Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W pracy zeyebiście, semestr zaliczony, głód na gry powrócił ze zdwojoną siłą (PS3 oraz NES), idzie wiosna - żyć nie umierać :D

Smuci: film, który przesłał mi kolega - ciekawość ludzka nie zna granic... :(

Edytowane przez stoodio
Opublikowano

O dzisiaj równe półtora miesiąca - 45 dni do premiery MP3. Teraz powinno już lecieć jak z górki, oczywiście to mnie cieszy.

A druga sprawa również związana z Maxem to już orgazm. Cenega jednak (a jeszcze niedawno przeklinałem) sprowadziła Edycje Specjalne MP3 i to w cenie bijącej na łeb, na szyję zavi i wszystkie inne sklepy. Miałem sobie ją darować ale w takiej cenie... <omomommomomo>

Opublikowano

Cieszy mnie to, ze z powodu rozmowy, ktora jakos niedawno wywiazala sie w Console Wars na temat serii ME (i tego czy jest lepsze od GeoW) postanowilem kupic wlasny egzemplarz i sprawdzic na wlasne oczy o co chodzi w tym Action RPG. Sklonila mnie do tego rowniez zblizajaca sie premiera ME3, ktory byl wszedzie - a przeciez zwykle (czyt. srednie) gry nie sa tak promowane (pomijam kilka wyjatkow :)). No i przez to doswiadczylem chyba najwspanialszej przygody z grami wideo w moim zyciu. Nie pamietam, aby jakas inna seria gier (oprocz Heavy Rain) wywolala we mnie tyle emocji, zmusila do podjecia naprawde trudnych decyzji, po ktorych mialem ochote udezyc piescia w stol, czy zakonczenie tej sagi, ktore nie daje mi spokoju przez caly dzisiejszy dzien.

Wkur.wia natomiast to, ze zamiast grac w inne, swietne gry, ktore kurza sie na polce od dawna (np. nowy Deus Ex, czy Batman:AC, albo Uncharted 3) - ja mam ochote przejsc dziela BioWare raz jeszcze.

Opublikowano

Cieszy mnie demo Mass Effect 3, które dzisiaj ściągnąłem oraz które przekonało mnie do tej serii. Niestety poczekam trochę aż zagram w tę historię, bo zanim kupię X360, a następne ME 1... I nie, nie mówcie mi o tym, że w dwójce jest krótkie streszczenie. Walę to, chcę grać normalnie, po kolei, chłonąć tę fabułę :)

• Plusik 1
Opublikowano

Cieszy mnie zakup Deus Ex: Human Revolution, oraz przechodzenie Infamous 2.

Wkur.wia to, że nadal nie przysłali BF'a :/

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co się ze mną dzieje, ale powoli przekonuję się do cyfrowej dystrybucji O_o. Wkurza mnie to!

Wkurza mnie to że ostatnio prawie w ogóle w nic nie gram, a jak już coś odpalam to jest to właśnie gra z sieci.

Edytowane przez Square
Opublikowano

kiedyś tak miałem , wyleczyłem się z tego nawyku

cieszy : PES 2012

wkurza: zabiera mi dużo czasu drań

Opublikowano

wku*wia mnie ze wiekszosc developerow fps robi multi podobne do coda ;/ zal jak ch*j

mam nadzieje ze doczekam sie jakiegos skillowego fps na konsolach liczylem na halo 4 ale z zapowiedzi wyglada na lipe ;/ chyba ze counter strike da rade ?

Opublikowano

Oczywiście cieszy mnie, że RE6 wyjdzie o 49 dni wcześniej. :woot: Niech to będzie regułą dla tych wszystkich którzy spierdalają przed COD. Grę można wydać wcześniej, a nie przekładać premierę na przyszły rok.

Opublikowano

18 kwiecień = został już "tylko" równy miesiąc/30 dni do premiery Maxa Trzeciego, jaram się.

Z kolei jutro 19 kwiecień (no co ty), co prawda nie ma co otwierać jeszcze szampana. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jutro padnie zapowiedź nowego Krejtosa Czwartego. Jaram się!!! Gorzej jak to zapowiedź na Vite :(

A w(pipi)ia "59" aktualizacja psstore i nadal brak GTA. Nie wiem jak ten jebany esrb niby klasyfikował VC i Trójkę :confused:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jutro startuje beta Ghost Recon: Future Soldier i może zapowiedzą Bogusława IV :) No i mam Wiesława 2 :)

Opublikowano (edytowane)

18 kwiecień = został już "tylko" równy miesiąc/30 dni do premiery Maxa Trzeciego, jaram się.

Z kolei jutro 19 kwiecień (no co ty), co prawda nie ma co otwierać jeszcze szampana. Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jutro padnie zapowiedź nowego Krejtosa Czwartego. Jaram się!!! Gorzej jak to zapowiedź na Vite :(

Fear not! Chodzi o grę na PS3, oto dowody:

Kanał PS Vita na Youtube: http://www.youtube.com/user/psvita

Kanał PS3 na Youtube: http://www.youtube.c...er/PlayStation3

<detektyw>

Edytowane przez SzczurekPB