winner 183 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Cieszy mnie, że w przyszłym tygodniu będę dzierżył w łapskach MW3 i Skyrim. W 1 tygodniu, te 2 gry to aż przesyt dobrego. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 impact engine i z(pipi)ani sędziowie w fifie 12 mnie złoszczą. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Kto nie wie co, ten lamus do potęgi . Cytuj
Flash. 8 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Trochę się rozczarowałem dzisiejszym trailerem wiadomoczego. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 to, że NIE JESTEM rozczarowany trailerkiem GTA. Obawiałem sie Vice City, ze bedzie odcinka kuponów a tu prosze...czuję, ze bedzie wczuwa jak za czasów San Andrea na PS2. A tam była klima nieziemska. Jazda na harleyu miedzy stanami o muzyka G'N"R. A złosci, ze nie podali daty premiery, chocby roku. Bo gdyby miała byc w 2013 to byłoby juz nie fajnie. Ale liczmy, ze 2012 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Cieszy mnie weekend z trzecimi częściami Uncharted i Battlefield. W sumie do końca roku będzie mnie to optymiziało O ile poczta nie nawali i jutro przyjdzie do mnie BF Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 listopada 2011 Opublikowano 11 listopada 2011 l.a. noire mnie napawa. Zajebista gra, zajebisty klimat, zajebista muzyka. 2 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Cieszę się, że mam w co grać, a inFamous 2 jest prawdziwą kontynuacją tego co mnie przykuło mnie do telewizora przy okazji pierwszej części. Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 l.a. noire mnie napawa. Zajebista gra, zajebisty klimat, zajebista muzyka. Wpis. Też dopiero zacząłem grać i gra mnie urzekła swoją "innością". Wreszcie coś nowego, a nie tylko FPSy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Jak zobaczyłem Super Mario Land 3D w akcji to postanowiłem, że to już chyba najlepszy moment na zainwestowanie w 3DS'a, a będzie jeszcze m.in. Luigi Mansion 2, czy RE Revelations. Do tego już jest Ocarina Of Time (chociaż w nią już grałem na N64 i Gacku gdzie była dorzucona do Wind Wakera) i RE Mercenaries. Więc w czym problem? Ano w samym handheldzie. Beznadziejnie będzie wyglądał z drugim doczepianym analogiem i mam nadzieję, że Nintendo choćby na rocznicę wypuści w końcu usprawniony model, bez tego doczepianego kikuta. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Wkurza mnie BF3. To że mi się nie podoba, że dla mnie jest słabą grą i straciłem wydaną na niego kase. A na dodatek wykorzystałem online pass, net na konsoli znów sie z(pipi)ał i ciężko będzie pogonić za jakieś pieniądze. A cieszy że od nowego tygodnia sprawdzę Batmana. No ciekawe czy faktycznie jest lepszy od Uncharteda nowego... Cytuj
django 549 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 W koncu obadalem Civilization V i powoli sie przyzwyczajam. Czesc rzeczy zrobi lepiej, czesc z(pipi)ali, ogolnie troche inny twor niz poprzednik i chyba bedzie mozna w obie grac na zmiane. (nie)stety gra nadal posiada syndrom jednej tury przez ktory zaznalem dzisiaj trzech godzin snu. (pipi)a. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Mam podobnie z kilkoma grami (NGB, PESy, Gears of War 1-3), a dziś koło 4.40 skończyłem sesję z inFamous 2. Jeszce tylko jedna misja, jeszcze tylko jeden Blast Shard. Ale spałem jakieś 4 godziny więc o wiele bardziej wypocząłem . Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Chyba sie starzeje ale zupelnie nie daje sobie rady z SH: Origins. Gine co chwila. Do tego jak widze porady "wylaczyc latarke, podkrecic jasnosc i kluczyc miedzy potworami" to mi sie cisnienie podnosi (co to ku.rwa jakis splinter cell czy jak?!). Bron rozpada sie po kilku razach, trzeba szukac nowej. System walki zawsze byl zje.bany w Silentach ale w tym to juz mistrzostwo swiata. Calosc powoduje, ze po kazdym przeciwniku musze lyknac napoj z energia bo do nastepnego starcia moge nie dotrwac... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Mejm bo w SH walka z potworami mija sie z celem :? taki to patent, który mi zniszczył te gre. Jaki jest sens z nimi walczyc skoro: 1 walka jest niedopracowana 2 one sie ODRODZĄ tak czy śmak a apteczki sie "nie odradzają" ______________________ Wkurza mnie Fifa 12 a cziesz...Fifa 12. Taka to gra i Shift 2, podjarałem sie. Dla "kazualowatego wyscigowca" to fajny symulatorek Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Nowa gra mnie napawa, a mianowicie red dead redemption Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Przed godziną splatynowałem Uncharted 3, a następnie w kolejce czeka ICO & SotC, jeszcze cztery dni do roboty i dwa tygodnie urlopu. Będę miał co robić. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Od jutro przechadzam sie po Arkham City. Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Zblizajaca sie platynka w L.A.Noire i czekajace na swoja kolej zafoliowane Ico collection plus jeszcze kilka gierek do przejscia. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Kampania w NFS The Run - 2 godziny ? Toz to kpina. Gry kupic nie zamierzam ale znów EA prekursorem zje.banego trendu. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Przejszlem MW3 w 5h (2 poziom trudnosci). O matko jaki to jest syf. Ale to nic, najgorsze, ze tam gdzies jest masa ludzi, ktorzy glosujac swoimi pieniedzmi sprawiaja, ze ten syf staje sie cykliczny. I to mnie zlosci, ze jakosc gier leci na pysk ale ludziom to sie podoba bo sa karmieni przez rok screenami, filmikami, zapowiedziami, podrasowanymi materialami marketingowymi i sa w stanie kupic byle (pipi) myslac, ze uczestnictwo (poprzez zakup) w tej spirali uczyni ich samych wyjatkowymi. BF3 nawet nie tykam. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 Cieszy mnie, że mam wkurzający dylemat w co pograć. Deus Ex czy Batman Arkham City... Obie gierki tak cudnie patrzą na mnie z półki... Ehhh mógłbym mieć zawsze taki problem Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Skończyłem fabułę w RDR. Niesamowita gra. Z jednej strony mnie cieszy, że poznałem przygodę Martsona (przekozak) a z drugiej smuci mnie to, że już koniec 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Nie mam hajsu na golda, a pograłbym w BF3. Singla dla ciekawosci odpalilem. No wyglada lepiej niż myślałem po tylu negatywnych opinia, ale jest kopią i do tego nudą jak ja pier'dole. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi