Opublikowano 28 grudnia 201212 l RDR, a zwłaszcza Max Payne 3 wyglądają już dobrze na PS3. Tak słyszałem o tym, ale nie widziałem na własne oczy. GTA IV to jest porażka wielkie zęby, blur, gorszy framerate - masakra.
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Moze przed premiera bedzie jakies porownanie. Jak nie to pewnie i tak wezme na ps3, tym bardziej ze r* zapewnia ze obie platformy traktuja tak samo przy V.
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Jadę w góry na sylwestra i to mnie cieszy :-) BTW MP wygląda za je iście na ps3
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Demo puszczane prasie chodziło na PS3. Myślę, że gdyby ta wersja była gorsza pokazaliby na Xboksie.
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Vita przyszła wcześniej niż się spodziewałem co mnie baardzo napawa, ale jednocześnie dziś nie przyszła karta pamięci, więc zbytnio kąsolką się nie pobawię (pipi)a
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Cieszy Dark Souls. Ledwo 5h na liczniku, ale juz czuje sie uzalezniony.
Opublikowano 3 stycznia 201312 l złości to, żę kupiłem kartę pamięci do vity 20 grudnia, a patałachy z otido wysłały ją dopiero wczoraj, mam nadzieję, że dziś dojdzie
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Wy(pipi)iony w kosmos rok jeżeli chodzi o grania mnie jara. Niewyobrażalnie kosmiczne gry które wyjdą w przeciągu pół roku, w tym GTAV którego choć nie wiem jakbym chciał nadal nie mogę sobie wyobrazić, że "niedługo" już zagram. A po tych wszystkich GOTY grach next geny, zapowiedzi, nowy cykl nowych konsol - damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. A no i oczywiście masa gierek które jeszcze czekają na ogranie w tym GoW: Collection 2 czy Mass Effect 3. ŻYĆ NIE UMIERAĆ I DZIĘKOWAĆ ZA BYCIE GRACZEM, mniam. A z grubsza to w(pipi)ia mnie bral newsów o GTAV (a miało być już tak pięknie ;/) i GoW: A (single!).
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Demo puszczane prasie chodziło na PS3. Myślę, że gdyby ta wersja była gorsza pokazaliby na Xboksie. RDR również było pokazywane na PS3 przed premierą.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Przekroczylem wlasnie bariere 20k GSa. Kurcze, fajne te achievementy
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Gry z GAFa za darmo (Steam) zarówno te wygrane, jak i z wishlista. Edytowane 5 stycznia 201312 l przez Accoun
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Pożyczyłem sobie od kumpla Batelfilda 3 co by z nudów przejść sobie kampanię i w 3 misji mnie zabili To nic gdyby nie fakt, że przy ponownym loadingu zawiesiło mi konsolę. Próbuję raz jeszcze - zonk. Wyciągam płytkę, rys nie ma czyszczę specjalną szmatką - zawiecha. chvj by to...
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Ogrywam właśnie Crysisa 2 z Plusa i bardzo mi się podoba, to sprawdziłem sobie z ciekawości kiedy trójka wychodzi - miło się zaskoczyłem że już w lutym, byłem przekonany że znacznie później
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Denerwuja mnie ciemne lokacje w grach, gdzie totalnie nic nie widac - ze niby klimat ma byc, ale jest tylko mega ciemno i nic wiecej. Przyklady to Halo: ODST (lipa i naciaganie fanow Halo), w ktorych chyba stawiano na to zeby gracz zupelnie nic nie widzial i chodzil z tym smiesznym noktowizorem czy co to tam bylo. W Half Life 2: Episode 1 tez jest mega ciemno i az czarno do przesady, trzeba chodzic z ta smieszna latarka, ktora co chwile gasnie. Edytowane 13 stycznia 201312 l przez saptis
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Mnie irytuje brak konfiguracji ekranu do konfiguracji jasności obrazu. Wiecie, "ustaw jasność tak żeby tarczę było widać a smoka nie". Brakuje tego w horrorach lub serii splinter cell gdzie podczas grania byłoby fajnie widzieć lub nie to co chcieli twórcy.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l W Splinter Cell to nawet napisów brakuje . Wku,rwia mnie, bardzo mnie wkur,wia, że jest już 2013 a Valve i Gaben wciąż nie zrobili HL2 Epizodu 3. No ile można!?
Opublikowano 14 stycznia 201312 l jak zwał tak zwał, ile można czekać >zrób najlepszą grę dekady >urwij przed najlepszym momentem
Opublikowano 14 stycznia 201312 l wpienia mnie brak pełnej konfiguracji pada, czasem mam wrażenie że funkcje przypisane do przycisków na padzie są dla inwalidów lub są strasznie nie wygodne.
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Cieszy mnie, że już nie wiele czasu zostało do premiery GTA V, a złości mnie to, że jeszcze tyle trzeba czekać do premiery GTA V... Edytowane 14 stycznia 201312 l przez krupek1
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Złości że mi jakiś placek w ostatniej chwili przebił aukcję na Mafię 2