Square 8 711 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Trafilem przez przypadek na youtubie na filmik z jakiejs gry z pegasusa. No i sie zaczelo. Ogladalem filmik po filmiku z gier na snesa (tak, mialem oryginalnego snesa i caly karton oryginalnych kartidzy na niego - nawet nie wiecie co to wtedy znaczylo)/pegasusa i przypominalem sobie jak majac okolo 5 lat gralem w te gry. Nie wiem dlaczego, ale czuje, ze obecne gry nie dadza mi tylu wspomnien. Co prawda mamy swietna grafike, fabule, dzwieki, ale te starocie (ktore w zasadzie byly ogrywane 'po macoszemu', bo prawie wszystko bylo po angielsku) maja w sobie to cos, co sprawia, ze zawsze mam ochote w nie grac. Warto dodac, ze razem ze wspominaniem starych gier przypomnialo mi sie ogladanie DB, zbieranie kart Chio z nim zwiazane i proby zrobienia 'kamehameha', albo zamienienia sie w SSJ. Chyba nigdy tego nie zapomne. Swietne czasy. Strasznie zaluje, ze SNES razem z grami gdzies mi przepadl - zostal mi tylko zniszczony zasilacz. Ja ostatnio podczas odwiedzin u mamy doznałem czegoś podobnego. Wchodzę i co ? na podłodze podłączyny Pegasus, a ta gra sobie w najlepsze. Długo nie musialem czekać jak w ruch poszła Contra, Mario Bros, Tanki i inne kultowe dzisiaj tytuły, oczywiście na dwóch graczy Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 palca nie potrafilem sobie odciac W sensie nie odciąłęś, czy nie udało Ci się odciąć. Przyznam, że zrobiłem co trzeba, zebrałem wszystko, ale łapy mi się trzęsły ze zdenerwowania tak bardzo, że nie mogłem skończyć tego cholernego QTE. Zdecydowanie najlepsy moment w grze razem z wizytą u sławnego "Doktora Śmierci" jako dziennikarka. Choć mimo wszystko HR to gra z gatunku tych, co jak nad nimi się zastanawiamy, to nie są takie świetne (dziury w fabule), ale twórcom udało się to zatuszować, bo za bardzo tą grę przeżywamy razem z bohaterami (przynajmniej ja tak miałem) i warto zagrać choćby dlatego... Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 odblokowałem WRESZCIE karabin FALL w multi w U3 i już mnie nie leją tak strasznie. Swoją drogą chora broń ale teraz niech jej nie balansują Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 Oczywiście cieszy mnie, że jutro Capcom pokaże coś z RE6. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 dino crisis 1 na psp - świetna gra, cieszy mnie bardziej niż re 2/3. Cytuj
django 549 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Bug w misji tronowej w Saints Row The Third uniemozliwiajacy skonczenie tejze misji. CO ZA (pipi)A LUDZIE TA GRE RUCHALI. Jotpe wspolczesnych developerow. Ich forum cale (pipi)e tematami o tym, na wszystkich 3 platformach a oni wydaja DLC zamiast to latac. A idz pan w (pipi). 3 razy podchodzilem dzisiaj. Jak mi jutro nie wejdzie to rzucam te gre w cholere. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 (edytowane) zawsze ilekroć sobie pomyślę o next genach to fala optymizmu mnie zalewa :-) ostatnio zaoptymiziała mnie plotka jakoby Naughty Dog pracowało na d gra w której postacie będą składały się z mln polygonów Brzmi to tak niesamowicie, że ....niewiarygodnie . No ale kto wie... dawac te potwory Edytowane 23 stycznia 2012 przez Orson Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Mi by wystarczyła jakość modeli z BF3 + jakość mimiki z LAnoir. Byłbym kontent. W(pipi)ia mnie LA noir i głupia mechanika tej gierki która psuje mi całą zabawę z bycia za(pipi)istym krawężnikiem :< Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Stonie po prostu nie idzie rozwiązywanie zagadek i na coś musiał zwalić Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 bartezo : La to gra w której nie można przegrać a więc trochę sensu to traci Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 No wiem przeszedłem sam i widziałem, ale jak o tym nie wiesz to jednak sie starasz (ja np. zawsze chcialem jak najlepiej wypaść). Najwyrazniej trzeba dać sie ponieść klimatowi tej gry żeby przymknąć okno na pewne mankamenty. Cytuj
Gość Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 (edytowane) Dark Souls. Byłoby idealne jakby ktoś Japończykom napisał silnik i wytłumaczył, że czerstwe sekcje "zręcznościowe" są chu.jowe. Edytowane 23 stycznia 2012 przez Gość Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 30 stycznia 2012 Opublikowano 30 stycznia 2012 Aktywowali mi konto na GAFie. Po niecałych 4 miesiącach. :o Aż się zdziwiłem. Jadą alfabetycznie, czy co? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Przeszedlem Heavy Rain'a. Cale szczescie udalo mi sie uniknac spoilerow i bawilem sie naprawde swietnie. Bardzo zwiazalem sie ze wszystkimi bohaterami i zalezalo mi na uratowaniu Shauna . Zaluje jednak, ze Scott zginal, musze zobaczyc inne zakonczenie, w ktorym cala czworka bohaterow przezyla Jak myslicie - grac jeszcze raz, czy tylko powtarzac sceny do wbicia platyny? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 IMO, lepiej nie psuć sobie historii którą sam sobie stworzyłeś kolejnym przejściem. Ktoś na forum wspominał, że z kolejnym przejściem widział tylko niedoróbki i błędy logiczne w grze. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Orson to pisał. Teraz mogę się pod tym podpisać każdym kikutem. Jak Ci nie zależy na trofeach, to na prawdę odpuść sobie granie 2 raz Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) Ha a taki Fahrenheit był naprawdę ciekawy za drugim razem. Linia fabularna może i nei zmieniała się za bardzo ale wiele nowych scenek można było zobaczyć Edytowane 3 lutego 2012 przez Orson Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Wkurwia mnie, że Bioshock Infinite ma wyjść dopiero pod koniec roku. Cytuj
django 549 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Metro 2033 przeniesione na nastepny rok, STALKER tez pewnie sie nie wyrobi przez to cale zamieszanie. Ehh, to sobie pograli. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Cieszy mnie : demko Crusader Kings 2 złości mnie : dopiero demko Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Cieszy mnie to, ze Shadows of the damned czeka na polce, a zlosci ze bede musial grac padem od ps2 bo dualshock3 mi sie zepsul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi