Rayos 3 184 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 ay, żebyś tylko się nie zawiódł Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 W dniu 20.10.2018 o 10:35, Mendrek napisał: kurde, przecież tego było od groma, gdzie te gry? Ludzie powyrzucali na śmietnik czy jak? Przecież większość użytkowników PSXa w Polsce gralo na piratach więc pewnie jest tak jak mówisz. 7 minut temu, milan napisał: Cieszy GRIS za 9 dni na switcha, czekam jak głupi. co to Gris? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Ja czekam na opinie czy nie wydmuszka Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 @rayos pewne są już audio i video, więc jak przy okazji patrzenia i słuchania będzie sie pprzyjemnie grało to już w ogole cacy. Ja prawie w ogole nie gram w takie gry więc dochodzi dodatkowy miodek. Ale jak będzie powtórka z inside to na pewno za to zrugam. Cytuj
Rayos 3 184 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 audio i video robi mocno robotę, a rozgrywka... zobaczysz A co to znaczy 'powtórka z inside' ? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 To jak już wiesz to napisz ile to bedzie kostet. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 4 minuty temu, milan napisał: Ale jak będzie powtórka z inside czyli jedna z lepszych doświadczeń ever? Cytuj
Rayos 3 184 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 9 minut temu, milan napisał: To jak już wiesz to napisz ile to bedzie kostet. tego nie wiem @milan ale eshop-prices pokazuje, ze w USA $16.99. To u nas pewno 70 PLN 7 minut temu, _Be_ napisał: czyli jedna z lepszych doświadczeń ever? ostatnie 20 minut gry to jedno z najdziwniejszych growych doświadczeń ever, śniło mi się to po nocach przez parę dni Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 70? to nawet nie czekam na recki. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 1 godzinę temu, Rayos napisał: tego nie wiem @milan ale eshop-prices pokazuje, ze w USA $16.99. To u nas pewno 70 PLN ostatnie 20 minut gry to jedno z najdziwniejszych growych doświadczeń ever, śniło mi się to po nocach przez parę dni Dla mnie to było sporo słabsze od Limbo. Limbo 9/10 Inside 7/10 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Limbo nawet nie skończyłem. Inside? GOTY Cytuj
Ukukuki 7 102 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Ja to i to zlałem, nie wciągnęły mnie. Cytuj
Rayos 3 184 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 obie krotkie, nawet znudzic nie zdaza a juz sie konczy Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 A jednak potrafią Ich krótkość to pewnie powód że niektorzy nie zdazyli odłożyc. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 10 grudnia 2018 Opublikowano 10 grudnia 2018 Dwie bardzo dobre gierki. Ale Inside jednak klasa wyżej Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Uruchomilem po 2h mocowania sie c&c gold pod xp. Szkoda tylko ze gra uruchamia sie z pasami na gorze i dole i ch.uja z tym mozna zrobic. Przejde sobie nodami bo pamietam, ze ciezko nimi bylo i sie poddalem. Rozwazalem jeszcze herosow 1 ale padlo ostatecznie na cc. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 2 stycznia 2019 Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Chyba mnie to złości, że znalazłem pod choinką RDR2, minął ponad tydzień, a ja jestem w drugim rozdziale (odpaliłem grę 2 razy) i jakoś nie chce mi się do niej wracać. A cieszy mnie, że na PC odkryłem fajną nakładkę na emulatory HYPERSPIN: Wygląda to tak, że mamy platformy, filmiki "demo" z danej platformy, a po wejściu w daną konsolę - spis gier i ok 30 sekundowy filmik z danej gry. Wszystko według własnej konfiguracji, więc po prostu robię swoje TOP WSZECH CZASÓW GRY W JAKIE GRAŁEM I CHCIAŁBYM POGRAĆ Wszystko w jednym miejscu, odpalane za pomocą Dual Shocka. Aktualnie jestem na sortowaniu/dodawaniu tytułów ze SNESa, a za chwilę PSX! Zrobię tą listę, wraz z filmikami, romami, zrzucę na jakiegoś miniPC/sticka i pod tv. Chyba wolę klasyczne gry niż te nowe tytuły. Edytowane 2 stycznia 2019 przez grzybiarz Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Dostałem kod na 14 dni plusa, to sobie myślę - a ogram sobie tego SOMA przy piwku, a i może Onrush mi przypadnie do gustu? Realizuję sobie kodzik o 12:03 i patrzę - oferta dostępna do 3 stycznia 12:00. Wesoło. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Wczoraj mausik przypomniał klasyczny zwrot Ty wolisz strzelanie z kapiszonow w U, ja wole zmielic lucudta na 1000 kawalkow z gnashera. Tyle i jakoś tak brakuje mi Dave'a w tej formie Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 (edytowane) Zacząłęm w końcu wczoraj Niera Automatę, i gra jest bardzo bogata w elementy które lubię, ale dlaczego to tak czasami wręcz umownie wygląda? Nie przykładam już tak bardzo uwagi do grafiki, bo w zasadzie wszystkie gry są już piękne, jedne mniej drugie bardziej, ale tutaj ląduje androidem na opuszcoznej ziemi, a budynki wyglądają nie na opuszczone, zniszczone, tylko na...niedokończone. Poważnie, czy ja wylądowałem na osiedlu developerskim które przed najazdem maszyn było na etapie surowym? Sam beton, bez szyb, bez tynków, bez tabliczek, bez wnętrz, ja peir,dole. I do tego się zasntanawiam, czy przypadkiem gra z Raidenem nie była o wiele ładniejsza i mniej ziarnista niż ta mimo różnicy generacji? Edytowane 5 stycznia 2019 przez milan 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Brzmi jak poważny problem.Czy jest na forum architekt z uprawnieniami, który mógłby się wypowiedzieć? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 No własnie kupuje grę jaką jest, bo nie jest to problem. Co wiecej, moze sie okazać że to zamierzone. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 No to takie robienie otoczenia na odwal się i amatorka. Red Dead Redemption 2 pokazało, że mapa może być ogromna a jednocześnie do bólu szczegółowa i dopracowana. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Wydaje mi się że to po prostu kwestie budżetowe (ludzi robiących grę, nie developera tych bloków).Gra nie jest wypieszczonym technogicznym cudem i chyba wszyscy to wiedzą. Ale są w stanie to przełknąć bo nadrabia ten niski budżet z nawiązką innymi elementami. Cytuj
Gość Opublikowano 5 stycznia 2019 Opublikowano 5 stycznia 2019 Nie chce mi się już grać samemu. Chyba mam to już za sobą. To znaczy czasami się nakręcam, ale włączam grę i przechodzi. Im bardziej trzeba się w grę angażować, więcej czasu jej poświęcić, tym bardziej mnie odrzuca. Już od dłuższego czasu mam taki stan, a czasu aż nadto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi