Figaro 8 302 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Jesień. Deszcz, chmury - idealna pora dla Gracza. Od razu chce się grać. Człowiek się budzi, daje buziaka dziewczynie i odpala pod kołderką Mario World na gamepadzie i niczym się nie przejmuje, tylko wpi.erdala pyszne bułeczki w akompaniamencie zdobywanych gwiazdeczek. 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ja się tam w ręce nie całuję po pobudce, no ale co kto lubi ;/. Ale tak, ten deszcz za oknem, nic tylko siedzieć z padem w łapie i grać w gierki Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Nowy CoD nadchodzi i Star Warsy ale bedzie granie ! No i jeszcze sie skubnie jakies exy na XOne co nie ? Zlosci mnie, ze nie mam w co grac na ten moment Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 wku.rwił mnie CQE, premiera Super Mario Maker za parę dni, a oni nawet dalej nie pokwapili się o podesłanie kodów recenzenckich ... Żenada!! Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Wypaliłem się z grami. Niby od przybytku głowa nie boli, ale jak się gra praktycznie od urodzenia (podróbę Atari2600 dostałem jak miałem ze trzy latka:). Obecnie przesiadłem się z PS3 na kompa (który już nie jest taki dobry, jak w dniu zakupu 1,5 roku temu - wtedy to była istna NASA Machine), mam smartfona, tablet, kupiłem 3DSa. A siedzę na forum i piszę posty, zamiast w coś pograć. Na kompie zainstalowane ze 20 gier. A na PS3 kupiłem God of War Wstąpienie jak było w promo za 3 dychy parę miechów temu i jeszcze nie odpaliłem. Chyba się starzeję. Nawet nie chce mi się odpalać emulatora z Crash Team Racing, a kiedyś wymiatałem, ale jak dzisiaj na te czasy patrzę, to już mi się nie chce grać Starość, zniechęcenie, wybredność, spora ilość gier ukończonych + do przejścia, gry łatwe... nie wiem, ale jakoś nie jara mnie giercowanie. 1 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Dlatego trzeba kupować z głową, a nie "bo okazja", "bo promocja". Nie mieć 20tu gier zostawionych gdzieś w połowie. Mieć faktycznie max trzy gry na głowie i na reszcie się nie skupiać. Niby od przybytku głowa nie boli Od przybytku głowa zdecydowanie boli. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Wypaliłem się z grami. Niby od przybytku głowa nie boli, ale jak się gra praktycznie od urodzenia (podróbę Atari2600 dostałem jak miałem ze trzy latka:). Obecnie przesiadłem się z PS3 na kompa (który już nie jest taki dobry, jak w dniu zakupu 1,5 roku temu - wtedy to była istna NASA Machine), mam smartfona, tablet, kupiłem 3DSa. A siedzę na forum i piszę posty, zamiast w coś pograć. Na kompie zainstalowane ze 20 gier. A na PS3 kupiłem God of War Wstąpienie jak było w promo za 3 dychy parę miechów temu i jeszcze nie odpaliłem. Chyba się starzeję. Nawet nie chce mi się odpalać emulatora z Crash Team Racing, a kiedyś wymiatałem, ale jak dzisiaj na te czasy patrzę, to już mi się nie chce grać Starość, zniechęcenie, wybredność, spora ilość gier ukończonych + do przejścia, gry łatwe... nie wiem, ale jakoś nie jara mnie giercowanie. Mam to samo na dysku czeka do przejścia : Wiesiek 3 , GTA 5 , Batman AK , MGS 5 , MAD MAX a i tak jak już gram to w jakieś pierdoły albo cs.Ale liczę że jak odpuszczę na trochę granie to chęć wróci. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Wkurza mnie to, że mam z 50 gier na ps3 w ogóle nietkniętych, a w głowie siedzi mi zakup Xbona. Sam się dziwię, że tak się napaliłem na ten sprzęt bo wolę ex'y na ps4 (chodzi mi o japońszczyznę: star ocean 5, nier 2 itd. bo uncharted czy te ich filmy z qte mnie nie grzeją) ale hardware czy usluga sieciowa to jakis żart. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ja za to któryś dzień z kolei nie mogę się doczekać końca roboty i powrotu do domu, żeby w gierkę pograć. A zazwyczaj nie gram po robocie, a teraz jest mega podjarka. Optymizia mnie to ^_^ Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Od kiedy mam ps4 wróciła mi ochota na granie. Nie żeby to był jakiś super sprzęt jednak pod koniec mojej ery x360 gry przestały mnie cieszyć. Przez chwilę sytuacja poprawiła się na 3dsie jednak teraz dopiero ciesze się grami. Najlepszym sposobem na powrót zainteresowania grami jest odstawienie ich na jakiś czas. Ja zacząłem więcej czytać, więcej oglądać seriali/filmów i po dłuższym czasie radość wróciła Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Właśnie odpaliłem tego God of wara, a tam 9 patchy hehe. Kolejne znechęcenie. --- No i wczoraj n ie pograłem, 600MB pobierało się wolno, potem 900MB, w między czasie jakieś kilkunastomegabajtowe patche i po prostu wyłączyłem kąsole, poszedłem spać. Edytowane 11 września 2015 przez grzybiarz Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Ale po co ci patche z multi do grania w singla? Klikasz kółko i grasz. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 No w sumie racja, mam już chyba 5/9 pobranych patchy. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Jest jeden patch do singla, ale tak na prawdę za dużo nie poprawia. Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Wreszcie! Mam w końcu powód, by zakupić PS4 w nieodległej przyszłości! Tak, ja na poważnie... Ktoś zna dobrego psychiatrę...? Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 No kur.va nie ogarniam. Najpierw FC3, potem WHD, teraz kolekcja GoW, czemu żadna z tych gier w wersji retail nie obsługuje save'a z wersji PSN? Czy te skośne kutafony nie potrafiły tego zrobić w swojej maszynce czy po porostu tyle wersji gier musi być żeby każda była sprzeczna z inną, nawet jeśli region jest ten sam? Bo retail, bo z PSN, po w pl, bo kur.va coś... co za przykry sprzęt. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Kiedyś filmik w grze, był nagrodą za ruszenie fabuły do przodu, lub przejście gry. Teraz jak mam jakiś filmik i nie idzie go pominąć, to denerwuję się. Takie tam oznaki starzenia. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Kiedyś filmik w grze, był nagrodą za ruszenie fabuły do przodu, lub przejście gry. Teraz jak mam jakiś filmik i nie idzie go pominąć, to denerwuję się. Takie tam oznaki starzenia. Nie, to oznaka s(pipi)ienia rynku gier w ktorych jest teraz wiecej gadania i cutscenek niż grania. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Megaszybki, bez limitu net LTE przez pół roku. W końcu wrócę do Splatoona i innych gierek online. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Jakie inne będziesz pykać po sieci, jeśli mogę spytać? Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Doom BFG. Mimo że jedynka i dwójka mają netcode chyba z lat 90tych. No i Smash Bros. I taka jedna gierka, którą kupię w tym miesiącu <teaser> 1 Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Wygrałem słuchawki na PPE do Xboxa One xDDD Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Gdy pierwszy raz w Minish Cap zagrałem, Wielkim Zeldofilem natychmiast się stałem! Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 W sensie dziś zagrałeś? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Nie, to tekst Rayosa na konkurs. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi