Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

impact engine i z(pipi)ani sędziowie w fifie 12 mnie złoszczą.

Opublikowano

to, że NIE JESTEM rozczarowany trailerkiem GTA.

Obawiałem sie Vice City, ze bedzie odcinka kuponów a tu prosze...czuję, ze bedzie wczuwa jak za czasów San Andrea na PS2. A tam była klima nieziemska. Jazda na harleyu miedzy stanami o muzyka G'N"R.

A złosci, ze nie podali daty premiery, chocby roku. Bo gdyby miała byc w 2013 to byłoby juz nie fajnie. Ale liczmy, ze 2012

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

l.a. noire mnie napawa. Zajebista gra, zajebisty klimat, zajebista muzyka.

Wpis. Też dopiero zacząłem grać i gra mnie urzekła swoją "innością". Wreszcie coś nowego, a nie tylko FPSy.

Opublikowano

Jak zobaczyłem Super Mario Land 3D w akcji to postanowiłem, że to już chyba najlepszy moment na zainwestowanie w 3DS'a, a będzie jeszcze m.in. Luigi Mansion 2, czy RE Revelations. Do tego już jest Ocarina Of Time (chociaż w nią już grałem na N64 i Gacku gdzie była dorzucona do Wind Wakera) i RE Mercenaries. Więc w czym problem? Ano w samym handheldzie. Beznadziejnie będzie wyglądał z drugim doczepianym analogiem i mam nadzieję, że Nintendo choćby na rocznicę wypuści w końcu usprawniony model, bez tego doczepianego kikuta. :/

Opublikowano

Wkurza mnie BF3. To że mi się nie podoba, że dla mnie jest słabą grą i straciłem wydaną na niego kase. A na dodatek wykorzystałem online pass, net na konsoli znów sie z(pipi)ał i ciężko będzie pogonić za jakieś pieniądze.

A cieszy że od nowego tygodnia sprawdzę Batmana. No ciekawe czy faktycznie jest lepszy od Uncharteda nowego...

Opublikowano

W koncu obadalem Civilization V i powoli sie przyzwyczajam. Czesc rzeczy zrobi lepiej, czesc z(pipi)ali, ogolnie troche inny twor niz poprzednik i chyba bedzie mozna w obie grac na zmiane.

(nie)stety gra nadal posiada syndrom jednej tury przez ktory zaznalem dzisiaj trzech godzin snu.

(pipi)a.

Opublikowano

Mam podobnie z kilkoma grami (NGB, PESy, Gears of War 1-3), a dziś koło 4.40 skończyłem sesję z inFamous 2. Jeszce tylko jedna misja, jeszcze tylko jeden Blast Shard. Ale spałem jakieś 4 godziny więc o wiele bardziej wypocząłem :dance2: .

Opublikowano

Chyba sie starzeje ale zupelnie nie daje sobie rady z SH: Origins. Gine co chwila. Do tego jak widze porady "wylaczyc latarke, podkrecic jasnosc i kluczyc miedzy potworami" to mi sie cisnienie podnosi (co to ku.rwa jakis splinter cell czy jak?!). Bron rozpada sie po kilku razach, trzeba szukac nowej. System walki zawsze byl zje.bany w Silentach ale w tym to juz mistrzostwo swiata. Calosc powoduje, ze po kazdym przeciwniku musze lyknac napoj z energia bo do nastepnego starcia moge nie dotrwac...

Opublikowano

Mejm bo w SH walka z potworami mija sie z celem :? taki to patent, który mi zniszczył te gre. Jaki jest sens z nimi walczyc skoro:

1 walka jest niedopracowana

2 one sie ODRODZĄ tak czy śmak

a apteczki sie "nie odradzają"

Wkurza mnie Fifa 12

a cziesz...Fifa 12. Taka to gra :D:D:D

i Shift 2, podjarałem sie. Dla "kazualowatego wyscigowca" to fajny symulatorek

Opublikowano

Kampania w NFS The Run - 2 godziny ? Toz to kpina.

Gry kupic nie zamierzam ale znów EA prekursorem zje.banego trendu.

Opublikowano

Przejszlem MW3 w 5h (2 poziom trudnosci). O matko jaki to jest syf. Ale to nic, najgorsze, ze tam gdzies jest masa ludzi, ktorzy glosujac swoimi pieniedzmi sprawiaja, ze ten syf staje sie cykliczny. I to mnie zlosci, ze jakosc gier leci na pysk ale ludziom to sie podoba bo sa karmieni przez rok screenami, filmikami, zapowiedziami, podrasowanymi materialami marketingowymi i sa w stanie kupic byle (pipi) myslac, ze uczestnictwo (poprzez zakup) w tej spirali uczyni ich samych wyjatkowymi. BF3 nawet nie tykam.

• Minusik 1
Opublikowano

Nie mam hajsu na golda, a pograłbym w BF3. Singla dla ciekawosci odpalilem. No wyglada lepiej niż myślałem po tylu negatywnych opinia, ale jest kopią i do tego nudą jak ja pier'dole.