Gość Orson Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 cieszy mnie KZ3 , rewelacyja ooprawa , DOBRY dubbing i fajna rozgrywka! Cieszy też zapowiedź kilku demek, które chetnie ogram bo nie wiem co sadzic o tych grach- mowa o Homefront, Infamous 2... a wkurza...no co moze aktualnie wkurza posiadacza PS3? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 16 dni do L.A. Noire, a może wcześniej przyjdzie. A do tego czasu - Enslaved, Dead Rising 2 i powrót PSN Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Z jednej strony cieszy - z drugiej wkurwia, dalszy brak PSN. Cieszy bo w końcu zacząłem nadrabiać zaległości, a denerwuje, z wszystkich innych powodów. Oprócz tego cieszy mnie również świetnie zrobiony Crysis 2. IMO o przepaść lepszy od nudnego Killzone 3 (nad czym srogo ubolewam, bo 1 i 2 część były super). Jedna z najlepszych gier obecnej generacji. No i jeszcze za 2 tygodnie Dirt 3 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Wkurza mnie brak PSN, ale przy okazji zasiadłem przed świetnym Killzone 3 na Elicie, która okazała się prostsza niż w KZ2. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Muszę chyba wymienić pada w PS3, lewy analog jest tak wyrobiony, że nieraz przy minimalnym wychyleniu postać sama się porusza. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 (edytowane) Cieszy, że od dzisiaj zostały już tylko cholerne 2 tygodnie do premiery L.A. Noire. A co za tym idzie coraz bliżej do E3 (GTAV, GTAV, GTAV, GTAV, GTAV ) z pomocą L.A. Noire zleci jak z bicza strzelił. No i nie powiem cieszą i to bardzo nabyta nowe zabawki - PS Move + Navi. Cholera to faktycznie działa hehe, nie miałem pojęcia, że dildo jest tak fajny (pindel wymiata). Edytowane 6 maja 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Słupek, możesz znowu zainwestować w RE5 z dodatkami i wypróbować sobie nowe sterowanie. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 A wiesz, że rozważam to tym bardziej, że RE5 obsługuje Navi a szukam takich gier ;] No i wypada te dodatki obadać które tak zachwalacie ;] Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Fajne pelniaki w nowym CDA. RE5, Sam & Max i jakies (nie jestem koneserem gatunku, nie znam) GT Legends... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 A wiesz, że rozważam to tym bardziej, że RE5 obsługuje Navi a szukam takich gier ;] No i wypada te dodatki obadać które tak zachwalacie ;] Tylko nie nastawiaj się, że to będzie coś długiego. Jakieś 2-3h na zaliczenie obu dodatków, z tym, że Desperate Escpae to masa strzelania. Natomiast Lost in Nightmares to residentowy klimat, zwłaszcza pierwszej części. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 (edytowane) Fajne pelniaki w nowym CDA. RE5, Sam & Max i jakies (nie jestem koneserem gatunku, nie znam) GT Legends... i do tego pierwsza na świecie recka Wiedźmina 2. I tak nie tkne na pc , poczekam na konsolówke ale ciekway jestem werdyktu...jaką notę obstawiacie? ja 9 +, względnie 9 Edytowane 8 maja 2011 przez Orson Cytuj
Dud.ek 2 057 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 Zasiadłem dzisiaj na jedną partyjke z Race Pro, a spędziłem na graniu praktycznie cały dzień. Niesamowite jaką radość sprawia bezbłędne pokonywanie poszczególnych sektorów trasy. Gra która może przyciągnąć tylko gameplayem a nie odpicowaną otoczką wokół wyścigów. W tej grze liczysz sie tylko ty, samochód i trasa. Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) Duke Nukem za 136 zł w pre orderze (cenega kto by pomyślał ;p), L.A. Noire już tylko za 10 dni, E3 za niecały miesiąc to cieszy. A wkurza niemiłosiernie brak PSN, krzyżuje i blokuje mi to plany. Mam nadzieję, że chociaż część opcji uruchomią do premiery Noire (heh ciekawe jak niby to będzie wyglądać). Edytowane 10 maja 2011 przez SłupekPL Cytuj
Paliodor 1 780 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Cieszy: -mnóstwo gier do przejścia na pc,psp,ps2 i ps3. -coraz bardziej zbliżająca się premiera Deus Ex:Human Revolution Złości: -kiedy ja to przejdę wszystko... Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Dokładnie. Dopiero kończę nadrabiać zaległości z ps3, a tu brat niedawno kupił Dual Screena i doszło 10x tyle do przejścia. Już nawet nie mówię, że wypadałoby w końcu kupić 360 - tke i ogarnąć te wszystkie Alany Łejki i inne Girsy. Z jednej strony cieszy, to że trudno narzekać na nudę, ale z drugiej przeraża ilość tytułów, w które głupio byłoby nie zagrać. Czas, czas, czas, skąd go wziąć Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) Mnie dzisiaj w(pipi)iło jak po ponad 4000 kill'i w Reach udało mi się w końcu wyhaczyć medale "Running riot" i "Cutting crew" i połowa pierdolonych pizd z meczu się wylogowała, system nie załapał nowego hosta i szlag trafił wszystkie medale za mecz Edytowane 10 maja 2011 przez donsterydo Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 cieszy mnie nowy cda w którym do poczytania jest recka Wiedźmina 2 oraz materiał o Fifie 12. Cieszy też sporo fajnych gier , które sobie czekają obok konsoli a wkur.wia brak psnu, to już gruba przesada Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Tradycyjnie wkurza mnie już brak PSN, ale ciesze się, że jutro nowy MK. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Cieszy świeżutkie SONY PlayStation3 za symboliczną złotówkę Cieszy, oj za(pipi)iście cieszy, dostawa gier na NES'a z US&A (12 przednich tytułów!) Nic mnie nie złości - jest za(pipi)iście Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) z tego cpo kojarze, pisałes, ze z Playa wziełes...przy jakim abonamencie dają za zł? wkur.wia mnie ,z e Wiesiek 2 jak narazie tylko na pc Edytowane 10 maja 2011 przez Orson Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Cieszy mnie Dead Space 2. Problemy z wypróżnianiem mam już za sobą. No i w sumie już tylko 7 dni do El Ej Nułar!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 cieszy ladna zapowiedz PREY 2 w neo+ Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 cieszy mnie Castlevania, do której wróciłem. Wygląda to jakby ilustracje z świetnej baśni ożyły na ekranie tv... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi