Opublikowano 9 marca 201114 l Cieszy mnie, że wczoraj pobiłem swój rekord (11 mln) na stole Nightmare Mansion w Pinball FX2 i uzyskałem ponad 30 mln. A wkurza mnie, że podczas jednej z wczorajszych sesji na tym samym stole tylko pierwszą kulą nabiłem ponad 23 mln, a spartoliłem pozostałe 2 kule i nabiłem nimi zaledwie 2 mln Jak pech to pech
Opublikowano 9 marca 201114 l Ehhh w(pipi)iłem się bo miałem załatwione konto do pobrania dema MK, niestety jakieś cyrki wyszły i d.upa. Na dodatek psn nie działa do jutra więc kompletne nici z MK ;/. A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;].
Opublikowano 10 marca 201114 l Ależ mnie cieszy The Sly Collection. Bardzo fajna gierka. Nawet zaje.bista rzekłbym. + jeszcze Mass Effect 2 do mnie przyszedł dzisiaj, ale nawet nie mam ochoty żeby go odpalić bo szopkens mnie mega wciągnął.
Opublikowano 10 marca 201114 l A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;]. Podbijam. Złości mnie brak zapowiedzianego patcha do KZ3.
Opublikowano 10 marca 201114 l A cieszy mnie, że w końcu wrzucili avatary z RDR i GTAIV na psstore ;]. Podbijam. W końcuuuuu
Opublikowano 12 marca 201114 l wqur.wia mnie gdy serwisy KONSOLOWE spuszczają sie nad wiedźminem 2. Owszem, Wiesiek był genialny ale póki nie zapowiadaja tego na konsole mam to w dup.ie. Tez mnie awki napawaja, od czerwca mrzyłem o Johnie marstonie, w sensie by go posiąsc....yyyyyyyyyyyyy hehehe jako awatar;-)
Opublikowano 12 marca 201114 l Cieszy mnie genialny utwór z GOW ]I[ http://www.youtube.com/watch?v=tuCvJMaP06A Coś pieknego, dzięki niemu daje drugą szansę tej częsci.
Opublikowano 13 marca 201114 l wqurwiam mnie, ze w moim ulubionym, najukochańszym itp gatunku gier tj grach piłkarskich panuje tak mała konkurencja....marze by 2Sports zapowiedziało piłke (ale nie jakąs popierdółke a symulacje) , dzien w którym sie tak stanie -tj zapowiedza gre piłkarska, bedzie dniem w którym opije sie w sztok z radosci!
Opublikowano 13 marca 201114 l Złości: Killzone 3 tak naprawdę jest płytkie, krótkie (w singlu), łatwe i nudne, więc po wbiciu platyny - pozbywam się wpizdu. Killzone 2 > Killzone 3 Cieszy: Gra, na którą oczekiwałem z zaciekawieniem (Homefront) okazuje się być porządnym kawałkiem softu, w który na dniach się zaopatrzę
Opublikowano 14 marca 201114 l Cieszy mnie że mam to u siebie. A złości że chciałbym wyplatynować w końcu ale nie wiem czy dam radę.
Opublikowano 15 marca 201114 l Sprzedałem Killzone 3 za 150zł ( za tyle ile kupiłem 2 tygodnie temu ), a za niedługo szykuje się Homefront.
Opublikowano 15 marca 201114 l Cieszy mnie to, że niszczyłem wszystkich grając ostatnio w Bad Company a nie cieszy to, nie mam czasu na granie a i jeszcze gameplay Batmana Edytowane 15 marca 201114 l przez sosnaa
Opublikowano 15 marca 201114 l Cieszy mnie niezmiernie genialność L.A. Noire. @XM16E1 dla mnie to jest o niebo lepsze: http://www.youtube.com/watch?v=K_OpIg5UPws
Opublikowano 15 marca 201114 l Oj się w(pipi)iłem nie miłosiernie ponieważ, iż, gdyż chyba z(pipi)ał mi się save z GTA. Miałem tam ukończoną fabułę + dużo innych pierdół. Jestem bliski zawału, ksiądz zaraz przyjdzie. Ostatnie namaszczenie zaraz dostanę. Obecnie mam drgawki, duszności, powoli czuję, że tracę przytomność. Jutro podejmę próbę reanimacji save'a. I siebie też. Nooooooosz (pipi) (pipi)ana ja (pipi)e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 15 marca 201114 l Cieszy zbliżająca się premiera DLC do najnowszej Castlevanii (trailer) Smuci brak kasy na PS3 - trzeba będzie pokombinować...
Opublikowano 18 marca 201114 l Cieszy, że niebawem kupię X360, bo jakoś ostatnio nie mam chęci gry na PS3, a jak dorwałem się do Xboxa, to nie mogłem od niego odejść przez cały dzień. I cieszy mnie, że pad od X360 jest tak mega za(pipi)iście wygodny i genialny (IMO gra mi się na nim o WIELE, WIELE lepiej, niż na dualshocku). Smuci natomiast, że Crysis 2 jest kolejną multiplatformą, którą s(pipi)o na sprzęcie Sony.
Opublikowano 18 marca 201114 l Cieszy: Fifa 11, DLC do Halo Reach, BC2: Vietnam złości: Bulletstorm - wynudziłem się mocno przy tej grze
Opublikowano 18 marca 201114 l Cieszy mnie, że dzięki polityce Electronic Arts najprawdopodobniej w poniedziałek/wtorek Crysis 2 będzie już do kupienia w sklepach.
Opublikowano 24 marca 201114 l Cieszy: Po ~2 miesiącach PS3 znów zagościła pod moją strzechą - jeśli komuś przewraca się w doopie od nadmiaru tytułów, to polecam pozbyć się na jakiś czas konsoli - rozłąka robi swoje... Wkurza: Brak gier - muszę sobie szybko coś sprawić
Opublikowano 24 marca 201114 l Cieszy mnie fakt posiadania moich cacek (x360 i psp) Denerwuje mnie przesuwanie premiery Duke Nukem oraz to,że nie chce mi się ruszyć du.py do kumpli po jakieś fajne tytuły
Opublikowano 24 marca 201114 l Denerwują mnie ostatnie 5 trofeów w Heavy Rain. W jedno popołudnie powinienem je wbić ale są takie jakieś odrzucające że nie chce mi się.
Opublikowano 24 marca 201114 l smuci mnie brak czasu na granie... cieszy... udana modyfikacja Saturna (Przełącznik regionów + przełacznik 50/60Hz) dzięki której gram w Radianta (genialna gra)