Słupek 2 154 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 Dla mnie Batman był największym zaskoczeniem 2k9 a gdyby nie U2 to GoTY 2k9. Jak dla mnie tak zwana "gra kompletna" z "wyczerpującym" singlem. Cieszy 4 a w zasadzie 5 dni wolnego i NADMIAR świetnych gier do ogrania/splatynowania. No i nadchodząca beta U3 może jakoś specjalnie się nie jaram ale swego czasu beta U2 mnie wciągnęła. 2 Cytuj
winner 183 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Heh, w betę Uncharted 2 grałem o wiele dłużej niż w finalną wersję gry na multi Cytuj
orion50 632 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Fajnie się pociska w minecraft, w ciągu 2-3 tygodni Ps3 wyląduje u mnie, jest dobrze kilka exów już zgromadziłem, więc MOC 1 Cytuj
Glare 5 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Wkurzają mnie kozacko zapowiadające się produkcje, na które napalam się przez długi długi czas, a które ostatecznie nie spełniają oczekiwań (vide Alice: MR). Cieszy za to, że w dobie szczytu popularności bezmózgich, pozbawionych ikry FPS'ów ktoś jeszcze potrafi błysnąć kreatywnością i zrobić grę z niecodziennym, zachwycającym gameplayem (Portal 2, L.A.Noire). 1 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 694 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Wkur.wia, że jak już się wzięli za lokalizowanie gier, to wrzucają ten dubbing wszędzie, co samo w sobie nie byłoby problemem, gdyby nie brak możliwości wyłączenia go w niektórych (obecnie raczej większości) gier. To po to chyba m.in. mamy nośniki pojemniejsze, żeby kur.wa wsadzić więcej niż jedną ścieżkę dźwiękową. Dla mnie taki produkt jest w pewnym sensie wybrakowany. Druga sprawa, to fakt, że najmocnniejsza current genowa konsola dostaje raz po raz konwersje, które wyglądają "ciutkę gorzej" niż na konkurencji. Ja pie.rdolę. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Nadciągająca beta U3. Pogram sobie ale troszkę by nie zepsuć sobie pełniaka Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Cieszy mnie, że dzisiaj będę w końcu miał Shadows of the Damned. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Strona techniczna Fallouta 3 na PS3, czwarty crash w ciągu dwóch dni... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Cieszy mnie Hot Pursuit którego kupiłem i w końcu sporo czasu na granie. Martwi w sumie nic, poza wydatkami na jesieni Cytuj
Gość Orson Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Martwi w sumie nic, poza wydatkami na jesieni w przypadku gier to ...takie zmartwienie to nie zmartwienie :potter: Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Cieszy mnie poniekąd to, że przekonałem się do kupowania "starych" gier. Maxuję, wymieniam na inne starsze i tym sposobem nie tylko mam w co grać, ale robię to za mniejsze pieniądze. Kiedyś bez nowości się nie obeszło, a teraz widzę, że nie ma się co napalać niepotrzebnie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 No (pipi)a jasna, zaraz się nam zrobi druga Białoruś połączona z Niemcami.. http://www.gamezilla.pl/content/fifa-12-polska-wersja-biedniejsza-czemu W skrócie: w związku z podpisaną przez prezydenta ustawą, internetowi bukmacherzy nie mogą w Polsce się reklamować, nawet jeśli są w naszym kraju zarejestrowani. Oznacza to, że nie zobaczymy ich reklam w telewizji, na stadionach, na koszulkach polskich zespołów (oraz, teoretycznie, zagranicznych – jeżeli wyjdziecie w koszulce Realu może to zostać uznane za reklamę), a także w... FIFIE 12! A miała to być moja pierwsza FIFA od X lat. No ale nie będzie. Chyba że da się to jakoś obejść. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Naprawdę? Z powodu znaczków na koszulce, których nawet nie widać podczas gry? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Tak, z tego powodu. Bo kolejnym razem, w jakiejś innej grze nie będzie krwi [której nawet nie widać w rozgrywce] , albo zamiast "(pipi)A" pamperek w BF3 powie "kurcze blade" [czego oczywiście podczas rozgrywki słychać nie będzie]. Aaaa, tak BTW, na PC znaczki na koszulkach widać. Nie gram w 800x600 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 To kup wersję angielską. Poza tym, na PCecie na pewno będzie patch. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Dlatego też napisałem, że jeśli da się to obejść, to si. Choć bardziej niż sama fifa, w(pipi)ia mnie fakt, że zaczyna się w PL cenzurować gry . Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Głosowaliście na PO to teraz macie to co chcieliście. Denerwuje mnie zmarnowany potencjał w Enslaved. Ta gra mogła byc za(pipi)ista, a jest co najwyżej fajna. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Wkurza mnie brak czasu na ogranie większości tytułów w które chciałbym zagrać. Kasa to nie problem tylko ten (pipi)any brak czasu na większość tytułów. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 O , to też. Mam aktualnie wuchtę gierek na STEAMie do skończenia + kilka do grania po multi i tylko mi czasu brak Cytuj
django 549 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Mi ochoty. Apatyczni gracze, łączcie się. 3 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Ja mam od cholerę czasu, a ochoty prawie w ogóle:( Pewnie za 10 lat będzie dokłądnie na odwrót... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 BATMAN! Wow, ta gra jest zaiste wspaniała. Gniecie jajka klimatem, mechaniką gry i całym uniwersum. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Wkur.wia mnie trochę Child of Eden. Fajna gierka, spoko współpraca z Kinectem, przyjemnie się gra i w ogóle. Aż do trzeciego poziomu, który failuję w samej końcówce zawsze. Ech, obecna generacja odzwyczaiła mnie od nieco bardziej wymagających gier... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 BATMAN! Wow, ta gra jest zaiste wspaniała. Gniecie jajka klimatem, mechaniką gry i całym uniwersum. No widzisz. Dobrze, że się nie zniechęciłeś opiniami malkontentów na poprzedniej stronie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Wkur.wia mnie położenie PS Home w XMB i to, że jak chce na szybko wejść do PSS, wchodzę omyłkowo do Home. Wkur.wia mnie jeszcze wiele rzeczy, ale to już nie tematyka growa. A cieszy? Beta U3, przypominam sobie Batmana i jest wspaniale do niego wrócić. Arkham City zgniecie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi