Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Cieszy mnie 24 minutowy wywiad z Greenwaltem na temat Forza 4 - gra już mnie zmiażdżyła, a jeszcze nie ujawnili całej zawartości gry W sumie nic mnie teraz nie złości poza sesją Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Cieszy - Wiedźmior 2 na xboxa wygląda coraz lepiej. Na dniach będę miał iona. Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Cieszy - Wiedźmior 2 na xboxa wygląda coraz lepiej. Na dniach będę miał iona. Szczerze mówiąc - nie wiem czym się ta lud jara jeśli chodzi o wieśka. Grałem na PC i przyznam, że jakoś oczarowany nie jestem. 1 część zrobiła na mnie większe wrażenie... Cieszy mnie Dirt 3(niezmiennie) i nadciągający Escalation do BO. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 napawa mnie Two Worlds 2 , które właśnie ogrywam. Jestem na samym początku , już widze durną fabułę i sporo bugów ale i tak eksploaracja rozległego świata, odkrywanie cóz to sie czai za najbliższym zakrętem/górą , daje sporę frajdy. Jeśli ktoś ma w sobie żyłke odkrywcy to odnajdzie się momentalnie...czuję się odrobinę jak przy eksploaracji prerii w RDR xd a złości brak Wieska na PS3, czekałem na tę gre a chyba przyjdzie mi sie szarpac na 3 letnim pc...jest wogóle sens z kartą z 512 ram na pokładzie? Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Cieszę się z Uncharted 3, wkurza mnie brak GTA V, RE6 i The Last Guardian. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 troche nietypowo ale w ramach "cieszenia sie" ;-) gram sobie w Two Worlds II, kazdy kojarzy wiec nie przedstawiam. Robie questa który wygląda tak, ze w wiosce panuje susza, trzeba znaleźć wode a dokonujemy tego znajdując kopce termitów (bo one zakładają swe mieszkanka pobliżu żył wodnych) I wszystko byłoby ok....ale ta wioska lezy nad morzem :teehee: :teehee: Polacy rządzą;-) Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 troche nietypowo ale w ramach "cieszenia sie" ;-) gram sobie w Two Worlds II, kazdy kojarzy wiec nie przedstawiam. Robie questa który wygląda tak, ze w wiosce panuje susza, trzeba znaleźć wode a dokonujemy tego znajdując kopce termitów (bo one zakładają swe mieszkanka pobliżu żył wodnych) I wszystko byłoby ok....ale ta wioska lezy nad morzem :teehee: :teehee: Polacy rządzą;-) Morze ze słodką wodą?! WOOOOOOOW Tylko Polacy mogą takie coś wymyślić Co mnie w(pipi)ia: Stereotypowe myślenie kĄsolomaniaków. No i ? xD Trzeba tłumaczyć jak dziecku ? Akurat ja by zagrać w W2 na hihg/ultra na PC musiałbym wywalić koło 5 tysięcy. 3,5 tysia kupno kompa 3 latka temu, teraz 1,5- 2 tysie na modernizacje. 5 tysie by gra wyglądała trochę lepiej od wersji na 5-6 letnim X360 za nawet 800zł . Pisałem właśnie o takich przypadkach, czytaj rozumnie. To, że ktoś wywalił siano i ma od roku kompa mogącego udźwignąć W2 na high-ultra to inna sprawa. Czujecie kupić teraz pieca za 5k? Żeby zagrać w W2 XD Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 ale wode morską przecież da sie uzdatnić do picia Stonku Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 W średniowieczu? To pewnie dlatego na wyprawy zamorskie brano na pokład aparaturę do uzdatniania wody, zamiast wody/rumu/czegokolwiek w beczkach :potter: Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 (edytowane) No indianie odkryli ze zucie lisci koki pozwala na picie wody morskiej Edytowane 10 czerwca 2011 przez Siwy_ Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Jacy indianie? Jakie picie? Takie że żujesz liść, później bierzesz łyka i się nie wyrzygasz? Aha, faktycznie, przydatne w wiosce która nie ma dostępu do wody pitnej Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 do tego juz w śreniowieczu potrafili uzdatnic słoną wode w celach pitnych. Co ciekawe nie czyniono tego na ogół by spozywac wode a po to by pozyskac drogocenną niezwykle w tamtych czasach sól. Wody tak pozyskanej nikt nie pił bo była obrzydliwa w smaku , jednak w czasie wielkiej suszy mogłaby posłuzyc jako remedium taka ciekawostka , mnie to w sumie rozbawiło ;-) Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 (edytowane) Złości heh bardziej dołuje fakt, że obecnie nie ma żadnej zapowiedzianej gry przez R*. Mam nadzieję, że w końcu (jak najszybciej) się "odpalą" :confused: Edytowane 14 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 (edytowane) No tak ale MP3 wiesz jest tak zapowiedziany jak Agent (no ok o wiele więcej wiadomo). Niby jest, niby się robi itd. ale nawet nie ma trailera, daty, nic... Edytowane 14 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Z L.A. Noire też długo nic nie pokazywali. Zresztą R* rzadko pokazuje jakikolwiek gameplay przed premierą. Cytuj
winner 183 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Splatynowałem sobie Dirta 3 wczoraj, a jutro dotrze do mnie LA Noire (R* Pass już zakupiony). Oprócz tego - masa gier do ogrania. Jest pozytywnie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Po krótkim kryzysie "nie chce mi się grać, bo nie" wracam do Infamous 2. Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 LA Noire mnie wciągnęło i chyba szybciutko skompletuję ten tytuł bo gra się bardzo fajnie, mała odskocznia od tych wszystkich fpsów i innych racerów. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 W(pipi)ia mnie że nie mam kiedy zabrać się porządnie za inFamous 2 a już od tygodnia u mnie leży Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 wkurza mnie shao kahn w MK9... nie jestem jakimś super graczem więc na mediumie ten gość doprowadza mnie do szału w trybie story!! Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 cieszy mnie RDR i immersja świata... TO NIESAMOWITE. Ja się naprawdę czuję jak na dzikim zachodzie. Podajcie jakąś grę która też ma taki poziom wgłębienia w swiat, jakbys tam rzeczywiscie byl. 1 Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 cieszy mnie RDR i immersja świata... TO NIESAMOWITE. Ja się naprawdę czuję jak na dzikim zachodzie. Podajcie jakąś grę która też ma taki poziom wgłębienia w swiat, jakbys tam rzeczywiscie byl. Każda gra od Rockstar!? Heh, nie wiem ja tak mam przy każdej praktycznie ich grze: VC, SA, RDR, Bully, GTAIV (choć tu nie było specyficznego klimatu) to najlepsze przykłady. Dlatego uważam ich za geniuszy... Żeby nie było offtopu, w(pipi)ia mnie, że od ponad dwóch tygodni nie mogę dokończyć L.A. Noire. Odkąd trafiłem na spoiler straciłem chęci a przez to i Infamous 2 leży... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 (edytowane) Spoiler w L.A Noire to nie taka straszna rzecz. Mi kiedyś jakiś zjeb na GG napisał kto jest Zabójcą z Origami w Heavy Rain <_< Ale mimo to grę kupiłem i przeszedłem. Edytowane 17 czerwca 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 (edytowane) Tutaj to samo było na forum, pajace pisali spoilery w HR (to chyba była jakaś nagonka). Przed rozpoczęciem gry wiedziałem kto jest Origami... A w L.A. Noire przed samym końcem 2-3 sprawy do końca :confused: i straciłem cały zapał... Edytowane 17 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi