-końca-około-growych-tematów: trzy 5ki na trzy kolosy, i 4ka z hardcore'owego egzaminu Smuci: - prawdopodobnie straciłem wraz z kontem moje cenne pucharki... Edytowane 1 lutego 2011 przez stoodio Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 (edytowane) cieszy mnie to Mój odnośnik a wkurza ze nie wsadzili go do paki i jie zruinowali kara finansowa. albo lepiej- mogli powiesic go na gałezi, jak to robiono w USA za 'starych dobrych czasów". Przeciez to nie jest niseszkodliwy 'zdolny młody człowiek" ale cyberterrorysta Edytowane 1 lutego 2011 przez Orson 1 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Cieszy mnie zalew zajebistych gier 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 wjur.wia mnuie fala ogłoszen "sprzedam Wolfensteina za 60 zł" za 50 za 45 Potem "Lego cos tam" za 60 za 50 za 45 Muve.pl zrobiło promocje i masa "bizmesmenów" skorzytstała z okazji wyczerpując nakład w dzien. Jednak NIE KUPUJCIE tego, podobno niedługo znów beda w tych cenach! 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Chodziło chyba o Wolverina. 20 zeta za nową grę na PS3 nie będącą crapem można nazwać okazją.Niech ktoś da znać jak znowu będą. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Wpienia mnie nieziemsko fakt, że mam dwie gry na jednej karcie, ale muszę kasować jedną z nich i aktywować konto, z którego ściągnąłem dany tytuł by móc zagrać w coś za co zapłaciłem. Poza tym PSP to fajny sprzęt. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 (edytowane) Jara mnie nowy, szybszy necik 25/2, walić lagi ;]. Edytowane 5 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Jara mnie nowy, szybszy necik 25/2, walić lagi ;]. Przepustowosc nic nie robi, chodzi o ping. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Wpieniają mnie ciągłe problemy z betą KZ3. A co mnie raduje? Natenczas nic. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 No dzisiejszy dzień przyniósł 2 mega newsy: -przede wszystkim zapowiedź jutrzejszego gameplayu L.A. Noire -zapowiedź The Darkness 2 To mnie jara jak ..uj. A wkurza mnie niedziałająca beta K3 i brak co-opa online w pełnej wersji. Beta jak beta i tak zaraz full to przeżyję (mogli dać od razu demo singla) ale brak co-opa w(pipi)ia ;/. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Jara mnie to, że już lada dzień zanurzę się w multi w Kz 3 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Wpienia mnie zapchany dysk i brak kaski na nowości, jara mnie Final Fantasy XIII które od jakiegoś czasu przechodzę. Jestem zachwycony tą grą. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 skonczyłem The lost and damned, bawiłem sie swietnie , napawa mnie to ze jeszcze czeka balada o geju tonim a co do lost and damned to...gta sie trochę zestarzało (" cieżki" cover system, rdr czy uncharted wniosły nowe standarty) jednak dalej kopie. Design miasta jest na poziomie do którego nic sie nie zbliżyło, nawet rdr. a wpienia mnie brak zapowiedzi gta V. Obstawiam ,ze rockstar zapowie 5 na E3 ....która ukaze sie na next geny... Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 I dobrze, Rockstar wylało cały słój miodu na RDR.Musi minąć trochę czasu zanim go napełnią, a wtedy nowe GTA znowu skopie zady. Napawa mnie że pomimo 15 letniego stażu nie miałem jeszcze żadnego kryzysu i dalej chce mi się grać Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Jutro zaczynam przygodę z Killzonem 3 Będę się zagrywał w demko i bete ;] Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Jutro zaczynam przygodę z Killzonem 3 Będę się zagrywał w demko i bete ;] Jeżeli tylko uda Ci się połączyć . Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Wkurzyłem się bo zakupiona gra na PS2 - Baldur's Gate Dark Alliance, z uwagi na przetarcie znajdujące się na nośniku, w pewnym momencie się zacina... Uradowałem się bo, chcąc wywalić płytkę do kosza, przypomniałem sobie o patencie z pastą do zębów - wysmarowałem nośnik, wytarłem i... gra działa jak marzenie 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Możesz opisać szerzej ten patent z pastą? Mam kilka dość porysowanych gierek na Xboxa i nie wiem jak sprawić, żeby dobrze działały :confused:. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 sobie fife 11 na powrót sprawiłem, nie wiem czy mnie to cieszy czy złości xd generalnie kupiłem do singla, tudzież multi ale lokaalnie , z kumplami na kanapie btw grałem w wiele gier po sieci i w żadnej grze nie spotkałem tylu downów co w fifie (ok niezapomniane są chwile z mw umilane rykiem amerykańskich bachorów przez hs) Gram mecz towarzyski (podkreslam TOWARZYSKI) , wybieram Lecha a głupki chelsea lub real. I tak raz za razem. Juz bym zrozumiał rankingi ale towarzysko? no kaman, przeciez to zabawa... Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Jara mnie premiera Killzone'a 3 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Złości mnie późne ogłoszenie cen Killzone 3 w Empiku. 199 zł ze kolekcjonerkę to za(pipi)ista cena. Szkoda tylko, że wpłaciłem już kasę na tą wersję w Ultimie. Empik po raz drugi w tym roku pozytywnie zaskoczył (wcześniej LBP2) i dał najniższe ceny na rynku, na stracie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Przegrałem o kilka zł aukcję z paczką gier (Demons Souls Phantom Edition, Hot Pursuit z kodem i kilka innych)... szkoda, ale zmotywuje mnie to pewnie do zakupienia Shifta 2 przy premierze Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 (edytowane) Możesz opisać szerzej ten patent z pastą? Mam kilka dość porysowanych gierek na Xboxa i nie wiem jak sprawić, żeby dobrze działały :confused:. 1. Bierzesz pastę do zębów. 2. Nakładasz na płytę. 3. Smyrasz płytę tą pastą jakąś chusteczką gładką. 4. Myjesz chusteczkę. 5. I nią, zamoczoną umywasz płytę. Ja tak robiłem. Edytowane 26 lutego 2011 przez Figaro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi