stoodio 2 080 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 (edytowane) W pracy zeyebiście, semestr zaliczony, głód na gry powrócił ze zdwojoną siłą (PS3 oraz NES), idzie wiosna - żyć nie umierać Smuci: film, który przesłał mi kolega - ciekawość ludzka nie zna granic... Edytowane 30 marca 2012 przez stoodio Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Dajesz linka. Cieszy mnie trzeci sezon Testera, a konkretnie oczekujące 4 epizody do obejrzenia. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 fajnie mi się ostatnio gra w PES 2012 Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Osmos, coś genialnego Niesamowicie relaksujące Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 O dzisiaj równe półtora miesiąca - 45 dni do premiery MP3. Teraz powinno już lecieć jak z górki, oczywiście to mnie cieszy. A druga sprawa również związana z Maxem to już orgazm. Cenega jednak (a jeszcze niedawno przeklinałem) sprowadziła Edycje Specjalne MP3 i to w cenie bijącej na łeb, na szyję zavi i wszystkie inne sklepy. Miałem sobie ją darować ale w takiej cenie... <omomommomomo> Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Cieszy mnie to, ze z powodu rozmowy, ktora jakos niedawno wywiazala sie w Console Wars na temat serii ME (i tego czy jest lepsze od GeoW) postanowilem kupic wlasny egzemplarz i sprawdzic na wlasne oczy o co chodzi w tym Action RPG. Sklonila mnie do tego rowniez zblizajaca sie premiera ME3, ktory byl wszedzie - a przeciez zwykle (czyt. srednie) gry nie sa tak promowane (pomijam kilka wyjatkow ). No i przez to doswiadczylem chyba najwspanialszej przygody z grami wideo w moim zyciu. Nie pamietam, aby jakas inna seria gier (oprocz Heavy Rain) wywolala we mnie tyle emocji, zmusila do podjecia naprawde trudnych decyzji, po ktorych mialem ochote udezyc piescia w stol, czy zakonczenie tej sagi, ktore nie daje mi spokoju przez caly dzisiejszy dzien. Wkur.wia natomiast to, ze zamiast grac w inne, swietne gry, ktore kurza sie na polce od dawna (np. nowy Deus Ex, czy Batman:AC, albo Uncharted 3) - ja mam ochote przejsc dziela BioWare raz jeszcze. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Nie wiem co się ze mną dzieje, ale powoli przekonuję się do cyfrowej dystrybucji O_o. Wkurza mnie to! Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Cieszy mnie demo Mass Effect 3, które dzisiaj ściągnąłem oraz które przekonało mnie do tej serii. Niestety poczekam trochę aż zagram w tę historię, bo zanim kupię X360, a następne ME 1... I nie, nie mówcie mi o tym, że w dwójce jest krótkie streszczenie. Walę to, chcę grać normalnie, po kolei, chłonąć tę fabułę 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Cieszy mnie zakup Deus Ex: Human Revolution, oraz przechodzenie Infamous 2. Wkur.wia to, że nadal nie przysłali BF'a Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Nie wiem co się ze mną dzieje, ale powoli przekonuję się do cyfrowej dystrybucji O_o. Wkurza mnie to! Wkurza mnie to że ostatnio prawie w ogóle w nic nie gram, a jak już coś odpalam to jest to właśnie gra z sieci. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Square Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Cieszy mnie zakup Deus Ex: Human Revolution Ja się złoszczę, że swojego kupiłem za ciężkie pieniądze w grudniu i... do dzisiaj leży nietknięty w folii na półce. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 kiedyś tak miałem , wyleczyłem się z tego nawyku cieszy : PES 2012 wkurza: zabiera mi dużo czasu drań Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Fifa Street mnie cieszy. W w(pipi)ia to że jestem takim leniem że mimo iż nic dziś nie robiłem to nie chciało mi się jej nawet odpalić mimo że jest zayebista xD Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 wku*wia mnie ze wiekszosc developerow fps robi multi podobne do coda ;/ zal jak ch*j mam nadzieje ze doczekam sie jakiegos skillowego fps na konsolach liczylem na halo 4 ale z zapowiedzi wyglada na lipe ;/ chyba ze counter strike da rade ? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 cieszy oglądanie gemaplayów ze starcy gier na yt 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 cieszy oglądanie gemaplayów ze starcy gier na yt heh ostatnio tez mnie na to wzielo Cytuj
Zwyrodnialec 1 729 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Oczywiście cieszy mnie, że RE6 wyjdzie o 49 dni wcześniej. Niech to będzie regułą dla tych wszystkich którzy spierdalają przed COD. Grę można wydać wcześniej, a nie przekładać premierę na przyszły rok. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Jeżeli nie odbije się to na zawartości to również mnie to cieszy. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 18 kwiecień = został już "tylko" równy miesiąc/30 dni do premiery Maxa Trzeciego, jaram się. Z kolei jutro 19 kwiecień (no co ty), co prawda nie ma co otwierać jeszcze szampana. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jutro padnie zapowiedź nowego Krejtosa Czwartego. Jaram się!!! Gorzej jak to zapowiedź na Vite A w(pipi)ia "59" aktualizacja psstore i nadal brak GTA. Nie wiem jak ten jebany esrb niby klasyfikował VC i Trójkę :confused: Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Jutro startuje beta Ghost Recon: Future Soldier i może zapowiedzą Bogusława IV No i mam Wiesława 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 (edytowane) 18 kwiecień = został już "tylko" równy miesiąc/30 dni do premiery Maxa Trzeciego, jaram się. Z kolei jutro 19 kwiecień (no co ty), co prawda nie ma co otwierać jeszcze szampana. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jutro padnie zapowiedź nowego Krejtosa Czwartego. Jaram się!!! Gorzej jak to zapowiedź na Vite Fear not! Chodzi o grę na PS3, oto dowody: Kanał PS Vita na Youtube: http://www.youtube.com/user/psvita Kanał PS3 na Youtube: http://www.youtube.c...er/PlayStation3 <detektyw> Edytowane 18 kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 (edytowane) No to w takim bądź razie: http://www.youtube.com/watch?v=N9lbCrjqMKw He's COMING Edytowane 18 kwietnia 2012 przez SłupekPL Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Grając dzisiaj w Deus Ex: Human Revolution pierwszy raz od sześciu lat pomyślałem sobie, że wolałbym w to grać na PC niż na konsoli. Nie wiem, co się ze mną dzieje . 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi