Opublikowano 4 maja 201113 l cieszy mnie KZ3 , rewelacyja ooprawa , DOBRY dubbing i fajna rozgrywka! Cieszy też zapowiedź kilku demek, które chetnie ogram bo nie wiem co sadzic o tych grach- mowa o Homefront, Infamous 2... a wkurza...no co moze aktualnie wkurza posiadacza PS3?
Opublikowano 4 maja 201113 l 16 dni do L.A. Noire, a może wcześniej przyjdzie. A do tego czasu - Enslaved, Dead Rising 2 i powrót PSN
Opublikowano 5 maja 201113 l Z jednej strony cieszy - z drugiej wkurwia, dalszy brak PSN. Cieszy bo w końcu zacząłem nadrabiać zaległości, a denerwuje, z wszystkich innych powodów. Oprócz tego cieszy mnie również świetnie zrobiony Crysis 2. IMO o przepaść lepszy od nudnego Killzone 3 (nad czym srogo ubolewam, bo 1 i 2 część były super). Jedna z najlepszych gier obecnej generacji. No i jeszcze za 2 tygodnie Dirt 3
Opublikowano 5 maja 201113 l Wkurza mnie brak PSN, ale przy okazji zasiadłem przed świetnym Killzone 3 na Elicie, która okazała się prostsza niż w KZ2.
Opublikowano 6 maja 201113 l Muszę chyba wymienić pada w PS3, lewy analog jest tak wyrobiony, że nieraz przy minimalnym wychyleniu postać sama się porusza.
Opublikowano 6 maja 201113 l Cieszy, że od dzisiaj zostały już tylko cholerne 2 tygodnie do premiery L.A. Noire. A co za tym idzie coraz bliżej do E3 (GTAV, GTAV, GTAV, GTAV, GTAV ) z pomocą L.A. Noire zleci jak z bicza strzelił. No i nie powiem cieszą i to bardzo nabyta nowe zabawki - PS Move + Navi. Cholera to faktycznie działa hehe, nie miałem pojęcia, że dildo jest tak fajny (pindel wymiata). Edytowane 6 maja 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 6 maja 201113 l Słupek, możesz znowu zainwestować w RE5 z dodatkami i wypróbować sobie nowe sterowanie.
Opublikowano 6 maja 201113 l A wiesz, że rozważam to tym bardziej, że RE5 obsługuje Navi a szukam takich gier ;] No i wypada te dodatki obadać które tak zachwalacie ;]
Opublikowano 6 maja 201113 l Fajne pelniaki w nowym CDA. RE5, Sam & Max i jakies (nie jestem koneserem gatunku, nie znam) GT Legends...
Opublikowano 6 maja 201113 l A wiesz, że rozważam to tym bardziej, że RE5 obsługuje Navi a szukam takich gier ;] No i wypada te dodatki obadać które tak zachwalacie ;] Tylko nie nastawiaj się, że to będzie coś długiego. Jakieś 2-3h na zaliczenie obu dodatków, z tym, że Desperate Escpae to masa strzelania. Natomiast Lost in Nightmares to residentowy klimat, zwłaszcza pierwszej części.
Opublikowano 8 maja 201113 l Fajne pelniaki w nowym CDA. RE5, Sam & Max i jakies (nie jestem koneserem gatunku, nie znam) GT Legends... i do tego pierwsza na świecie recka Wiedźmina 2. I tak nie tkne na pc , poczekam na konsolówke ale ciekway jestem werdyktu...jaką notę obstawiacie? ja 9 +, względnie 9 Edytowane 8 maja 201113 l przez Orson
Opublikowano 8 maja 201113 l Zasiadłem dzisiaj na jedną partyjke z Race Pro, a spędziłem na graniu praktycznie cały dzień. Niesamowite jaką radość sprawia bezbłędne pokonywanie poszczególnych sektorów trasy. Gra która może przyciągnąć tylko gameplayem a nie odpicowaną otoczką wokół wyścigów. W tej grze liczysz sie tylko ty, samochód i trasa.
Opublikowano 10 maja 201113 l Duke Nukem za 136 zł w pre orderze (cenega kto by pomyślał ;p), L.A. Noire już tylko za 10 dni, E3 za niecały miesiąc to cieszy. A wkurza niemiłosiernie brak PSN, krzyżuje i blokuje mi to plany. Mam nadzieję, że chociaż część opcji uruchomią do premiery Noire (heh ciekawe jak niby to będzie wyglądać). Edytowane 10 maja 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 10 maja 201113 l Cieszy: -mnóstwo gier do przejścia na pc,psp,ps2 i ps3. -coraz bardziej zbliżająca się premiera Deus Ex:Human Revolution Złości: -kiedy ja to przejdę wszystko...
Opublikowano 10 maja 201113 l Dokładnie. Dopiero kończę nadrabiać zaległości z ps3, a tu brat niedawno kupił Dual Screena i doszło 10x tyle do przejścia. Już nawet nie mówię, że wypadałoby w końcu kupić 360 - tke i ogarnąć te wszystkie Alany Łejki i inne Girsy. Z jednej strony cieszy, to że trudno narzekać na nudę, ale z drugiej przeraża ilość tytułów, w które głupio byłoby nie zagrać. Czas, czas, czas, skąd go wziąć
Opublikowano 10 maja 201113 l Mnie dzisiaj w(pipi)iło jak po ponad 4000 kill'i w Reach udało mi się w końcu wyhaczyć medale "Running riot" i "Cutting crew" i połowa pierdolonych pizd z meczu się wylogowała, system nie załapał nowego hosta i szlag trafił wszystkie medale za mecz Edytowane 10 maja 201113 l przez donsterydo
Opublikowano 10 maja 201113 l cieszy mnie nowy cda w którym do poczytania jest recka Wiedźmina 2 oraz materiał o Fifie 12. Cieszy też sporo fajnych gier , które sobie czekają obok konsoli a wkur.wia brak psnu, to już gruba przesada
Opublikowano 10 maja 201113 l Tradycyjnie wkurza mnie już brak PSN, ale ciesze się, że jutro nowy MK.
Opublikowano 10 maja 201113 l Cieszy świeżutkie SONY PlayStation3 za symboliczną złotówkę Cieszy, oj za(pipi)iście cieszy, dostawa gier na NES'a z US&A (12 przednich tytułów!) Nic mnie nie złości - jest za(pipi)iście
Opublikowano 10 maja 201113 l z tego cpo kojarze, pisałes, ze z Playa wziełes...przy jakim abonamencie dają za zł? wkur.wia mnie ,z e Wiesiek 2 jak narazie tylko na pc Edytowane 10 maja 201113 l przez Orson
Opublikowano 12 maja 201113 l Cieszy mnie Dead Space 2. Problemy z wypróżnianiem mam już za sobą. No i w sumie już tylko 7 dni do El Ej Nułar!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 14 maja 201113 l cieszy mnie Castlevania, do której wróciłem. Wygląda to jakby ilustracje z świetnej baśni ożyły na ekranie tv...