Gość ragus Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 Tak samo. Jeszcze łudziłem się przy kolekcji szefa kuchni, ale 343i szybko mnie z tego wyleczyło hehe. Ja po prostu chyba nie mam czasu na granie w gry online. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 Po prostu dojrzeliście chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Je,bać multi od zawsze na zawsze, tak mnie wychowano (PE numer 118) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 O Aisza, Yap i Zeratul beka Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Fajny screen, też mnie kilka razy wydrukowali :blum1: Ściera król! Najlepsze jest to, że większość forumowiczów te 10-15 lat temu musiała mieć po kilka latek. No bo teraz okazuje się że tu większość to studenty. Chyba że forumowicze ściemniają i się odmładzają jak panienki Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Jak szukałem tego numeru to mi się właśnie w tych rubrykach często aux przewijał . Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Fajne to było że co miesiąc Sojer rzucał temat i forumowicze się produkowali. Teraz to na PPE takie akcje. Najbardziej jestem zadowolony z mojego małego tekstu o MGS3 Subsistence - czy ta edycja zasługuje na 10/10. Z Twoich tekstów bardzo mi się podobało wspomnienie pierwszego razu z 201. Świetnie napisałeś czym urzekało pismo. Jak przeglądam stare numery to też co chwilę wpadam na Ciebie, Mendrka, Yapa, Wujaszka JJ, Insa, Ogqozo i innych. Sporo osób odpadło po drodze, ciekawi mnie zwłaszcza Szopen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Wkuwia, że jest weekend, mógłbym pograć sobie spokojnie, ale nie, nie da rady bo się musiałem skaleczyć na kciuku na tyle boleśnie, że nie da się grać w nic po prostu, a na pewno nie w bajonete. Nokuźwa stary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Na pc to nie byłby problem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 25 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2015 Cieszy mnie to że w tym zalewie gówna takie zacne inicjatywy jak Kikestarter i Early Access pozwalaja zaistnieć prawdziwym dobrym rpgom takim jak Wasteland 2, Divinity, Shadowrun Returns etc. Cieszy mnie to że mam PC a nie toster wiec moge sobie grać w tak dobre gry zamiast karmić sie tym growym fast foodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Miałam zainstalowanego pierwszego Wiedźmina Enhanced Edition, z płytki kupionej dobre kilka lat temu. Nigdy nie było z grą problemów. Przy okazji ostatniej wyprzedaży skusiłam się, by kupić też wersję na Steama, ot tak, bo lubię serię i CDP. Teraz chciałam sobie pograć i pomyślałam, że wywalę zainstalowanego Wiedźmina i ściągnę steamowego, coby mieć wszystkie gierki w jednym miejscu i żeby licznik godzin się ładnie nabijał. Wersja steamowa nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Cieszy mnie platyna w Rayman Legends na vite <3 W KOŃCU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Mam dosc patchy, nie bylo chyba gry na ps3/ps4 w ktorej na dzien dobry nie musze sciagac aktualizacji. Wydaja na szybko nieprzetestowane gry, gracz kupi i sam znajdzie bugi przeciez. Kiedys neta nie bylo i nie mogli tak sobie pozwalac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Pierwszy Uncharted miał tylko łatkę z pucharkami (13MB) więc chyba można zaliczyć. A jak nie to GoW3 z tego co pamiętam nie doczekał się patchy, bo nie potrzebował. Coś jeszcze by sie znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Cieszy mnie jutrzejsza niedziela cała w świecie Forzy Horizon 2 z przerwą na skoki Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Rozkręciłem Sixaxisa i dokonałem naprawy (pęknięty drucik od R2). Złożyłem z powrotem i wszystko śmiga aż miło Wkurza mnie nowa generacja - PS2 > PS3 > PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Rozkręciłem Sixaxisa i dokonałem naprawy (pęknięty drucik od R2). Złożyłem z powrotem i wszystko śmiga aż miło Wkurza mnie nowa generacja - PS2 > PS3 > PS4. Smutna prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 GTA Vice City na PC w glorious 1080p 60fps + dualshock 3 :fsg: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Wkurza mnie, ze Sony nawet appki mobilnej nie potrafi dobrze zrobić, bo poprawnie to działa w niej chyba tylko powrót do Home screenu. Postawili by w końcu porządne serwery aby PSN działał szybciej, to nie, człowiek się musi męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 15 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2015 Przegapiłem całą generacje Playstation 2, a dziś siedzę na olx albo na allegro albo w lokalnym sklepiku z grami i kupuje same świetne gry po 20 zł sztuka. Przegapiłem bo po podstawówce nowa szkoła średnia, nowi kumple nowe zainteresowania i brak kasy na zakup drogiej wówczas konsoli i tak odkładałem ten zakup i odkładałem aż przegapiłem. A wczoraj przesiedziałem pół nocy grając w Syphon Filter Omega Strain. Ale miazga !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Złości mnie cała ta nowa generacja i zalew remasterów. Dobrych gier jak na lekarstwo i bardziej cieszą mnie indyki od tytułów AAA - takie Ori czy Transistor są rewelacyjne przy tym zalewie chłamu z wielkim budżetem. Rozglądam się po scenie indie i podziwiam rozwiązania gameplayowe niektórych produkcji. Nie muszą mieć za(pipi)istej grafiki, ale wciągają jak bagno. Cieszy mnie, że Ori na nowo przywróciło mi wiarę w gierki, w coś tak miodnego dawno już nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 28 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2015 Wkurza mnie że mimo kolejnych przehajpowanych gówień w stylu Order 1886, cały czas istnieją legiony dron które dalej jizzują w portki na każdą wzmianke na temat Bloodborne i reszty tego badziewia, czym napędzają tą kulture preorderu/dlc/prymitywnego gówna dla dzieci. Wkurza mnie to że Sid Meier dołączył do grona twórców którzy całkowicie porzucili wymagające i miodne tytuły na rzecz dlcwhoringu, odcinania kuponów i portowania i upraszczania swoich gier pod debili grajacych na smartfonach czy IOS. Wkurza mnie to że tak dobre i obiecujące tytuły jak No Man's Sky bedą zrujnowane przez konwersje na PS4/Xkloca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2015 Cieszy mnie, gdy sklep wysyła mi edycję limitowaną gry, zamiast zamówionej zwykłej. Tj. zdarzyło mi się to pierwszy raz, ale i tak cieszy. ;> Nie, żeby zawartość była jakaś szczególna, ale lubię dodatkowe tekturowe boxy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 To zgłoś im to i napisz że się pomylili Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Cieszy mnie, że mam na tydzień L4, a ostro wkurwia i złości, że to nie jest 19-20 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi