Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano

Cieszy mnie, że wczoraj pobiłem swój rekord (11 mln) na stole Nightmare Mansion w Pinball FX2 i uzyskałem ponad 30 mln.

A wkurza mnie, że podczas jednej z wczorajszych sesji na tym samym stole tylko pierwszą kulą nabiłem ponad 23 mln, a spartoliłem pozostałe 2 kule i nabiłem nimi zaledwie 2 mln :P Jak pech to pech :)

Opublikowano

Ehhh w(pipi)iłem się bo miałem załatwione konto do pobrania dema MK, niestety jakieś cyrki wyszły i d.upa. Na dodatek psn nie działa do jutra więc kompletne nici z MK ;/.

A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;].

Opublikowano

Ależ mnie cieszy The Sly Collection. Bardzo fajna gierka. Nawet zaje.bista rzekłbym. + jeszcze Mass Effect 2 do mnie przyszedł dzisiaj, ale nawet nie mam ochoty żeby go odpalić bo szopkens mnie mega wciągnął.

Opublikowano

A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;].

Podbijam.

Złości mnie brak zapowiedzianego patcha do KZ3.

Gość Orson
Opublikowano

wqur.wia mnie gdy serwisy KONSOLOWE spuszczają sie nad wiedźminem 2. Owszem, Wiesiek był genialny ale póki nie zapowiadaja tego na konsole mam to w dup.ie.

Tez mnie awki napawaja, od czerwca mrzyłem o Johnie marstonie, w sensie by go posiąsc....yyyyyyyyyyyyy hehehe jako awatar;-)

Gość Orson
Opublikowano

wqurwiam mnie, ze w moim ulubionym, najukochańszym itp gatunku gier tj grach piłkarskich panuje tak mała konkurencja....marze by 2Sports zapowiedziało piłke (ale nie jakąs popierdółke a symulacje) , dzien w którym sie tak stanie -tj zapowiedza gre piłkarska, bedzie dniem w którym opije sie w sztok z radosci!

Opublikowano

Złości: Killzone 3 tak naprawdę jest płytkie, krótkie (w singlu), łatwe i nudne, więc po wbiciu platyny - pozbywam się wpizdu. Killzone 2 > Killzone 3

Cieszy: Gra, na którą oczekiwałem z zaciekawieniem (Homefront) okazuje się być porządnym kawałkiem softu, w który na dniach się zaopatrzę :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Cieszy mnie to, że niszczyłem wszystkich grając ostatnio w Bad Company a nie cieszy to, nie mam czasu na granie :/

a i jeszcze gameplay Batmana :thumbsup:

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Oj się w(pipi)iłem nie miłosiernie ponieważ, iż, gdyż chyba z(pipi)ał mi się save z GTA. Miałem tam ukończoną fabułę + dużo innych pierdół. Jestem bliski zawału, ksiądz zaraz przyjdzie. Ostatnie namaszczenie zaraz dostanę. Obecnie mam drgawki, duszności, powoli czuję, że tracę przytomność. Jutro podejmę próbę reanimacji save'a. I siebie też. Nooooooosz (pipi) (pipi)ana ja (pipi)e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cieszy, że niebawem kupię X360, bo jakoś ostatnio nie mam chęci gry na PS3, a jak dorwałem się do Xboxa, to nie mogłem od niego odejść przez cały dzień.

I cieszy mnie, że pad od X360 jest tak mega za(pipi)iście wygodny i genialny (IMO gra mi się na nim o WIELE, WIELE lepiej, niż na dualshocku).

Smuci natomiast, że Crysis 2 jest kolejną multiplatformą, którą s(pipi)o na sprzęcie Sony.

• Minusik 1
Opublikowano

Cieszy:

Po ~2 miesiącach PS3 znów zagościła pod moją strzechą - jeśli komuś przewraca się w doopie od nadmiaru tytułów, to polecam pozbyć się na jakiś czas konsoli - rozłąka robi swoje... :thumbsup:

Wkurza:

Brak gier - muszę sobie szybko coś sprawić :D

Opublikowano

Cieszy mnie fakt posiadania moich cacek (x360 i psp) :D

Denerwuje mnie przesuwanie premiery Duke Nukem oraz to,że nie chce mi się ruszyć du.py do kumpli po jakieś fajne tytuły :whistling: