Opublikowano 12 września 201410 l Chyba pada mi laser w wysłużonej PS3 :confused: Gry normalnie działają, ale potrafi wydawać bardzo głośne dźwięki co jakiś czas. A za miesiąc premiera The Pre-Sequel i kolejne setki przegranych godzin, nie wiem czy to wytrzyma.
Opublikowano 12 września 201410 l Czeka mnie wieczór/noc beztroskiego grania na przemian w Yakuze 3 i Okami HD, może że szczyptą La Noire, jeżeli sił mi starczy.
Opublikowano 12 września 201410 l ja tak nie potrafię, jak zaangażuje się w dany tytuł, to istnieje tylko on (względnie sesyjka przy jakimś arcade w przerwach). immersja 100%.
Opublikowano 12 września 201410 l No ja też mam tak zazwyczaj. Ale dziś jest specjalny dzień, albowiem mam dostęp do dużego TV (weekend u rodziców). U siebie mam biedne 21 cali i oczy bolą
Opublikowano 12 września 201410 l Chyba pada mi laser w wysłużonej PS3 :confused: Gry normalnie działają, ale potrafi wydawać bardzo głośne dźwięki co jakiś czas. A za miesiąc premiera The Pre-Sequel i kolejne setki przegranych godzin, nie wiem czy to wytrzyma. Na jednej grze(2/3) czy wszystkich? Gram teraz w MGR, konsola chodzi jak kombajn, to samo mam z V czy TLOU, ale przy większości tytułów PS3 nie wrzuca 5 biegu tylko chodzi cichutko, nie ma co się bać, standardowe akcje na tym szrocie. E: Chyba że mówimy tutaj o jakimś innym, "nienaturalnym" dźwięku, którego brzmienia znać nie chce. Btw. Grubas czy slimka? Edytowane 12 września 201410 l przez XM.
Opublikowano 12 września 201410 l La Noire, Wsiądź samochód, znajdź w mieście strome wzniesienie (nie ulica, tylko pokryta trawą górka) i spróbuj wjechać tym autem, to co zobaczysz wygląda komicznie.
Opublikowano 12 września 201410 l @XM. Sprawdzane przy BL2 i BL1 Jak mnie najdzie to sprawdzę przy U3. Zdecydowanie chodzi o inny "nienaturalny" dźwięk, może nagram przy okazji. PS3 FAT, premierowa osiemdziesiątka (ta z DS3) Już 6 lat na karku.
Opublikowano 14 września 201410 l Zayebiście cieszy mnie, że sprawiłem sobie w końcu Battlefielda <3 Powoli przechodzę kampanię, wbiję trofea i nie mogę się doczekać, aż wpadnę do multi Za tydzień czy dwa biorę chyba nową FIFĘ pod koniec września beta The Crew, na początku października Driveclub w plusie. Nie mogę się doczekać, będzie spoko jesień A złoszczą mnie trofea za multi w BF4. W tej grze powinno ich być więcej
Opublikowano 18 września 201410 l Ruszyłem backlog, dzięki czemu kupka wstydu się trochę zmniejszyła i teraz prawie z czystym sumieniem mogę czekać na premierę nowych gier.
Opublikowano 18 września 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siadło. Nigdy więcej nie odpalę tej gry.
Opublikowano 19 września 201410 l Lol, robót yebany, i to w tak krótkim czasie. U kogo kupujesz wbijanie trofeów, przyznaj ;p
Opublikowano 19 września 201410 l Lol, robót yebany, i to w tak krótkim czasie. U kogo kupujesz wbijanie trofeów, przyznaj ;p Nigdy nie zrobię platyny w tej grze przez durnowaty puchar w którym trzeba odsłuchać większość rozmów przez Codec. Jak wczoraj przechodziłem Easy, przy każdej okazji dzwoniłem do osób z listy i nic nie wyskoczyło także chyba odpuszczę, i tak nie zależy mi na tych trofeach. A męczył się z platyną w pierwszym God of War Nie zapomnę ostatniego challenge'a, tego z windą. Masakra. W ogóle to wczoraj zakupiłem mesjasza: Cieszy mnie to bardzo bo już od premiery chciałem w to zagrać. Edytowane 19 września 201410 l przez XM.
Opublikowano 19 września 201410 l cieszy mnie: biale ps4 - wyglada slicznie, dziala cichutko, pad nie trzeszczy, a do tego jako osoba nie grajaca na pc jestem zauroczony skokiem jakosci grafiki od czasow trojki ogrywajac pedala w rurkach zlosci: disgaea4 revitalized dalej nie dotarla z play asia a wyslali jeszcze w sierpniu backlog gier - rosnie i rosnie, nigdy nie bawilemsie w trofea i dalej nie bede ale kupka nie skonczonych gier rosnie smuci: ps3 trafia do chrzesnicy na prezent - troche mi smutasnie na mysl ile z ta konsola wspanialych i zlych chwil przezylem i tego jak chrzesnica z bratem ja dopadna i bede nie szanowac i traktowac
Opublikowano 23 września 201410 l Cieszy mnie sezon jesienno-zimowy który sypnie kilkoma fajnymi gierkami. Złości mnie że 14 października wychodzą dwie super gierki które muszę mieć natychmiast. Nie lubię takich akcji.
Opublikowano 26 września 201410 l Mnie ucieszyla wiadomosc, iz "The Evil Within" jest juz w zlocie, co prawdopodobnie nie wplynie juz na jej date premiery. Lece smialo bukowac urlopik :-D i nianie dla maluszka ;-) Edytowane 26 września 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 27 września 201410 l Plus się skończył i backlog na PS3 od razu o połowę się zmniejszył .
Opublikowano 27 września 201410 l Bayonetta cieszy mnie że to jest gra z głębią i wspaniałym systemem walki, wkurza mnie że levele są nieregularnej długości, chce konczyc a tutaj dwa weze, jakas lala, skakanie i filmiki, a save'a postawic w polowie levela i wylaczyc nie mozna ;/
Opublikowano 28 września 201410 l Cieszy mnie ze mam tyle gierek w domu do ogrania Zlosci mnie ze mam tak duzy backlog w domu do ogrania.
Opublikowano 29 września 201410 l Cieszy mnie ze mam tyle gierek w domu do ogrania Zlosci mnie ze mam tak duzy backlog w domu do ogrania. Plus prawie same megatony i nie wiem za co sie wziac w pierwszej kolejnosci.
Opublikowano 29 września 201410 l Cieszy mnie że Black Flag to ostatnia gra na moim profilu z trofeami online, te zawsze wymagają albo czasu albo ustawek. Uporam się z nimi i nareszcie zabiorę za backlog na PS3, porobię resztę gier na 100% na pełnym luzie że już nigdzie mi się nie śpieszy. I nie muszę szukać ludzi do wspólnej gry, umawiać się na ustawki i kombinować jak wbić dane trofeum. Boże daj mi siłę.