Opublikowano 27 listopada 201113 l Zwiększenie konkurencji przede wszystkim. Im większa konkurencja, tym lepsze ceny gier i więcej promocji.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Polscy dystrybutorzy jak zwykle mnie wkur.wiają- ot reklama w PE "kochanego" CDP. Sprzedają jakiś wrestling or smth , pojawia się kółeczko "dobra cena" (wiecie te czerwone) a ta dobra cene to 219 zł. Ja je.bie, co za mongoły stepowe, sprzedadzą jak zwykle 50 sztuk na Polskę i ogłoszą na konferencji, że w Polsce jest cięzko. A ciepły sik na was panowie, my gu gu gu ciemny lud ale internecik mamy, minute klikania i pan kurier jedzie z gierką o 60-70 zł taniej niż u was. Tak, ze pocałujcie polskich graczy w dup.y
Opublikowano 29 listopada 201113 l Zakupiłem 14 miechów golda za 120ziko czyli wychodzi ~8,50zł za miecha więc jestem kontent. Do tego mój dobry ziomeczek ma Gearsy3 plus Bf3 i jest nerdzenie.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Wkurza mnie brak czasu na granie. Cieszy że pod względem gier ten rok się kończy i zaczyna nowy a wraz z nim wysyp mocarnych tytułów :o W sumie nie wiem kiedy ja te wszystkie killery ogram
Opublikowano 29 listopada 201113 l Wkurza mnie brak czasu na granie. Cieszy że pod względem gier ten rok się kończy i zaczyna nowy a wraz z nim wysyp mocarnych tytułów :o W sumie nie wiem kiedy ja te wszystkie killery ogram :confused: Trochę dziwne - piszesz, że nie masz czasu na granie, ale cieszysz się, że lista gier które musisz ograć coraz bardziej się powiększa (i to coraz w szybszym tempie).
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Fallout 3 - Point Lookout - co za klimat! Trzecie Dlc w które gram i jak na razie najlepsze. "Winchester", bagna, wyjęte z prehistorii plemię, latarnia, ocean, naprawdę niezłe Edytowane 6 grudnia 201113 l przez mate5
Opublikowano 7 grudnia 201113 l cieszy mnie ze zakupilem fallout 3 goty, a zlosci ze nie wiem jak ogarne czas na granie
Opublikowano 8 grudnia 201113 l Wkur.wia mnie strasznie nieoczekiwany wydatek na święta - 900zł w plecy. Padł laser w mojej wysłużonej już konsoli, więc trzeba zainwestować. Jedyny plus w tym taki, że w końcu będę miał 2 pady, huh.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Battlefield 3 cieszy jak ch'uj! Złosci, że baty dostaje w Girsach ;[ +1, genialne multi, kupa zabawy
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Cieszy mnie jutrzejsze VGA, a złości, że sporo rzeczy gier na które liczyłem ostatecznie się na nim nie pojawią;(
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Cieszy mnie masa tytulow do ogrania i to, ze wczoraj kupilem PoPa z 2008 roku, ktorego kupowalem od premiery. Jak na razie jestem zadowolony. A wkur.wiaja mnie ceny na PSS, ktore sa o duzo za duze. Myslalem, ze po zlikwidowaniu skladek Sony wezmie przyklad ze Steama, na ktorym sa przyzwoite ceny za gry bez pudelka. Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Qvstra
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Wrocilem do LC poniewaz kupilem na nowo epizody. Hahah strzelanie do psow, podkladanie bomb, latanie smiglowcem, spadochrony, rozwalanie glow przechodniow snajpera z dachu, skakanie na motorze z dachu hihihi
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Super Meat Boy arghhhhhhh Zwlaszcza warp zone'y z ograniczona iloscia zyc. Jakby dev. juz wyrazniej nie mogl powiedziec dla gracza (pipi) sie. Ale jakie szczescie jak sie w koncu przejdzie poziom, praktycznie na automacie bo juz miesnie same wiedza co maja robic. Feels good man.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l W(pipi)ia mnie niemiłosiernie, że najwyraźniej GSC Gameworld (ci od S.T.A.L.K.E.R.a) zdechło... -_- [']
Opublikowano 10 grudnia 201113 l wpis, pograłem chwilę i to techniczny potworek jest przeca. A byłem taki napalony. Może trójka lepsza.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Dokładnie. Z godzinę pograłem i moje nerwy zostały nadszarpnięte. Nie włączę już tego. A fuj!
Opublikowano 11 grudnia 201113 l mnie tez się nie podobała ale przyznaję, że grac w nią nie potrafiłem _________________ cieszy: gry od R* będą tłumaczone na j. polski - oficjalne już info . Źródło Niezgrani.pl