Gość Rozi Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Cieszą mnie Heavy Rain i Mortal, które będę miał we wtorek. Złości za mało trofeów w RE4 HD. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Cieszy mnie FIFA 12 która będzie u mnie we wtorek/środę. A złości już od jakiś 3-4 miechów brak neta na PS3 ... Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Cieszy mnie praca - życzę wszystkim forumowiczom żebyście robili to co lubicie i jeszcze dostawali za to kasę Cieszy nadchodząca premiera Dark Souls i cena jaką przyszło mi zapłacić za Pre-ordera Cieszy dzisiejsza pogoda + rower Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Denerwuje, że w Bydgoszczy nie ma już PS3 320GB (jeśli w ogóle były). Cieszy, że do nich zadzwoniłem zamiast drałowac 50km w jedną stronę by się na miejscu dowiedziec Cytuj
Gość Orson Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Cieszy mnie praca - życzę wszystkim forumowiczom żebyście robili to co lubicie i jeszcze dostawali za to kasę a co ty robisz? nie było u mnie dzisiaj fify, ani w MM ani w marketach ani empikach. Kur.wa:/ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Napawa mnie zbliżająca się beta BFa, a wku.rwia przysłane Metroid: Other M miast Heavy Rain. Edytowane 27 września 2011 przez Rozi Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) Cieszy mnie jutrzejszy i niedzielny "Festyn w Holandii" a dokładniej to obecność Rockstar. GTAV nie zapowiedzą, Agenta pewnie nie ujawnią ale zadowolę się chociaż fotkami i artami z MP3 które podobno mają być. DLC do Deusa, dlc do Infamous 2, Batman: AC i jak się uda U3 (jak sklepy dadzą radę) czyli w skrócie październik. Na samą myśl o tym wszystkim jaram się jak kiełbaska na grillu. Edytowane 30 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Orson Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) cieszy : fifa 12_ BF 3, podoba mi sie , grafika mi nie przeszkadza wkurza:cenega nie zlokalizuje kinowo skyrima na konsole choc na pc będzie. wypierd.alajcie już z polskiego rynku no:/ a ich tłumaczenia są zawsze na poziomie macka z klanu, cóż za żałosna firma (żal), cały świat daje rade a im sie nigdy nie da...nie wiem, mam tak ze jak jest jakaś gra wydawana przez cenegę to z zasady kupuję ją na sieci takie czuję obrzydzenie dla ich frajerskich praktyk jak mawial klasyk: na pochybel sk-synom Edytowane 30 września 2011 przez Orson Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) Rewelacyjnie gra mi się w Super Mario Galaxy, a wkurza że BF3 nie do końca spełnił moje oczekiwania choć ostatecznie dobrze mi się w niego szpila. Edytowane 30 września 2011 przez NEMESIS US Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Cieszy mnie ogromnie Civilization IV nabyte za 15zł. Taka śmieszna kasa, a tyle radochy . Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Złości mnie fakt, że konsola zaliczyła mi YLODa... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Cieszy mnie kilka zacnych gierek na PC, które właśnie ogrywam, a w które nie miałem okazji zagrać wcześniej. Cieszy mnie złożony preorder na BF 3 w wersji PS3 no i cieszy mnie zbliżający się major update GT5 wraz z DLC. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Cieeeeeeszyyyyy mnie powrót internetu na PS3 w poniedziałek! Oj (pipi)a se naściągam dem, aktualizacji i gier którę od miesięcy zalegają w tym plejstejszynowym menedżerze pobierania. I beatke U3 se ściąge, i może BF3 o ile będzie Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) i dodasz mnie do listy znaj bo ci wysłałem zaproszenie mies temu hehehe cieszy: ogarnełem (chyba:/ )Fifę 12 (hardkor jak diabli) Edytowane 1 października 2011 przez Orson Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Cieszy mnie, że jak upaczują multi BF3 będzie świetne oraz to, że znowu zagram sobie w pierwszego Deus Ex (szukając powiązań z HR). ;D Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Cieszy mnie tactical defending w FIFIE 12 i to ze jest wymuszony w rankingowych online Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Cieszy mnie, że właśnie skończyłem Deus Ex. Złości, a raczej w(pipi)ia, że dwa tygodnie temu wydałem 40zł na dodatki do Uncharted 2, dziś patrzę na PSS, a tu wspomniane dodatki za darmo dla posiadaczy PS+ Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) Cieszy mnie tactical defending w FIFIE 12 i to ze jest wymuszony w rankingowych online no po ograniu Fifki stwierdzam, ze gdyby dali mozliwosc gry na starym systemiw w rankingach to gra byłaby zupełnie ale to zupełnie bez sensu- OLBRZYMI to handicap złosci: odstawiłem ME 2 na rzecz fifki, boje sie że stracę "wciągniecie" Edytowane 2 października 2011 przez Orson Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 W(pipi)ia mnie to że zawiodłem sie jak cholera na Deus EX:HR . Musiałem sie ratować Dead Space 2 i klasyką w osobie DosBoxa . Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Cieszy mnie ilość zaje.bistych gierek wychodzących do końca roku i to jak sobie będę przeskakiwał z jednej na drugą. GOW3->Batman Arkham City->Uncharted 3->Skyrim->Zelda: Skyward Sword Przecież to sami kandydaci na grę roku. Ale będzie grania. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Po dłuższym zastanowieniu się sprzedałem 100 gier na ps3 (zostawiłem sobie exlusivy i hiciory w jakie nie zagram na pc) i od razu zrobiło mi się jakoś lżej . Na minus że dostałem za to grosze. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Cieszą mnie plotki o rzekomej kolekcji JAK-a HD a jak to bywa z plotkami o kolekcjach zapewne to prawda. Nosz kurdebele mój najlepszy platformer - seria Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 zznów Cenega i znów "kupa". Znow mają Ragea z napisami na PC , znów nie na konsole I znów pokazujemy im- niczym Szkoci - gołe du.py i kupujemy nie od nich . Heh znam ang ale i tal mnie to wkur.wia- bo wielu znajomych nie pogra (pomijajac Ragea ale Skyrim to inna bajka). Koles z 'wymienialni ' gier mówiłmi, ze u niego to jesli gra jest po polsku to ma na nią 3 razy wiekszy popyt a juz erpegi to masakra- Fallou 3 non stop mu chodził a nev Vegas leżał i leży Cenego Cenego wyp.ier.dal.aj z nim normalnie nie bedzie Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Cieszą mnie plotki o rzekomej kolekcji JAK-a HD a jak to bywa z plotkami o kolekcjach zapewne to prawda. Nosz kurdebele mój najlepszy platformer - seria TAK. Jak 2 to najlepsza gra na PS2 i po prostu nie mogę się doczekać tej kolekcji. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) a mi sie ten trend nie podoba bo czuję ze konsumenci są nabijani w butelkę- sprzedawac drugi raz to samo? Choc mam chrapkę na Max Paynea w HD;-) łudze sie, ze przy okazji trójki wrzucą rimejki aha i jeszcze Ubisoft- liczyłem ze AC Revelations bedzie domknieciem serii a tu nie- kocham tę serie ale zaczyna sie rozmiana na drobne Edytowane 4 października 2011 przez Orson Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi