Opublikowano 14 sierpnia 20168 l X360 e polecam bardzo mały, ale najlepszą konsolą do przenoszenia był gamecube <3
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l no gacka sztywniutko się nosiło dzięki tej rączce. ja to jeszcze miałem taką kozacką torbę z bundla od góry się wsadzało konsolę (był otwór na rączkę nawet), w przednią przegrodę kable, po bokach pady no i memorkę 256mb :czesc: kurczę przytuliłbym zestaw gacka z metroidem prime. po co ja to sprzedawałem ehhhhh Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Ta torba bardzo spoko, ja wrzucałem do plecaka bo trochę przypał było chodzić po osiedlach z konsola za rączkę xD Tez żałuje sprzedaży mojego fioletowego gamecube najgłupsza rzecz jaka zrobiłem, a miałem dużo kozackich gierek, oryginalny rgb, karty 251,1019 i wavebird Kiedyś myślałem żeby na nowo odbudować sobie kolekcje, ale na chęciach się skończyło Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez kubson
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l O jezu nie chodzi o to, czy się fizycznie da, bo do plecaka turystycznego to ja cały pokój konsol zapakuję, chodzi o gabaryty tych zabawek w porównaniu do tego co było. No chyba, że żyjemy w różnych wymiarach i w tym Waszym PS2 slimka zajmuje tyle samo miejsca co X360 z zasilaczem, to wtedy przepraszam bardzo ty sam kur.wa jesteś turystyczny każda konsola wejdzie bez problemu do normalnego plecaka Edytowane 14 sierpnia 20168 l przez suteq
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l No OK, wciąż nie rozumiesz o co mi chodzi, to już tylko mi zostaje serdecznie pozdrowić i cieszyć się Twoim szczęściem
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Wiem o co ci chodzi tylko twoje argumenty są inwalidami bo obecne konsole mimo większych gabarytów niż te z poprzednich generacji dalej mieszą się w zwykłym plecaku a więc ich przenośność nie jest zerowa.
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Xbox, zasilacz, kable, dwa pady i gierki, raczej ciezko upchać w normalny plecak
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l >trzy tygodnie urlopu >nowa wersja Dwarf Fortress>Dying Light po raz tysięczny >kasa na pełnego Witchera 3 >Project Zomboid, Starbound, Rimworld i na deser Quake 2 z Gog'a......... Fap fap fap fap fap ... :>
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l q2 z goga nie ma ostu w postaci wy(pipi)istych aranżacji sonic mayhem https://www.youtube.com/watch?v=-4Eg2onR7Gs więc masz się na co złościć
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Przegapiłem licytacje Call of Cthulhu na xboxa... Za niecałe 70 zł poszła... Gaddemet.
Opublikowano 24 września 20168 l Nawet nie powiem że mnie to złości.. bardziej już śmieszy i staje sie powoli żałosne. Obejrzałem własnie troche gameplayu z COD 4 Remaster - to jest jak kiepski żart. Branża AAA teraz to już nawet nie tasmowo produkowane sequele, już nawet nie " bardzo do siebie podobne " gierki - teraz wypuszcza sie stare gierki z podbitą rozdziałką za pełną cene i zgrywa sie wielkiego tfurce i developera.... Kreatywność w tej branży UMARŁA, kazdy kto twierdzi inaczej jest ślepym idiotą ..
Opublikowano 24 września 20168 l Inaczej. Podobnie jak w kinie kreatywnosc masz w offie, tak tu w indorach. Tak byc musiało.
Opublikowano 25 września 20168 l Inaczej. Podobnie jak w kinie kreatywnosc masz w offie, tak tu w indorach. Tak byc musiało. No własnie nie bo w kinie wali sie chociaż sequele.. Nikt masowo nie wypuszcza w kinach tych samych filmów w wyższej rozdziałce ... Poza tym mówie o branzy AAA - indyki są za(pipi)iste ale same indyki nie utrzymaja tego biznesu. Edytowane 25 września 20168 l przez Canaris
Opublikowano 25 września 20168 l Jak to nie, masz setki reedycji z podbita rozdziałką filmu czy tylko dodanym komentarzem rezysera itd. Indyki sa dla Ciebie, Assasyny dla masowego klienta, wszystko działa i działac bedzie
Opublikowano 26 września 20168 l Inaczej. Podobnie jak w kinie kreatywnosc masz w offie, tak tu w indorach. Tak byc musiało. No własnie nie bo w kinie wali sie chociaż sequele.. Nikt masowo nie wypuszcza w kinach tych samych filmów w wyższej rozdziałce ... Poza tym mówie o branzy AAA - indyki są za(pipi)iste ale same indyki nie utrzymaja tego biznesu. Tak jak mówi Unitra. ciekawe kiedy wersja UHD
Opublikowano 26 września 20168 l Dodrukowane okładki do gier PS4 - co to za nowa moda? Kupiłem gierkę na Alle przez telefon, zapłaciłem, potem sprawdzałem na kompie i wypisz wymaluj coś jest nie tak. Dzwonie do typa, pytam o szczegóły - "Panie to jest nowa ze sklepu". Przychodzi przesyłka, po grafice i papierze od razu widać, że dorabiana. Kop się teraz z koniem.
Opublikowano 26 września 20168 l Swojego czasu sporo bylo na allegro i olx samych plyt z grami, kradzione czy cholera wie co. Widac zaczeli do nich okladki drukowac.
Opublikowano 29 października 20168 l nie potrafie sie w gry online juz wkrecic. Na kanapowe multi jeszcze sie z ziomkami ustawie czasem, ale na(pipi)ianie w jakies diablo czy strzelanki po 100h mnie znudzilo. Wole sobie singla na spokojnie ograc. Czy to starosc?
Opublikowano 29 października 20168 l Mam tak samo. Czasem jakiegoś coopa trzasne a tak to wole chwilę siasc na singlem bo i tak malo czasu w życiu a za dużo dobrych rzeczy jest żeby marnować czas na strzelanie online
Opublikowano 7 listopada 20168 l Shen, ale przecież w Diablo można grać w singlu tak samo. Strzelanki oczywiście je,bać, to się zgadzam. W każdym razie, cieszy mnie jak cholera, że wreszcie skończyłem Mass Effect i teraz w nagrodę mam ten miodny gameplay z dwójeczki. Tak naprawdę nie jest to nic specjalnego, ale po totalnym drewnie jakim była jedynka to gameplay z dwójki jest 11/10. Fabuła i klimat były fantastyczne, no niemniej sekcje strzelane to do niczego się nie nadają jak do śmieci już dzisiaj. W dwójce nawet czerpie się z tego przyjemność. Taka nagroda za wytrwałość.
Opublikowano 7 listopada 20168 l byłem zajarany mocno tą serią, przeszedłem jedynke z 2 razy nawet xd aż do momentu kiedy podczas przechodzenia dwójeczki jakiś pyerdolony lachociąg tu na forum sprzedał mi prosto z mostu zakończenie próbowałem grać dalej, ale odechciało mi się
Opublikowano 7 listopada 20168 l Jedynka miała najlepszy klimat i bezapelacyjnie najlepszy soundtrack. Również ukończyłem dwukrotnie. Dwójka i trójka były natomiast zbyt podobne do współczesnych strzelanek przez co seria mocno zatraciła swój pierwotny charakter