Opublikowano 16 lutego 20196 l Parasite eve - koncze 4 dzien i gra sie super. Niestety doczytalem ze jest 6 dni w grze Mam nadzieje ze ten slawny chrysler building jest duzy.
Opublikowano 18 lutego 20196 l W dniu 17.02.2019 o 10:48, Mejm napisał(a): A kraba kilim? Teraz zauważyłem ;] No ale już wiesz ;]
Opublikowano 7 marca 20196 l Ale mnie sklep Morele w(pipi)ił, o jacież (pipi)ę (pipi)a twoja niedo(pipi)ana mać! Nie dostanę zamówionego DMC 5 Deluxe Steelbook bo wydawca coś tam źle oszacował.
Opublikowano 21 marca 20196 l Babka prowadząca profil PlayStation Polska, wrzuciła takie foto na swoim prywatnym profilu: Mmmm.... serdelek.
Opublikowano 5 kwietnia 20196 l wielki turniej skakania na lince w wormsach. Nawet nie wiedziałem ze jest coś takiego.
Opublikowano 17 kwietnia 20195 l Złości mnie że człowiek szuka problemów już wszędzie ostatnio wpienia mnie to że nie wiem jaka wersję gry wybrać, cyfrę czy pudło. Od dwóch tygodni nie potrafię zadecydować
Opublikowano 17 kwietnia 20195 l W dniu 5.04.2019 o 20:33, grzybiarz napisał(a): wielki turniej skakania na lince w wormsach. Nawet nie wiedziałem ze jest coś takiego. Ożesz jaki blast from the past. Lina w Wormsach to jedna z moich ulubionych mechanik w gierkach. Cisnęliśmy Armaggedon online z kumplem w gimnazjum, shoppery, w2w było grubo grane, nawet jakieś mapki robiłem xd
Opublikowano 2 maja 20195 l mam rozkopanych 10 gier, a dzisiaj mam ochotę rozkopać i pewnie zostawić jedenastą - dead space. Pół biedy ze to kolejne przejście.
Opublikowano 13 maja 20195 l Witam w klubie. 35 gier na pulpicie, 16 nastepnych na Steam a ja dalej szukam jeszcze jakiejś zeby zainstalować i pograć... To jest jak jakaś choroba kufwa..
Opublikowano 12 czerwca 20195 l 10 klasycznych Contr. Ej, Contrę z Pegasusa, policzyli podwójnie, bo jest tu tez Probotector i Contra japońska (różnica jedyna to intro/outro). No i ciekawe co tam za emulatory siedzą:)
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Szmaciarze mogliby odświeżyć Snake Eatera, to wolą wydawać gierki sprzed 30 lat, szmaciarze.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Cieszy mnie, że po targach e3 czekam na 10-15 kozackich gier. Smuci mnie gatunek graczowski.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l W dniu 12.06.2019 o 07:07, grzybiarz napisał(a): 10 klasycznych Contr. Ej, Contrę z Pegasusa, policzyli podwójnie, bo jest tu tez Probotector i Contra japońska (różnica jedyna to intro/outro). No i ciekawe co tam za emulatory siedzą:) Smuci mnie ze nowa Contra zapowiedziana na Switcha wygląda jak plusie w twarz fanom serii. Smuci ze podobna kolekcja gier z serii Castlevania nie ma część z GBA.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Bo to pierwszy part bodajże. W następnym mają być kolejne części Castlevanii.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l W dniu 12.06.2019 o 08:25, XM. napisał(a): Bo to pierwszy part bodajże. W następnym mają być kolejne części Castlevanii. O ch.uj, no to jest cos co mnie cieszy Masz jakis link bo sam czegos takiego nie widzialem nigdzie?
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Nie dam linku bo czytałem to resetera, wiec na razie bez bicia konika. Jak znajdę to Ci podeślę.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l W dniu 12.06.2019 o 07:07, grzybiarz napisał(a): 10 klasycznych Contr. Ej, Contrę z Pegasusa, policzyli podwójnie, bo jest tu tez Probotector i Contra japońska (różnica jedyna to intro/outro). No i ciekawe co tam za emulatory siedzą:) Ciekawe czy będzie platynka. Fajny zestaw gier, ale kupię kiedys jak będzie w mocnej przecenie a nie tyle co PSX classic do którego można wgrać co się chce.
Opublikowano 14 czerwca 20195 l W dniu 12.06.2019 o 07:07, grzybiarz napisał(a): 10 klasycznych Contr. Ehh wypuścili by jeszcze całą sportową serię z Kunio Kunem (gałę, hokej, zbijaka, koszykówkę) plus Kakutou Densetsu i Kunio No Monogatari. Niby jest jedna tagowa arenowa mordobitka z Kuniem na Ps4 ale to nie to samo co bundle jak w przypadku zapowiadanych Contr.