Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orson
Opublikowano

cieszy mnie KZ3 , rewelacyja ooprawa , DOBRY dubbing i fajna rozgrywka! Cieszy też zapowiedź kilku demek, które chetnie ogram bo nie wiem co sadzic o tych grach- mowa o Homefront, Infamous 2...

a wkurza...no co moze aktualnie wkurza posiadacza PS3? :whistling:

Opublikowano

Z jednej strony cieszy - z drugiej wkurwia, dalszy brak PSN. Cieszy bo w końcu zacząłem nadrabiać zaległości, a denerwuje, z wszystkich innych powodów.

Oprócz tego cieszy mnie również świetnie zrobiony Crysis 2. IMO o przepaść lepszy od nudnego Killzone 3 (nad czym srogo ubolewam, bo 1 i 2 część były super). Jedna z najlepszych gier obecnej generacji.

No i jeszcze za 2 tygodnie Dirt 3 :D

Opublikowano (edytowane)

Cieszy, że od dzisiaj zostały już tylko cholerne 2 tygodnie do premiery L.A. Noire. A co za tym idzie coraz bliżej do E3 (GTAV, GTAV, GTAV, GTAV, GTAV :rolleyes: ) z pomocą L.A. Noire zleci jak z bicza strzelił.

No i nie powiem cieszą i to bardzo nabyta nowe zabawki - PS Move + Navi. Cholera to faktycznie działa hehe, nie miałem pojęcia, że dildo jest tak fajny :blush: (pindel wymiata).

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

A wiesz, że rozważam to tym bardziej, że RE5 obsługuje Navi a szukam takich gier ;]

No i wypada te dodatki obadać które tak zachwalacie ;]

Tylko nie nastawiaj się, że to będzie coś długiego. Jakieś 2-3h na zaliczenie obu dodatków, z tym, że Desperate Escpae to masa strzelania. Natomiast Lost in Nightmares to residentowy klimat, zwłaszcza pierwszej części.

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Fajne pelniaki w nowym CDA. RE5, Sam & Max i jakies (nie jestem koneserem gatunku, nie znam) GT Legends...

i do tego pierwsza na świecie recka Wiedźmina 2. I tak nie tkne na pc , poczekam na konsolówke ale ciekway jestem werdyktu...jaką notę obstawiacie? ja 9 +, względnie 9

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Zasiadłem dzisiaj na jedną partyjke z Race Pro, a spędziłem na graniu praktycznie cały dzień. Niesamowite jaką radość sprawia bezbłędne pokonywanie poszczególnych sektorów trasy. Gra która może przyciągnąć tylko gameplayem a nie odpicowaną otoczką wokół wyścigów. W tej grze liczysz sie tylko ty, samochód i trasa.

Opublikowano (edytowane)

Duke Nukem za 136 zł w pre orderze (cenega kto by pomyślał ;p), L.A. Noire już tylko za 10 dni, E3 za niecały miesiąc to cieszy.

A wkurza niemiłosiernie brak PSN, krzyżuje i blokuje mi to plany. Mam nadzieję, że chociaż część opcji uruchomią do premiery Noire (heh ciekawe jak niby to będzie wyglądać).

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Dokładnie. Dopiero kończę nadrabiać zaległości z ps3, a tu brat niedawno kupił Dual Screena i doszło 10x tyle do przejścia. Już nawet nie mówię, że wypadałoby w końcu kupić 360 - tke i ogarnąć te wszystkie Alany Łejki i inne Girsy. Z jednej strony cieszy, to że trudno narzekać na nudę, ale z drugiej przeraża ilość tytułów, w które głupio byłoby nie zagrać. Czas, czas, czas, skąd go wziąć :/

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Mnie dzisiaj w(pipi)iło jak po ponad 4000 kill'i w Reach udało mi się w końcu wyhaczyć medale "Running riot" i "Cutting crew" i połowa pierdolonych pizd z meczu się wylogowała, system nie załapał nowego hosta i szlag trafił wszystkie medale za mecz :verymad:

Edytowane przez donsterydo
Gość Orson
Opublikowano

cieszy mnie nowy cda w którym do poczytania jest recka Wiedźmina 2 oraz materiał o Fifie 12. Cieszy też sporo fajnych gier , które sobie czekają obok konsoli

a wkur.wia brak psnu, to już gruba przesada

Opublikowano

Cieszy świeżutkie SONY PlayStation3 za symboliczną złotówkę ;)

Cieszy, oj za(pipi)iście cieszy, dostawa gier na NES'a z US&A (12 przednich tytułów!)

Nic mnie nie złości - jest za(pipi)iście :thumbsup:

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

z tego cpo kojarze, pisałes, ze z Playa wziełes...przy jakim abonamencie dają za zł?

wkur.wia mnie ,z e Wiesiek 2 jak narazie tylko na pc

Edytowane przez Orson
Gość Orson
Opublikowano

cieszy mnie Castlevania, do której wróciłem. Wygląda to jakby ilustracje z świetnej baśni ożyły na ekranie tv...