Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

wkurzają- zapowiedź -zapowiedzi jakiejś gry - w tym przypadku PES 2013.

poje.bało kogos totalnie

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 140,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Napawa mnie optymizmem i wkurza fakt, że mam tyle wspaniałych gier na półce do ogrania! Final Fantasy XIII, GTA 4, Fallout 3, Heavy Rain i Demons Souls. Od czego zacząć, jak to ogarnąć, wutefu ;|

Opublikowano

Napawa mnie optymizmem i wkurza fakt, że mam tyle wspaniałych gier na półce do ogrania! Final Fantasy XIII, GTA 4, Fallout 3, Heavy Rain i Demons Souls. Od czego zacząć, jak to ogarnąć, wutefu ;|

Mi by to zajęło że dwa lata. Zazdroszczę, że masz F3 przed sobą.

Opublikowano

L.A. Noire, wspaniałe dziełko.

Opublikowano

cieszy , że jutro info o PES 2013 oraz dobre przyjęcie Risena 2

Opublikowano

Zajarałem się, że będzie dodatek do Arkham City już w niedzielę, a tu kurwa jeszcze ponad miesiąc czekania. :/

Opublikowano

Cieszy mnie zapowiedź Crysis 3 i przyspieszony termin premiery RE6, tylko (pipi)a jeszcze tyle miesięcy czekania.

Opublikowano

Mnie cieszy Renegade Ops, ta gra daje mi tyle funu ze glowa mala.

Opublikowano

Mnie cieszy Renegade Ops, ta gra daje mi tyle funu ze glowa mala.

Zdecydowanie jedna z najlepszych gier w cyfrowej dystrybucji i pomimo, że Avalanche Studios zaprzeczają powstawaniu sequela, to jednak ciągle mam nadzieję, że kiedyś tam w RO2 zagramy (albo przynajmniej jakiś nowe mapki do jedynki).

@Square - daj znać jak pobijesz moje wyniki z mapek DLC ;) .

P.S. I cieszy mnie również zwiastun drugiego DLC do P2, który będzie pokazany w nadchodzącym odcinku GT.TV. Mam nadzieję, że oprócz samego edytora w nowym DLC dojdą również nowe komory testowe do coop'a.

Opublikowano

Spoko da radę zrobić. Ty spróbuj pobić mój rekord w 3 misji z podstawki (sam też to planuje zaatakować bo wypadłem z TOP10) :P

Opublikowano

Cieszy mnie że M$ wypuści w maju chromowane, lansiarskie pady. Zawsze o takim marzyłem. Tanie to nie będzie, ale wuj z tym. Raz się żyje. Cieszy mnie też zakupiony Deus Ex Bunt Ludzkości, w końcu nadrobię jedną z ważniejszych moich zaległości za ubiegły rok.

6892907038_7c2447eff4.jpg

Opublikowano

Ciesza mnie fajne gierky wychodzace w maju, oraz to, ze BF3 dziala na moim starym kAputerze w ~60FPSach. Co prawda na low, ale i tak wyglada swietnie.

Opublikowano

Dzisiejszy gameplay z GoW:A, jutro zapowiedź BO2 a w piątek nowy materiał z MP3 - się jaram, się. <krwisty tydzień>

Ponadto powoli, kulturalnie zapieprzają dni do premiery Maxa <19>

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

wkurza: wciskanie wszędzie na siłę multi, tam gdzie czasem pasuje to jak pięść do nosa

cieszy: info o PES 2013, mam przeczucie, że będzie cudowny :P

edit- oraz to, że do E3 niedaleko

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Złości mnie Uncharted 3 - Czuję rozczarowanie. W drugą część grało mi się znacznie lepiej jakoś bardziej czułem tą przygodę. Tutaj mam wrażenie, że jest wszystko na siłę. Graficznie wygląda to za(pipi)iście - pustynia wymiata. Ale czasami praca kamery doprowadza mnie do kurwicy.

Kolejna rzecz która mi się nie podoba w tej serii to:

(co prawda dopiero odkryłem Atlantydę Pustyni) te wszystkie potwory i cuda. Ja rozumiem, że to jakieś halucynacje (tak się domyślam, prawdy jeszcze nie odkryłem) ale mimo wszystko nie podoba mi się to.

Opublikowano

Niech Komorowski ogłosi żałobę narodową, w tym roku nie będzie Bioshock Infinite.

Opublikowano

Ale będzie Max Payne 3, i to już za dziewięć dni :sorcerer: Jaram się.

I w piątek pudełkowy Alan Wake na kompa wychodzi, w cenie 50 zł ^^ Nareszcie sobie w to zagram.

Edytowane przez wiki1993

Opublikowano

Tydzień albo i szybciej do premiery Maksiątka Trzeciego, oczywiście jara mnie to.

A w(pipi)iaaa, że brakuje mi 18 zł do Rockstar Passa, nosz (pipi)a ;/ Szkoda, że nie ma zdrapek za 20 dyszki...

Opublikowano

A co mają powiedzieć europejscy miłośnicy jRPG itp. gier. na niektóre pozycje czeka się nawet latami :P

Opublikowano

Tydzień albo i szybciej do premiery Maksiątka Trzeciego, oczywiście jara mnie to.

A w(pipi)iaaa, że brakuje mi 18 zł do Rockstar Passa, nosz (pipi)a ;/ Szkoda, że nie ma zdrapek za 20 dyszki...

To znajdź kogoś z kartą, żeby Ci doładował konto na 20 zł ;)

Opublikowano

Albo po prostu wyrobić sobie karte do płatności w necie i po kłopocie :)