Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Cieszy mnie tegoroczny listopad (Uncharted 3, Modern Warfare 3, AC: Revelations, Batman: Arkham City, może nawet PS Vita) tylko martwi mnie czy starczy na to wszystko w jednym miesiącu czasu a przede wszystkim kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jutro będę miał możliwość zagrania w najlepszego FPSa o II wojnie światowej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jutro będę miał możliwość zagrania w najlepszego FPSa o II wojnie światowej . Czyli co ? Medal of Honor Frontline? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jutro będę miał możliwość zagrania w najlepszego FPSa o II wojnie światowej . Czyli co ? Medal of Honor Frontline? Jeżeli to już to COD Classic ;] Cieszy mnie Black Ops w multi. Dobra sieka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
fristajlo 7 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Złości mnie poziom trudności w Jak'u 2. Cieszy mnie, że kupiłem Action Reaplaya max za 50 zł i będę mógł mieć all gadżety/ nieśmiertelność w misjach, w których tracę nerwy xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pykanie w AC 2 mnie nawet napawa. Przyjemnie się skacze po tych domkach :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgubiłem płytke z 101st Airborne in normandy :verymad: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wymieniłem 4 gry na PS3 i jedną na PSP za Bioshocka (oczywiście starocie). Zagłębiam się do Rapture. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 je.ba.na dystrybucja cyfrowa kupiłem mass effect za pkt m$ za kazdym razem wywala mi bład i nie idzie grac. sciagam od nowa gre problem mija by za 5 minut znów pojawił sie komunikat o błędzie. juz 8 raz zassałem grę a jestem na końcówce ;/. FUCK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Cieszy mnie nadchodzące wielkimi krokami Limbo (na PS3, 20 lipca). Jeszcze w te lato wyjdzie Journey i From Dust, a we wrześniu - Trine 2 i Team Ico Collection. Bardzo miła odmiana od tych wszystkich gier akcji, strzelanek itp. Edytowane 16 Lipca 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Cieszy mnie, że pozostał mi tylko jeden złoty medal do platyny w Wipeout HD, złości mnie natomiast, że jest to ośmiowyścigowy turniej na phantomie, którego ni w cholere nie mogę zrobić. Aghhrr!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 cieszy i to bardzo, AC: Brotherhood, który na mnie czeka, kocham tę serię! <gameplay taki w sumie sobie ale klimat!!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Wkurwia mnie, że jakimś cudem straciłem save'a z RE5 i czeka teraz masa upierdliwego grania, by zebrać kasę na wszystkie upgrade'y i bronie, do tego emblematy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Denerwuje mnie brak jakichkolwiek oficjalnych informacji na temat kontynuacji Alan Wake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Cieszy mnie swiezo doreczona PS3+GT5+U2 Wku*wia ze nie mam czasu nawet jej sprawdzic bo musze dylac do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 L.A. Noire jest bardzo klimatyczne. 360 bardzo halasuje w nocy gdy tv jest cicho, szumiaca jak wodospad bestia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Napawają mnie filmiki z Pesa (całkiem to fajne) oraz fify (tez fajne;-) jest szansa , ze w tym roku piłeczki bedą naprawde mega! No i AC : Brotherhood , którego ledwo napocząłem Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Nie mam w co grać na moim plejstejszynie a żal mi kasy na nowe gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 to wymieniaj , u mnie np ceny za wymiane są 20 zł i 10 (za starsze gry), ceny jak najbardziej ok... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Znów gram w zajebistego RE4 i za jednym podejściem doszedłem do zamku. Ta gra jest ponadczasowa, wciąga jak bagno. Jak tylko pojawi się w HD, to biorę od razu, a niech sobie zarobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Ciesze sie, ze w koncu polozylem lapy na Gran Turismo 5, cieszy mnie rowniesz to, ze model jazdy jest wysmienity. Zlosci mnie to, ze nie mam kierownicy do tego tytulu oraz to, ze ta gra jest po prostu brzydka (screen tearing jakiego jeszcze nie widzialem plus spadki framerate'u). Edytowane 20 Lipca 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 wkur.wia mnie ( ito niesamowicie jakby ktos pytał ;-) to, że Sony na siłę stara sie wcisnąc nam to 3D. A (pipi)jcie z tym, Gracze chcą dobrych gier a nie odpustowego 3D, ktore nic nie wnosi do rozgrywki. Cieszy ...AC: Brotherhood oraz zakupiony MoH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Po ok 75 godzinach, po przeleceniu ok. 8500 okrążeń w końcu dopiąłem swego- platyna w Wipeout HD. Wniebowzięty jestem bo to praktycznie mój pierwszy kontakt z serią (wcześniej tylko parę wyścigów na psx) więc jako kompletny noobek w tej dziedzinie jestem z siebie dumny. Tym bardziej, że nie mam w zwyczaju platynować wszystkich gier, które dotykam, a jedynie te, które wyjątkowo przypadną mi do gustu, a tak właśnie było z WHD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 no to gratki, platyna w Wipeout to prestiż jest;-) masz podobne podejście ajk ja, wbijam platynki tylko jesli gra mi sie wyjątkowo spodoba (no i jesli nie ma przegietych trofików, ja bym za Wp sie nie brał nawet;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Cieszą mnie i mocno nakręcają trailery z Batman Arkham City, do tego stopnia, że zaliczam sobie większość komiksów z nietoperzem. Najgorsze jest jednak czekanie jeszcze 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi