Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Cieszy mnie zakupione 3 dni przed premierą Gears of War 3 za śmieszne 169 zł i to, że sama gra urywa głowę przy samej pupie :D

Cieszy mnie też, że zamówiłem dzisiaj Rage na X360 za 115 zł w Muve :D

Smuci mnie, że już kasy na Forza 4 może mi nie styknąć :P

Opublikowano

Cieszy mnie kupno genialnego Residenta Czwartego. Złości mnie, że trzeba czekać do bety BF'a jeszcze tydzień :P

Opublikowano

Mój Xbox360 wrócił do mnie a mi sie nawet nie chce go z pudełka wyjmować i wole po raz tysięczny katować Civ 4 i gierki na DoSboxa .

Ależ ten rynek gier zlazł na psy -_____-

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Świetnie się bawię przy Dead Island tylko niech Techland czym prędzej wypuści łatkę, która zredukuje problem z autosave'em podczas grania będąc zalogowanym PSN i aby nie stracić postępów w grze, muszę grać offline.

Edytowane przez NEMESIS US
Opublikowano

chyba ogrom ;-)

cieszy nowy odcinek forumogadki Polygami (kolesie rządzą) a w przyszłym tygodniu premiera Fify 12 (fuck yeaaahhhh!!!)

Opublikowano

Ostatnio patrzyłem jakie gierki "pudełkowe" znalazły się na pss i ich ilośc mnie ucieszyła. Szkoda tylko, że moja plejka ma tylko 40GB :( Zastanawiam się czy by nie kupic plejki z media marktu, bo na pss są na prawdę dobre gierki. Tylko nie wiem co zrobic ze starą konsolą, sprzedac, czy odstawic do piwnicy i poczekac aż brat będzie się wyprowadzał.

Smuci mnie jedynie to, że przed premierą nie wiadomo jaka gra pojawi się w cyfrowej dystrybucji. Chyba, że się mylę i ktoś mnie oświeci i powie gdzie szukac takich informacji.

Opublikowano

A ja mam właśnie na odwrót. Denerwuje mnie to, że przy premierze takich gier rzucam się na wersje z PSS pod presją chęci zagrania w nowy tytuł, a potem okazuje się, że gra po 1-2 miesiącach w wersji pudełkowej kosztuje niewiele więcej niż w składce, a ja zostaje z zajętym slotem na konsoli i kodem 0-1. Od teraz wolę poczekać i mieć gierki w pudełkach na półeczce niż płacić za kod na PSS (trochę inna sprawa jest z PSV, ponieważ tam chyba wszystkie gry będą również do pobrania z PSS, więc można się zastanowić nad stałą składką jeśli będzie taka możliwość).

Opublikowano

Wkurza mnie że najpradopodobniej nie uda mi się zakończyć remontu mieszkania przed premierą U3 i albo ogram go trochę później albo w nieodpowiednich warunkach :confused:

Opublikowano

@winner: pro tip: sloty ze składek można sprzedawac dzięki czemu można wyjśc na zero ;) Kupujesz gierkę za 1/5 ceny, ogrywasz i sprzedajesz po tej samej cenie.

To akurat nie nowość dla mnie, ale ja po prostu jestem typem kolekcjonera i lubię gromadzić dużą ilość gier, do których często później wracam :). Tak czy siak pudełeczka ftw.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Ostatnio patrzyłem jakie gierki "pudełkowe" znalazły się na pss i ich ilośc mnie ucieszyła. Szkoda tylko, że moja plejka ma tylko 40GB :( Zastanawiam się czy by nie kupic plejki z media marktu, bo na pss są na prawdę dobre gierki. Tylko nie wiem co zrobic ze starą konsolą, sprzedac, czy odstawic do piwnicy i poczekac aż brat będzie się wyprowadzał.

Smuci mnie jedynie to, że przed premierą nie wiadomo jaka gra pojawi się w cyfrowej dystrybucji. Chyba, że się mylę i ktoś mnie oświeci i powie gdzie szukac takich informacji.

A czemu nie kupic samego dysku?

Opublikowano

Sam również tak zrobiłem i polecam owe rozwiązanie. Do swojej 80'tki wstawiłem 320GB i jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania.

Opublikowano (edytowane)

castlevania, mike tyson punch out, legend of zelda, super mario bros, metroid, kid icarus, excitebike, bionic commando, 1942, contra, final fantasy I, ninja gaiden

(będe miał w co grać przez pół roku)

+ nadchodząca beta BF3 ;)

Edytowane przez mate5
Opublikowano (edytowane)

Bo brat się w końcu kiedyś będzie musiał wyprowadzic, laska w ciąży w grudniu (pipi)nie 26 lat, więc najwyższy czas (pipi)c na własne. Kiedyś się umówiliśmy, że jeden bierze plejkę, drugi telewizor, a ta cena jest bardzo dobra i w końcu tak czy siak będzie trzeba konsolę kupic.

Wkurza, że u mnie w MM jest wersja 160GB, a w Bydgoszczy 320, auto bez przeglądu, brat zajęty :(

Edytowane przez Yakubu