winner 183 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Już gorsze żabojady, albo małe murzyńskie hamburgery... hate it. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 on nas pewnie myślą to samo. Imo polscy gracze tez nie potrafią się zachować jesli jest ich więcej. to też zalezy od gry, pory dnia itp. ale skrajne przypadki są po obu stronach ostatnio jak grałem w bfbc2 razem z kumplem i sporo rozmawialiśmy to jakis kolo nie wytrzymał - właczył headset i zaczął nas przedrzeźniać ogolnie smiesznie to wyszło. co do w(pipi)u to obecnie denerwuje mnie podejscie polskiego supporu z serwerowni, kontrola jakosci wydawcy gier square enix i standardowo brak czasu na cokolwiek. natomiast cieszy mnie, ze crysis 2 sam do mnie przyszedł Cytuj
winner 183 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Puszczanie bimbera i darcie mordy + śpiewanie (może lepiej powiem - wycie) jakichś debilnych pioseneczek podczas gry w Black Opsa na multi to już w ogóle codzienność. Na trybach HC, tam gdzie zazwyczaj gram jest trochę lepiej, ale i tak spotkanie małego murzyna drącego ryja piskliwym głosem to nie rzadkość. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Cieszy, chociaż bardziej na miejscu byłoby tu "przepełnia dziką euforią" - Planescape Torment. Oldschoolowa już gra RPG, która dobitnie potwierdza prosty fakt, że stare produkcje pomimo upływu lat grywalnościowo wciąż potrafią kopać zady na równi z nowoczesnymi, superprzebajerowanymi grami. Złości - ostatnie wybryki niegdyś najbardziej szanowanego przeze mnie developera. Capcom się stacza. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Cieszy zakupionych kilka nowych "perełek-klasyków z PSX-a" z PS Store do kolekcji. Parasite Eve, Legend Of Mana, Spyro, Harvest Moon ;]. Gdzie jest Chrono Cross!? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Zajebiście cieszy mnie beta Gearsów 3 już poniedziałek Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Wkurwia mnie czekanie na MK, a niektórzy grają już na piratach. 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Cieszy mnie, że nowy MK jest co raz bliżej Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 cieszy mnie, ze "listy goncze" w mafia II juz znaklezione, terza POWINNO iśc z górki platynowanie a wkur.wia mnie to, ze musiałem sie pozbyc NBA 2k11, strasznuie mi sie podobała ale wieszała sie Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 W(pipi)iło mnie i to nieźle Sony/Sucker Punch... Jak tak to nie ma dnia żebym nie dostawał od nich maila z ofertami w psstore czy nowymi grami. A kiedy "mieli" wysłać zaproszenie do bety Infamous 2 to mnie olali ;/ Nie dość, że zostawiam tyle siana w psstore, nie dość, że spełniłem warunki bety to ... fuck you dolphin. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Opublikowano 20 kwietnia 2011 (edytowane) Cieszy mnie, że Portal 2 w końcu jest już na półkach sklepowych. A wkurza (delikatnie rzecz ujmując), że przez sklep gram.pl muszę ciągle na P2 czekać (ostatni raz składam tam pre-order ). Edytowane 20 kwietnia 2011 przez MBeniek Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 j.w tylko, ze sklep 3kropki no ale gierka juz jest u mnie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Nareszcie jest MK, taki na jakiego czekałem od czasów MK2. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Dzisiaj to wszystko mnie wkurwia, a nie złości. Po pierwsze primo - jakieś chuje zepsuli PSN i nie idzie się podłączyć Po drugie primo - jakim prawem posiadacze PS+ nie mają dostępu do bety InFamous 2? Co z tego że nie mam platyny w jedynce skoro jako jeden w nie wielu płacę im abonament? Za co ja płacę? Za dwa minisy i thema i jakąś popierdółke czy za trochę lepsze traktowanie (czyt. dostęp wcześniejszy do bet/dem) A po trzecie primo ultimo - nie mam Crysisa 2, nie mam Mortal Kombata, anulowałem preorder na Sniper Ghost Warrior żeby spokojnie dokończyć trylogię Sly, która przed chwilą mnie znudziła Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 (edytowane) Dzisiaj to wszystko mnie wkurwia, a nie złości. Po drugie primo - jakim prawem posiadacze PS+ nie mają dostępu do bety InFamous 2? Co z tego że nie mam platyny w jedynce skoro jako jeden w nie wielu płacę im abonament? Betę dostają właśnie posiadacze PS+, którzy grali w inFamous Ale nie wszyscy. Decyzja Sucker Punch. Edytowane 21 kwietnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Dzisiaj to wszystko mnie wkurwia, a nie złości. Po drugie primo - jakim prawem posiadacze PS+ nie mają dostępu do bety InFamous 2? Co z tego że nie mam platyny w jedynce skoro jako jeden w nie wielu płacę im abonament? Betę dostają właśnie posiadacze PS+, którzy grali w inFamous Ale nie wszyscy. Decyzja Sucker Punch. No o to mi chodziło, ale będą dobierać wg. trofeów. Skoro Słupek który ma platyne nie załapał się, ja też nie ( ) no to sorry. Za co ja płacę Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Przecież, dostęp do bety nie był gwarantowany dla każdego, uczestnicy testów byli losowani, nie wiem o co się burzycie. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 (edytowane) Wyjacy X360 - nie da sie normalnie grac, dzwieku z gry nie slychyc zbyt dobrze pomimo, ze dochodzi z dosyc duzych glosnikow - konsola skutecznie wszysto zaglusza. Najlepsze jest to, ze od zawsze tak chodzi, ot poprostu to taka konsola i tyle. Odechciewa sie grac...... Oczywiscie X360 super sie sprzedaje - a to dlatego, ze wiele osob kupowalo konsole po 3 razy bo padaja jak muchy. Edytowane 22 kwietnia 2011 przez saptis 2 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Wkurwia mnie ta cała sytaucja z PSN Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Wkurwia mnie ta cała sytaucja z PSN Wpis. Mam nadzieję, że dzisiaj uruchomią. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 (edytowane) mnie też w(pipi)ia brak psn, to, że Portal 2 został wydany w pl przez ea a nie cenegę i muszę poczekać aż stanieje i przede wszystkim to, że nie mam aktualnie w co grać jedyne co mnie cieszy, to promocja cenegi, przynajmniej kupi się parę hiciorów na premierę Edytowane 24 kwietnia 2011 przez Czimeq Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Do matury postanowiłem nie kupować żadnej nowej gierki. Zadowalam się demem MK, bo online w BC2 sobie teraz nie pogram Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Okamiden jest zajebiste i każdy kto grał w oryginał będzie wyłapywał baaaardzo liczne analogie. Największy szok, że udało im się tak dobrze przenieść na słabszy system lokacje. Cieszy mnie cały czas MK, na ten moment zdecydowanie najlepsza dla mnie gra tego roku, chociaż później może się to jeszcze zmienić (Infamous 2, LA Noire, Batman Arkham City, Gears Of War 3 i chyba największy kandydat do gry roku czyli Uncharted 3). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi