Opublikowano 20 kwietnia 201212 l wkurzają- zapowiedź -zapowiedzi jakiejś gry - w tym przypadku PES 2013. poje.bało kogos totalnie
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Napawa mnie optymizmem i wkurza fakt, że mam tyle wspaniałych gier na półce do ogrania! Final Fantasy XIII, GTA 4, Fallout 3, Heavy Rain i Demons Souls. Od czego zacząć, jak to ogarnąć, wutefu ;|
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Napawa mnie optymizmem i wkurza fakt, że mam tyle wspaniałych gier na półce do ogrania! Final Fantasy XIII, GTA 4, Fallout 3, Heavy Rain i Demons Souls. Od czego zacząć, jak to ogarnąć, wutefu ;| Mi by to zajęło że dwa lata. Zazdroszczę, że masz F3 przed sobą.
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l No przyznam, że F3 po 4 godzinach zawodzi moje oczekiwania. Oby potem było lepiej.
Opublikowano 23 kwietnia 201212 l Zajarałem się, że będzie dodatek do Arkham City już w niedzielę, a tu kurwa jeszcze ponad miesiąc czekania.
Opublikowano 24 kwietnia 201212 l Cieszy mnie zapowiedź Crysis 3 i przyspieszony termin premiery RE6, tylko (pipi)a jeszcze tyle miesięcy czekania.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Mnie cieszy Renegade Ops, ta gra daje mi tyle funu ze glowa mala. Zdecydowanie jedna z najlepszych gier w cyfrowej dystrybucji i pomimo, że Avalanche Studios zaprzeczają powstawaniu sequela, to jednak ciągle mam nadzieję, że kiedyś tam w RO2 zagramy (albo przynajmniej jakiś nowe mapki do jedynki). @Square - daj znać jak pobijesz moje wyniki z mapek DLC . P.S. I cieszy mnie również zwiastun drugiego DLC do P2, który będzie pokazany w nadchodzącym odcinku GT.TV. Mam nadzieję, że oprócz samego edytora w nowym DLC dojdą również nowe komory testowe do coop'a.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Spoko da radę zrobić. Ty spróbuj pobić mój rekord w 3 misji z podstawki (sam też to planuje zaatakować bo wypadłem z TOP10)
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Cieszy mnie że M$ wypuści w maju chromowane, lansiarskie pady. Zawsze o takim marzyłem. Tanie to nie będzie, ale wuj z tym. Raz się żyje. Cieszy mnie też zakupiony Deus Ex Bunt Ludzkości, w końcu nadrobię jedną z ważniejszych moich zaległości za ubiegły rok.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Ciesza mnie fajne gierky wychodzace w maju, oraz to, ze BF3 dziala na moim starym kAputerze w ~60FPSach. Co prawda na low, ale i tak wyglada swietnie.
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Dzisiejszy gameplay z GoW:A, jutro zapowiedź BO2 a w piątek nowy materiał z MP3 - się jaram, się. <krwisty tydzień> Ponadto powoli, kulturalnie zapieprzają dni do premiery Maxa <19> Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l wkurza: wciskanie wszędzie na siłę multi, tam gdzie czasem pasuje to jak pięść do nosa cieszy: info o PES 2013, mam przeczucie, że będzie cudowny edit- oraz to, że do E3 niedaleko Edytowane 30 kwietnia 201212 l przez Orson
Opublikowano 6 maja 201212 l Złości mnie Uncharted 3 - Czuję rozczarowanie. W drugą część grało mi się znacznie lepiej jakoś bardziej czułem tą przygodę. Tutaj mam wrażenie, że jest wszystko na siłę. Graficznie wygląda to za(pipi)iście - pustynia wymiata. Ale czasami praca kamery doprowadza mnie do kurwicy. Kolejna rzecz która mi się nie podoba w tej serii to: (co prawda dopiero odkryłem Atlantydę Pustyni) te wszystkie potwory i cuda. Ja rozumiem, że to jakieś halucynacje (tak się domyślam, prawdy jeszcze nie odkryłem) ale mimo wszystko nie podoba mi się to.
Opublikowano 9 maja 201212 l Niech Komorowski ogłosi żałobę narodową, w tym roku nie będzie Bioshock Infinite.
Opublikowano 9 maja 201212 l Ale będzie Max Payne 3, i to już za dziewięć dni Jaram się. I w piątek pudełkowy Alan Wake na kompa wychodzi, w cenie 50 zł Nareszcie sobie w to zagram. Edytowane 9 maja 201212 l przez wiki1993
Opublikowano 11 maja 201212 l Tydzień albo i szybciej do premiery Maksiątka Trzeciego, oczywiście jara mnie to. A w(pipi)iaaa, że brakuje mi 18 zł do Rockstar Passa, nosz (pipi)a ;/ Szkoda, że nie ma zdrapek za 20 dyszki...
Opublikowano 11 maja 201212 l Wkoorvia mnie motyw ze Hameryka ma maxa trzy dni wcześniej, z resztą z prawie każdą grą tak jest, YUNO REALEASE SAME DAY?
Opublikowano 11 maja 201212 l A co mają powiedzieć europejscy miłośnicy jRPG itp. gier. na niektóre pozycje czeka się nawet latami
Opublikowano 11 maja 201212 l Tydzień albo i szybciej do premiery Maksiątka Trzeciego, oczywiście jara mnie to. A w(pipi)iaaa, że brakuje mi 18 zł do Rockstar Passa, nosz (pipi)a ;/ Szkoda, że nie ma zdrapek za 20 dyszki... To znajdź kogoś z kartą, żeby Ci doładował konto na 20 zł