Yakubu 3 047 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Złości, że już nie mogę nerdzić na chacie jak kiedyś. Kilka godzin patrzenia się w lapka/tv i oczy, albo głowa wymiękają, a później w nocy spać nie mogę Boli to tym bardziej, że dziś przeziębiony cały dzień w domu leżę. Chyba pora odpalić jakąś knigę, albo komiks Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 (edytowane) ostatnia walka z alexią w "code Veronica", a ja tylko z pistolecikiem i kilkoma nabojami do szotguna . przegapiłem ak47, magnuma i dwa smg w jaskini z robakiem . Edytowane 9 kwietnia 2015 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Dopóki masz dostateczną ilość medykamentów i amunicji do pistola nie powinno być problemu. Od samego początku walisz w nią tym co najlepsze czyli w twoim przypadku shotgun, uważaj na robaczki bo mogą cię powalić, ale możesz zestrzelić kilka jednym strzałem z szotgana także nie żałuj na to naboi, a jak się skończą to ładujesz pistolecikiem i obowiązkowo reload w menu aż skończysz pierwszą fazę walki. Potem zbierasz linear luncher, który zabije ją jednym strzałem więc po prostu nie dajesz się zabić, przymierzasz, strzelasz i po zabawie. Nie powinno być specjalnie trudno, ostatnio to przechodziłem i też nie miałem nic innego oprócz shotguna i pistoletu do tego jeszcze mało leków/herbów. Udało się gdzieś za czwartym, piątym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 (edytowane) mój arsenał xD: wywaliłem wszystko i nadal stoi . na szczęście mam sejwa przed podaniem serum claire to tak pokombinuje żeby mieć granatnik i wybuchowe strzały bo za pierwszym razem wyje.bałem sporo w Steve'a nie wiedząc, że jest niezniszczalny. Edytowane 10 kwietnia 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Przede mną przejście RE:Vx na A+, boje sie tego masakryczne. Jakies dobre porady, by mi sie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 to jest bez sejwów, spray'ów i poniżej 2,5h? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2015 Cos kolo 4h wystarczy. Jezeli ide bez save'ow to moge uzywac apteczek i na odwrot. Chodzi o to, ze musze sie nauczyc calej gry na pamiec, krok po kroku. Lubie taka zabawe, ale sa tez inne obowiazki. Nie te lata.. Ale calaka tez nie odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 A mnie napawa, ze przede mna caly cykl RE, z czego nigdy nie ukonczone RE2, RE3, CV:X, RE6. I chce kazda czesc zrobic na oryginalnej platformie na 100%. Chociaz teraz podpiete ps3 pod telewizor SD kusi granem w gry z psx bo jakosc jest zaje.bista, nie to co rozmazane go.wno na LCD. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 (edytowane) u mnie re0, 5 i 6 z tych z głównej serii. złości mnie fakt, że w żadnej z nowszych gierek ostatnimi czasy nie byłem zmuszony grać ostrożnie i oszczędzać zasoby żeby i tak na końcu obudzić się z ręką w nocniku (wklejany wyżej arsenał na aleksję , by potem dodatkowo dostać kubeł zimnej wody na głowę w postaci oceny E . cieszy mnie za to, że mam sporo survival horrorów ery ps2 jeszcze do ogrania. Edytowane 11 kwietnia 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 A tak, zapomnialem o RE0 i RE remake, oczywisice na GC. Teka, jak bedziesz ogrywal RE5 to mozna pozniej w co-opie online przejsc. Ja gram crisem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 kup xboksa to pogramy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 He he. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Ale wam zazdroszczę tych nieogranych Residentów. Zero jest świetne, ostatnio sobie odświeżyłem na Gacku i było cudownie. Dzisiaj jeszcze bardziej się docenia zawartość gry w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 3min mnie dzielily od Zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Ale w 6 to nie grajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 ale nie mów mi co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 300 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 GTA 5 przerasta chyba moje możliwości. Jeśli wbiję platynę to będzie to zdecydowanie ostatnia gra z pucharami on line. A miał nią być Black Flag Nie gram w nic innego jak GTA które pochłania cały mój growy czas. Kiedy będzie czas na gierki z plusa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 ale nie mów mi co mam robić. wspomnisz moje słowa po skończeniu tego crapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Za to koniecznie zagrajcie w Resident Evil Gaiden, bez wątpienia najlepsza odsłona serii, ciężka atmosfera, fenomenalny system walki i ta grafika. Ahhhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 to na gejmboja? bardzo miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 10 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2015 Cieszy mnie, że dorwałem Metal Gear Solid HD Collection na Vitę za śmieszne pieniądze. Złości mnie, że gra nie działa na Vita TV... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 12 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2015 Wymieniłem sobie punkty z nintendo cluba na grę Pullblox. Fajna gra logiczna. Złości mnie że wcale nie chce mi się grać na x360 i Bioshock ledwo zaczęty jakoś mnie nie pociąga. Do tego musiałem zmniejszyć poziom na easy bo za dużo ginąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 838 Opublikowano 19 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2015 Dungeon Keeper 2 z GOGa działa na "siódemce"! Szkoda tylko, że w englishu ale i tak się jaram. W czwartek nocka zarwana, tak dawno nie grałem. Loszek pieszczoszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 1 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2015 http://uk.ign.com/articles/2015/06/01/xcom-2-announced-ign-first Póki co fapuje do tego ... oby tego nie zyebali.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 (edytowane) Cieszy. Edytowane 3 października 2015 przez Grze(pipi) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi