Figaro 8 222 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 a mi sie ten trend nie podoba bo czuję ze konsumenci są nabijani w butelkę- sprzedawac drugi raz to samo? Choc mam chrapkę na Max Paynea w HD;-) niby jak są nabijani? To nie tak, że ktoś nas zmusza do kupna albo okłamuje nt. zawartości. Jesteśmy świadomi, że to ta sama gra co kiedyś, jeno w lepszej rozdziałce i to wiedząc idziemy do sklepu. To nie jest nabijanie w butelkę Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Nabijanie to wypuszczanie praktycznie co roku takich samych gier sportowych. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) a ty chyba czasem nie grasz w gry sportowe to skąd wiesz? no i wiadomo, ze dzieki temu zabiegowi obcieto wsteczną kompatybilnoścc Edytowane 6 października 2011 przez Orson Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Cieszy, że pewnie jutro będę mieć Rage. Czuję w jajkach, że to dobra gierka będzie. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 Cieszę się ze sie pacze do uncharteda 2 ściągają i zaraz bd przechodził po raz setny ten idealny tytuł i może z mutli sie przeprosze Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 jak mnie wkur.wiaja spojlery w materiałach prasowych od deveoperów. Np dzis- "w MW3 nie zabraknie mocnych momentów"- i zdjecie walącej sie Wieży Eiffla. super, chciałbym jednak w tej 5 godzinnej kampanii sam to przezyc 1 Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) A mnie wku.rwiają osoby wku.rwione spoilerami w materiałach prasowych od developerów piszące o tym na forum i nieużywające opcji spoilera. Edytowane 8 października 2011 przez Square 4 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) w sumie nawet nie wiem czy tak będzie w istocie, na PS3 Site jest takie zdjecie i taki komentarz, moze to tylko tak dobrane zdjątko pod artykuł ale z drugiej strny bez przesady, to nie jest spojler Z MOJEJ STRONY, skoro zostało to poruszone przez media to już nie jest tematem tabu. Tak jak z masakrą na lotnisku w MW2- od kiedy zaczeli o tym pisac nikt nie traktował tego jako spojler. Mnie wkurza, ze takie developerzy za dużo ujawniają, ale skoro decydują sie na takie rzeczy , skoro w tryby machiny popkultury trafiają takie akcje to nie mozna miec pretensji do ludzi ze publicznie komentują te sprawy, raczej do dev za zbytni ekschibicjonizm promocyjny Edytowane 8 października 2011 przez Orson Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Awansowałem na 13 poziom trofeów i to mnie napawa Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) w sumie nawet nie wiem czy tak będzie w istocie, na PS3 Site jest takie zdjecie i taki komentarz, moze to tylko tak dobrane zdjątko pod artykuł ale z drugiej strny bez przesady, to nie jest spojler Z MOJEJ STRONY, skoro zostało to poruszone przez media to już nie jest tematem tabu. Tak jak z masakrą na lotnisku w MW2- od kiedy zaczeli o tym pisac nikt nie traktował tego jako spojler. co nie zmienia faktu, że gdyby nie ty to bym się nie dowiedział ale i tak mnie to nie obchodzi bo nie będę grał w MW3 Cieszy mnie Machinarium, chyba zainteresuję się point clickami (to pierwsza moja gra z tego gatunku) Edytowane 8 października 2011 przez mate5 Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Wbita 30 platynka (paradoksalnie liczba ta została ustanowiona po skompletowaniu Crysis'a) i masa świetnych gier w perspektywie najbliższego czasu. Syto 1 Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Jutro Forza Motorsport 4 czyli tak zwane best racing game ever ! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Cieszą mnie nadchodzące premiery Batmana i Battlefield'a, oraz że mam jeszcze masę gier w kolejce do ogrania. Wku.rwia, że mam tych gier za dużo. Serio - Crysis, Mortal, 2 części DJ Hero, niedokończony RE4, F1 2010. Nie wiem za co się złapać Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 cieszy mnie F1 2011, ale złości to, ze mam gówniany monitor i muszę uskładać kasę na coś z DVI/HDMI bo obraz przez VGA pozostawia sporo do życzenia na PS3 Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Cieszy mnie niezmiennie od jakiegoś czasu megamiodne połączenie - GT5 + G27. Oprócz tego zmiażdżyło mnie info na temat GTA3 na iOS. KOSMOS! Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Cieszy mnie duzo dobrych gier, ktore sobie bede powoli przechodzil: Gears of War 3, Forza 4, Dark Souls, Rage, nowy Batman, WRC 2, a za jakis czas BF3, MW3 i Uncharted 3. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Cieszy mnie ze w nowa Fife mam już wiecej % trofeow niz w dwie poprzednie części. Krótko mówiąc - będzie platyna, bo jest łatwa. I wkurzajaca przez chory ultimate team... Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Cieszy mnie ze nowa Forza okazala sie za(pipi)ista 2 Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 To miałeś jakieś wątpliwości że FM4 nie bedzie zajo ? Cieszy mnie Renegade Ops, dawno nie grałem w tak miodną gre Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 (edytowane) Cieszy mnie wieleee rzeczy ;] Po pierwsze jaram się okrutnie z faktu, że Rockstar w końcu zakłada/otwiera swój sklep w Europie. W końcu koszty transportu będą ludzkie i w końcu nachapię się tych wszystkich "smakołyków" na które się śliniłem przez długiii czas ;] Po drugie rocznica GTAIII co prawda na razie zapowiedzieli tylko "wersję" na komórki. Ale wyraźnie dają znać, piszą, że to nie koniec zapowiedzi i nowości. Pewnie nie GTAV ale może w końcu Kolekcja HD albo chociaż sam rimejk Trójki. Wstępnie i umiarkowanie ale już jaram się ;p No i w końcu po trzecie; blisko 2 lata temu dostałem-grałem w jedne z najlepszych gier tej generacji. Mowa o U2 i Gacku a za niecały tydzień i 2 tygodnie dostanę kontynuacje tych "niszczycieli" ;] Jaram się ba płonę z radości ;p Edytowane 15 października 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Mnie tak samo cieszy, że coraz bliżej premiery Batmana i Uncharted 3. Tak jak na Batmana to ostatni raz czekałem na God Of War 3. ;] Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Wpis do tego co panowie wyżej. Batman AC i Uncharted 3 to najwazniejsze dla mnie premiery drugiej polowy tego roku Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 złości mnie brak LCDka... Jak ja mam skończyć te gry CRTkiem przecież nie będę przechodzil GoWa 3 [*] Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Cieszy mnie, że muve już wysłał mi Batman'a, więc może jutro już zacznę przygodę z Gackiem . A co jeszcze lepsze, zapłaciłem tylko 99,99zł (oczywiście na PS3 i już z wliczonym kurierem i do tego oczywiście steelbook i dlc) . I jak tu nie lubić Cenegi/Kompanii Graczy/Muve.pl. A do tego cieszy mnie zbliżająca się premiera U3 oraz to, że posiadam kod zniżkowy -30zł na empik.com, więc kupi się Drake'a taniej, muhaha ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi