Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie Batman był największym zaskoczeniem 2k9 a gdyby nie U2 to GoTY 2k9. Jak dla mnie tak zwana "gra kompletna" z "wyczerpującym" singlem.

Cieszy 4 a w zasadzie 5 dni wolnego i NADMIAR świetnych gier do ogrania/splatynowania.

No i nadchodząca beta U3 może jakoś specjalnie się nie jaram ale swego czasu beta U2 mnie wciągnęła.

• Plusik 2
Opublikowano

Wkurzają mnie kozacko zapowiadające się produkcje, na które napalam się przez długi długi czas, a które ostatecznie nie spełniają oczekiwań (vide Alice: MR). Cieszy za to, że w dobie szczytu popularności bezmózgich, pozbawionych ikry FPS'ów ktoś jeszcze potrafi błysnąć kreatywnością i zrobić grę z niecodziennym, zachwycającym gameplayem (Portal 2, L.A.Noire).

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Wkur.wia, że jak już się wzięli za lokalizowanie gier, to wrzucają ten dubbing wszędzie, co samo w sobie nie byłoby problemem, gdyby nie brak możliwości wyłączenia go w niektórych (obecnie raczej większości) gier. To po to chyba m.in. mamy nośniki pojemniejsze, żeby kur.wa wsadzić więcej niż jedną ścieżkę dźwiękową. Dla mnie taki produkt jest w pewnym sensie wybrakowany.

Druga sprawa, to fakt, że najmocnniejsza current genowa konsola dostaje raz po raz konwersje, które wyglądają "ciutkę gorzej" niż na konkurencji. Ja pie.rdolę.

Opublikowano

Nadciągająca beta U3.

Pogram sobie ale troszkę by nie zepsuć sobie pełniaka

Opublikowano

Strona techniczna Fallouta 3 na PS3, czwarty crash w ciągu dwóch dni...

Opublikowano

Martwi w sumie nic, poza wydatkami na jesieni :P

w przypadku gier to ...takie zmartwienie to nie zmartwienie :potter:

Opublikowano

Cieszy mnie poniekąd to, że przekonałem się do kupowania "starych" gier. Maxuję, wymieniam na inne starsze i tym sposobem nie tylko mam w co grać, ale robię to za mniejsze pieniądze. Kiedyś bez nowości się nie obeszło, a teraz widzę, że nie ma się co napalać niepotrzebnie.

Opublikowano

No (pipi)a jasna, zaraz się nam zrobi druga Białoruś połączona z Niemcami..

http://www.gamezilla.pl/content/fifa-12-polska-wersja-biedniejsza-czemu

W skrócie: w związku z podpisaną przez prezydenta ustawą, internetowi bukmacherzy nie mogą w Polsce się reklamować, nawet jeśli są w naszym kraju zarejestrowani. Oznacza to, że nie zobaczymy ich reklam w telewizji, na stadionach, na koszulkach polskich zespołów (oraz, teoretycznie, zagranicznych – jeżeli wyjdziecie w koszulce Realu może to zostać uznane za reklamę), a także w... FIFIE 12!

A miała to być moja pierwsza FIFA od X lat. No ale nie będzie. Chyba że da się to jakoś obejść.

Opublikowano

Tak, z tego powodu. Bo kolejnym razem, w jakiejś innej grze nie będzie krwi [której nawet nie widać w rozgrywce] , albo zamiast "(pipi)A" pamperek w BF3 powie "kurcze blade" [czego oczywiście podczas rozgrywki słychać nie będzie].

Aaaa, tak BTW, na PC znaczki na koszulkach widać. Nie gram w 800x600 ;)

Opublikowano

Dlatego też napisałem, że jeśli da się to obejść, to si. Choć bardziej niż sama fifa, w(pipi)ia mnie fakt, że zaczyna się w PL cenzurować gry .

Opublikowano

Głosowaliście na PO to teraz macie to co chcieliście.

Denerwuje mnie zmarnowany potencjał w Enslaved. Ta gra mogła byc za(pipi)ista, a jest co najwyżej fajna.

Opublikowano

Wkurza mnie brak czasu na ogranie większości tytułów w które chciałbym zagrać. Kasa to nie problem tylko ten (pipi)any brak czasu na większość tytułów.

Opublikowano

BATMAN! Wow, ta gra jest zaiste wspaniała. Gniecie jajka klimatem, mechaniką gry i całym uniwersum.

Opublikowano

Wkur.wia mnie trochę Child of Eden. Fajna gierka, spoko współpraca z Kinectem, przyjemnie się gra i w ogóle. Aż do trzeciego poziomu, który failuję w samej końcówce zawsze. Ech, obecna generacja odzwyczaiła mnie od nieco bardziej wymagających gier...

Opublikowano

BATMAN! Wow, ta gra jest zaiste wspaniała. Gniecie jajka klimatem, mechaniką gry i całym uniwersum.

No widzisz. Dobrze, że się nie zniechęciłeś opiniami malkontentów na poprzedniej stronie. :rolleyes:

Opublikowano

Wkur.wia mnie położenie PS Home w XMB i to, że jak chce na szybko wejść do PSS, wchodzę omyłkowo do Home.

Wkur.wia mnie jeszcze wiele rzeczy, ale to już nie tematyka growa.

A cieszy? Beta U3, przypominam sobie Batmana i jest wspaniale do niego wrócić. Arkham City zgniecie ;)