raven_raven 12 013 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 metrowy ch,uj w oczy Nintendo za wycięcie kompatybilności z GC z nowszych Wii wkur,wia mnie to, bo nie wiedziałem jeszcze jak to poznać przed zakupem konsolki, bardzo słabo jest to opisane IMO w ogóle scena Wii jest taka sobie, o PSP, PS2 czy X360 jest dużo więcej i dużo przystępniej napisane ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, ale lekka goryczka własnej niewiedzy i pośpiechu została Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 Czy ja wiem. Były newsy o nowym "leżącym" Wii bez emulacji Gacka. Może przeprowadziłeś zbyt słaby research przed zakupem Cieszy mnie Ni No Kuni, piękna i długa przygoda która na chwilę przywraca dzieciństwo. Wspaniały jRPG. Złości mnie ocena 7/10 którą przyznali tej grze na gry-online. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 Cieszy mnie niesamowicie, że Stadlbauer z dniem 28 lutego przestanie być dystrybutorem Nintendo w Polsce. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 . Złości mnie ocena 7/10 którą przyznali tej grze na gry-online. A co cię to obchodzi że gra dostala na jakimś serwisie(newsy są dodawane chyba z Korei Północnej) 7/10. Ważne że się tobie,że sprawia ci fun,że ogromną przyjemnościa grasz w Ni No Kuni Co mnie cieszy? Gram sobie drugi raz w GTA IV i jak przymknac oko na wady tej gry to nawet spoko. Może kupie te dodatki nad którymi większość tak się spuszcza Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 . Złości mnie ocena 7/10 którą przyznali tej grze na gry-online. A co cię to obchodzi że gra dostala na jakimś serwisie(newsy są dodawane chyba z Korei Północnej) 7/10. Ważne że się tobie,że sprawia ci fun,że ogromną przyjemnościa grasz w Ni No Kuni Co mnie cieszy? Gram sobie drugi raz w GTA IV i jak przymknac oko na wady tej gry to nawet spoko. Może kupie te dodatki nad którymi większość tak się spuszcza w GTA IV jakie wady? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Strzelanie takie sobie,zginiesz podczas misji? to od nowa(no kurde czasem to irytuje),fabuła się za długo rozkręca,misje oklepane. Jeszcze by się znalazło... A i jeszcze jedno czy Rockstar w każdej swojej grze musi walnąć puchar/aczik za maksymalny level w multi? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 (edytowane) Coż strzelanie w gta nigdy nie było jakieś dobre, duży postęp zrobili w tym kierunku w IV a w RDR było już bardzo dobrze, grasz w dark soulsa a narzekasz, żę musisz misje w gta od nowa robić? Masz taksówki, dostęp do powtórki misji w tym aspekcie jest ok. Z rozkręcaniem się fabuły to już raczej subiektywne odczucia ( no kurde przecież po 2h płonie ci chata, zabijasz kilka ważnych person, twój kuzyn pakuje się w ostre tarapaty komą), co do misji to się zgodzę. Twój największy problem jest to, że grasz w tą grę w 2013 roku jednak ( i do tego na ps3 - tutaj bez wojenki - obiektywnie najgorsza wersja). Anyway sprawdź dodatki (najpierw lostów, potem ballade) bo dają rade. Ważne jest też w graniu w gta pamietanie o tym, że to sandbox a nie liniowa gra w której jedzisz o misji do misji, pobaw się trochę, poobserwuj zachowania ludzi, testuj fizyke i model zniszczeń aut i ludzi : D Edytowane 7 lutego 2013 przez _Be_ Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 poobserwuj zachowania ludzi, testuj fizyke i model zniszczeń aut i ludzi : D I to jest jeden z największych plusów GTA IV. To miasto żyje. Można tu spotkać wiele grup społecznych: biznesmeni,biedaki,żydzi(dopiero podczas drugiego przechodzenia ich odkryłem). Każdy ma swoje życie. Dzisiaj np policja gonila jakiegos typka. Ktos zostanie zabity? Karetka przyjeżdża(i jak oni go reanimuje to zayebac im karetke ). Albo wyskok motorem i gosciu dostał w łeb tylnym kołem. Trochę szkoda mi go było... Bluber,kiedy w 2010 roku kupiłem PS3 to moja jednych z pierwszych gier było właśnie GTA IV. Po odpaleniu miałem szczękę na podłodze. Nie zwracalem uwagi na spadki animacji,blur,itd. No ale poszedłem do kolegi co mial x360 i do drugiego co ma pc i się przekonalem że wersja na ps3 to kupsztal. Nawet teraz trochę mi to przeszkadza... Nie porównuj GTA do Dark Soulsa bo w grze od From Software nie ma misji. Sami sobie wyznaczamy cele. Teraz czekam na moja ulubioną misję. Napad na bank Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Lionel, -> rzuć granat na stację benzynową -> ustaw samochód pod ścianą, drugim go taranuj -> bierz motor i jeździj nim po tunelach metra -> słuchaj stacji radiowych z rozmowami -> szukaj całej masy żartów (np. plakaty w szpitalu) -> wpisz w google "gta iv swing glitch" Fabuła i misje są świetnie, nigdy mnie gra nie nudziła ale wielkość tej gry polega na całej masie małych rzeczy które można robić. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Cieszy mnie kolejny dobry deal na gry: Darksiders 2 + Castlevania: LoS za 115 zł z przesyłką z TheHut. Cieszy też, że Transformers: Fall of Cybertron okazało się świetną grą. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 http://www.metacritic.com/game/pc/aliens-colonial-marines Aliens : Colonial Marines - podobno kompletna kicha ..... kolejny tytuł z serii AvP który jest gorszy do PIERWSZEJ (pipi)a cześci na WIN 98 FFS ..... (pipi)a czy tak ciezko jest zrobić długiego, skomplikowanego FPS w tym uniwersum ?? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 (edytowane) Jutro wybieram sie na maly event, na ktorym bedzie mozna pograc na kilkunastu Pinballach (prawdziwych) takich firm jak Bally czy Williams, beda tam m.in dwa fajne Pinballe Star Trek. Poza tym beda tam jeszcze klasyki arcade takie jak Pac-Man, Donkey Kong czy Asteroids - zapowiada sie mega granie w oldschoolowym stylu ! Bylem juz raz w zeszlym roku i bardzo mi sie podobalo. Edytowane 15 lutego 2013 przez saptis Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Atmosfera z ogłoszeniem PS4 - no (pipi)a, klimat wyczekiwania pierwszych informacji nt. tej konsoli, czy też kolejnego iksboksa przebija ten od czekania na trailer kolejnego GTA. Wchodzę do tych tematów o pierwszych przeciekach i jak czytam niektóre bzdety, przekłamania, oszukiwanie samego siebie co będzie a czego nie, zachwyty, spuściznę i masowe trzepanie kocura przez monitorem to autentycznie mam takiego banana na buzi, że schodzę ze śmiechu po postach niektórych użytkowników. A to dopiero początek, co to będzie jak wyjdą pierwsze fejkowe trailery - shitstorm na miarę tego z 2k5 gdy pojawił się trailer killzone'a. Coś pięknego - dawać mi ten 20 lutego, potem zapowiedź xboxa i e3 ---> pół roku największej beki tego dziesięciolecia właśnie się zaczął i oby każdego dnia był co raz lepszy i w czerwcu jeden wielki: 1 Cytuj
Kyonesu 4 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 (edytowane) Lubię ten klimat, lubię ten powiew nowej generacji naszych kochanych konsol. Głupoty i hejterstwa nie lubię. Masz rację, wraz z pierwszymi plotkami o następnej generacji wychodzą z głębokiej nory miliardy pustych trolli i hejterów. Tylko czekając na jakieś fotki, przecieki, domysły do których można by się dobrać. To jest świetna okazja do rozładowania się, można bez problemu zjechać graczy grających na pleju/xboxie/wii/pc...(niepotrzebne skreślić) i wyżalić się całemu internetowemu światku. Możliwości są ogromne. Ale jako normalny gracz, który interesuje się branżą i tym co czeka nas za rok, jestem łechtany mile tymi przeciekami, domysłami i tajemnicami. To tworzy fajny klimat, po za tym po prostu mnie to cholernie ciekawi. Edytowane 15 lutego 2013 przez Kyonesu Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Nie zlosci a po prostu mega WKUR.WIA mnie challenge tower (zadanie #281) w najnowszym Mortal Kombat. A konkretnie to jak bardzo gra leci z graczem w ch.uja. Dokladnie za to samo nienawidzilem MK2 czyli za kompa z mega handicapem gdzie nie zdazyles nawet wcisnac klawisza a komp podbiegl, rzucil, podbielg rzucil, ty skaczesz komp wystawia noge, gleba, rzut koniec walki. Oczywiscie all z przeklamaniem klatk, paska zdrowia etc. Boon to mega zje.b. Jak go ku.rwa kiedys spotkam to mu wyje.bie x-raya z dyni w ten zaj.ebany pusty leb. Po co takie cos wrzucil do gry?! To nie jest nawet trudne, to jest po prostu tanie i zepsute. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Podobno wystarczy używać kombinacji dół + kólko żeby to przejść bez wkurzania się. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Zgadza sie ale tez trzeba miec do tego jeszcze troche szczescia. W kazdym razie nadal uwazam, ze wrzucanie takiego czegos do gry tylko frustruje bo nie przegrywa sie z wlasnej winy tylko przez wykrecone AI. I jeszcze sposob na obejscie tego to dolny kopniak... To po ch.uj do bijatyki wsadzac jakies comba, cisosy specjalne. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Nie pamiętam czy preszedłem ten challenge czy go skipnąłem, ale da się go zrobić normalnie Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 No ja mialem chyba z patchem xD Ale spoko, juz tylko 300 zostala. Najbardziej i tak sie meczylem z ermac x 3 goro. Ze 2h ;/ Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Dostałem się do beta testów BattleBlock Theater. Super, bo bardzo podobało mi się Castle Crashers i Alien Hominid, więc z przyjemnością zagram w nową grę studia nieco wcześniej, przy okazji pomagając w sprawdzeniu czy wszystko hula jak trzeba. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Cieszy mnie, że S-E stworzyło domenę "warofnosgoth.com" . To może oznaczać grunt pod odnowienie marki, jaką jest Legacy of Kain. Nazwa może sugerować, że zrobią coś jak w Deus Ex: HR - umieszczą grę w uniwersum, ale pokażą zupełnie inną historię, a całość będzie miała jakieś powiązanie z Kainem (nazwa jest pechowa, bo mówi jasno kto jest bohaterem fabuły, z kolei jakby zmienili nazwę to by nie było siły marki). Z nazwy można wywnioskować, że fabuła może dotyczyć mocno dziewiczego wciąż fabularnie czasu - wojen Antycznych Wampirów z Hyldenami. Hm, może Kain będzie studiował gdzieś zapiski, które zmienią się w grywalne? Kurcze, aktorzy nieco się zestarzeli, tego podkładającego głos pod Eldera już nawet nie ma, więc dobrze jakby się śpieszyli ze wznowieniem. Z drugiej strony perspektywa grania jednak kimś innym, np. Antycznym Wampirem też byłaby całkiem zaje.bista Któż by nie chciał wymiatać, jak Janos Audron? Dla przypomnienia i zajawki: http://www.youtube.com/watch?v=wroUC4Zi_i8 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 Cieszy mnie umk3 choć dalej nie jestem w stanie wygrac z shao kahnem. Versus w tej grze jest imo najlepszy w gatunku. Obadałem parę filmików z ulubioną postacią i typ poniżej to jakiś bóg: Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Rollercoaster Tycoon, ten pierwszy. I Twierdza: Krzyżowiec. Poniekąd z musu, bo laptop przedpotopowy, ale te gry są nadal po prostu świetne. Zwłaszcza RCT, do której regularnie wracam - czy to do pierwszej, czy drugiej części... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi