Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a mi sie ten trend nie podoba bo czuję ze konsumenci są nabijani w butelkę- sprzedawac drugi raz to samo? Choc mam chrapkę na Max Paynea w HD;-)

niby jak są nabijani? To nie tak, że ktoś nas zmusza do kupna albo okłamuje nt. zawartości. Jesteśmy świadomi, że to ta sama gra co kiedyś, jeno w lepszej rozdziałce i to wiedząc idziemy do sklepu. To nie jest nabijanie w butelkę :)

Opublikowano (edytowane)

a ty chyba czasem nie grasz w gry sportowe to skąd wiesz?

no i wiadomo, ze dzieki temu zabiegowi obcieto wsteczną kompatybilnoścc

Edytowane przez Orson
Opublikowano

jak mnie wkur.wiaja spojlery w materiałach prasowych od deveoperów. Np dzis- "w MW3 nie zabraknie mocnych momentów"- i zdjecie walącej sie Wieży Eiffla.

super, chciałbym jednak w tej 5 godzinnej kampanii sam to przezyc

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

A mnie wku.rwiają osoby wku.rwione spoilerami w materiałach prasowych od developerów piszące o tym na forum i nieużywające opcji spoilera.

Edytowane przez Square
  • Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

w sumie nawet nie wiem czy tak będzie w istocie, na PS3 Site jest takie zdjecie i taki komentarz, moze to tylko tak dobrane zdjątko pod artykuł

ale z drugiej strny bez przesady, to nie jest spojler Z MOJEJ STRONY, skoro zostało to poruszone przez media to już nie jest tematem tabu. Tak jak z masakrą na lotnisku w MW2- od kiedy zaczeli o tym pisac nikt nie traktował tego jako spojler.

Mnie wkurza, ze takie developerzy za dużo ujawniają, ale skoro decydują sie na takie rzeczy , skoro w tryby machiny popkultury trafiają takie akcje to nie mozna miec pretensji do ludzi ze publicznie komentują te sprawy, raczej do dev za zbytni ekschibicjonizm promocyjny

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

w sumie nawet nie wiem czy tak będzie w istocie, na PS3 Site jest takie zdjecie i taki komentarz, moze to tylko tak dobrane zdjątko pod artykuł

ale z drugiej strny bez przesady, to nie jest spojler Z MOJEJ STRONY, skoro zostało to poruszone przez media to już nie jest tematem tabu. Tak jak z masakrą na lotnisku w MW2- od kiedy zaczeli o tym pisac nikt nie traktował tego jako spojler.

co nie zmienia faktu, że gdyby nie ty to bym się nie dowiedział ;)

ale i tak mnie to nie obchodzi bo nie będę grał w MW3

Cieszy mnie Machinarium, chyba zainteresuję się point clickami (to pierwsza moja gra z tego gatunku)

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Cieszą mnie nadchodzące premiery Batmana i Battlefield'a, oraz że mam jeszcze masę gier w kolejce do ogrania.

Wku.rwia, że mam tych gier za dużo. Serio - Crysis, Mortal, 2 części DJ Hero, niedokończony RE4, F1 2010. Nie wiem za co się złapać :/

Opublikowano

Cieszy mnie duzo dobrych gier, ktore sobie bede powoli przechodzil: Gears of War 3, Forza 4, Dark Souls, Rage, nowy Batman, WRC 2, a za jakis czas BF3, MW3 i Uncharted 3. :D

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Cieszy mnie wieleee rzeczy ;]

Po pierwsze jaram się okrutnie z faktu, że Rockstar w końcu zakłada/otwiera swój sklep w Europie. W końcu koszty transportu będą ludzkie i w końcu nachapię się tych wszystkich "smakołyków" na które się śliniłem przez długiii czas ;]

Po drugie rocznica GTAIII co prawda na razie zapowiedzieli tylko "wersję" na komórki. Ale wyraźnie dają znać, piszą, że to nie koniec zapowiedzi i nowości. Pewnie nie GTAV ale może w końcu Kolekcja HD albo chociaż sam rimejk Trójki. Wstępnie i umiarkowanie ale już jaram się ;p

No i w końcu po trzecie; blisko 2 lata temu dostałem-grałem w jedne z najlepszych gier tej generacji. Mowa o U2 i Gacku a za niecały tydzień i 2 tygodnie dostanę kontynuacje tych "niszczycieli" ;] Jaram się ba płonę z radości ;p

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Cieszy mnie, że muve już wysłał mi Batman'a, więc może jutro już zacznę przygodę z Gackiem :D . A co jeszcze lepsze, zapłaciłem tylko 99,99zł (oczywiście na PS3 i już z wliczonym kurierem i do tego oczywiście steelbook i dlc) :) . I jak tu nie lubić Cenegi/Kompanii Graczy/Muve.pl.

A do tego cieszy mnie zbliżająca się premiera U3 oraz to, że posiadam kod zniżkowy -30zł na empik.com, więc kupi się Drake'a taniej, muhaha ;) ...