Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszy mnie, że przechodzę sobie na PSPku Castlevanię Symphony of the Night i taki Lords Of Shadow nie dorasta jej do pięt.

a w czym ta stara, wyprana juz formula jest niby lepsza?

jaram sie dragon age , niezłe wybory stawia przed graczem jak np ten

jak np w zamku oblezonym przez nieumarłych gdzie decydujemy czy zabijamy dzieciaka opetanego przez demona czy tez wysłu(pipi)emy prosby jego matki i pozwalamy jej złozyc sie w ofierze , która pozwoli ukatrupic demona bez szkody dziecka.

ha, dobre

Opublikowano

Od 25 minut instaluje mi się GT5. Na początku wyświetliło, że pozostało 20 minut, poszedłem się kąpac, wracam, tyle samo jest. Ale co by nie było teraz pokazuje 19 :thumbsup: .

Opublikowano (edytowane)

Wkurza mnie, że za tydzień premiera LBP2 a nie mogę kupić edycji kolekcjonerskiej/limitowanej. Bo ktoś w Sony najwyraźniej zapomniał ogłosić taką dla Europy/Polski... no pochlastać się idzie tym bardziej patrząc na EK w UsA.

Ręce opadają...

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

CIESZY, OJ CIESZY:

Pozbywam się PS3, trofeów, HD grafiki i innych pierdół :D

Wywaliłem z pokoju Sharp'a 32' i wstawiłem płaskiego Philips'a z wielką dupą. PS3 wsadziłem do pudła, a PS2 oraz NES'a pod TV.

Wracam do czasów, w których serie FF, SH, PES czy THPS były gwarancją świetnej zabawy :thumbsup:

Przy okazji naszła mnie ochota na stworzenie kolekcji hiciorów na PS2 (Silent Hill Collection, yummy). Na razie wydałem 100PLN na 6 zacnych tytułów, niebywałe jak te gry potaniały - idealny moment na tego typu inicjatywę :yes:

Opublikowano

Retro jest fajne we wspomnienach, jak widze gry z zeszlej generacji to mi sie nie chce grac, co dopiero dalej. Dla mnie wracanie do starych sprzetow to rzecz niepojeta.

Opublikowano

Przecież wiele starych gier jest znacznie lepszych od tych obecnych.

Cieszy mnie ogrywany RE2. Na PSXie co prawda straszy niska rozdzielczość, ale na to znalazłem sposób i odpaliłem z epsxe ze wszystkimi efektami na full, wygląda to teraz prawie jak remake. :turned:

Opublikowano (edytowane)

Większość hitów z poprzedniej generacji spokojnie bije na głowę obecne produkcje, jedynie czysto technicznie odstają od obecnych ale to oczywista sprawa. Osobiście nadal gram na PS2 i w stare gry na PC. Dają mi one nieraz więcej frajdy i satysfakcji niż nowe tytuły na 3-5godzin.

Sam nawet mam nadzieję, że w tym roku kupię Wii, NES'a i może 3DS'a by móc ograć co ciekawsze tytuły. niekoniecznie z uber graficzynymi wodotryskami ale za to z pokładami radości wynikającej z samej rozgrywki.

Taki Goal3 to jest dopiero piłka nożna, nawet dzisiaj po tylu latach jest genialna. Grafika super deformed, super strzały, świetna retro muzyczka i ogólny świetny feeling grania sprawiają, że dla mnie to najlepsza piłka nożna. Mimo, że jest to football z przymrużeniem oka.

Mnie cieszy, że w Europie wydadzą kolekcjonerską edycję Persony 3 Portable. Sam ciągle nie miałem funduszy by kupić wersję z USA. A tu taka niespodzianka, może w końcu się zmobilizuję i kupie wkrótce po premierze. Oby tylko dali jakiś OST bądź Artbook.

Edytowane przez Paliodor
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

od 23 kwietnia dzięki świętom wielkanocnym, innym świętom i maturom będę miał prawie trzy tygsy wolnego, a 22.04

premiera Mortal Kombat :diablo:

Edytowane przez mate5
Opublikowano (edytowane)

Cieszy mnie: nowy trailer L.A. Noire w poniedziałek, środowe demo Bullestorm i przyspieszona premiera DS2.

A w(pipi)ia mnie, że jeszcze nie ma u mnie nowego PSX-a ;/.

ale za to masz dostep do morza hehehe

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Irytują mnie opóźnione przesyłki - tydzień temu kupiłem sporo gier, zapłaciłem od razu po zakupie a tu się okazuje, że jeden burak nadał dopiero wczoraj a dwa pozostałe ciągle zwlekają... <_<

Opublikowano (edytowane)

Strasznie złości mnie to, że jakiś imbecyl wpadł na pomysł żeby Mass Effect 2 dac na PSS. Czym ta gra sobie na to zasłużyła? Może i bym kupił, ale teraz to nie ma sensu, bo ciężko będzie ją wymienic za 2-3 miesiące na coś wartościowego. A z PSS nie ściągne, bo kufa mam 40-gigówkę :diablo:

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Cieszy mnie: otwarta beta Killzone 3 na początku lutego.

Złości mnie: statystyki w BC2 i ciągły brak bundle pack'a dodatków do GTA IV na PSS.

Opublikowano

ostatnie dwie godziny spedzilem na budowaniu kozackiego imprerium w Civ IV żeby wszystko szybko stracić gdy wszystkie trzy ościenne państwa na mnie napadły. S(pipi)YSYNY.

Jeszcze sie odegram.

Opublikowano

Mnie troszkę denerwuje przesyt gier, które czekają na to by przynajmniej do nich przysiąść. Fakt, niedługo ferie zimowe więc prawdopodobnie zagram się na śmierć, ale czy pchnę choć połowę z nowości i "nowości", które kupiłem/ściągnąłem? Wątpliwe.

Opublikowano

Cieszy mnie że mam tyle gier (PS2,PSP) że starczy na rok grania :)

Złości to że jak zwykle nie ma czasu na granie a jak jest to nie wiadomo w co zagrać :P wkurzają również (pipi)ane listonosze, mój RE4 i 007QoS nie dotarły jeszcze mimo ze zostały wysłane w pon. (LPP)