Opublikowano 22 czerwca 201113 l Dla mnie Batman był największym zaskoczeniem 2k9 a gdyby nie U2 to GoTY 2k9. Jak dla mnie tak zwana "gra kompletna" z "wyczerpującym" singlem. Cieszy 4 a w zasadzie 5 dni wolnego i NADMIAR świetnych gier do ogrania/splatynowania. No i nadchodząca beta U3 może jakoś specjalnie się nie jaram ale swego czasu beta U2 mnie wciągnęła.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Heh, w betę Uncharted 2 grałem o wiele dłużej niż w finalną wersję gry na multi
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Fajnie się pociska w minecraft, w ciągu 2-3 tygodni Ps3 wyląduje u mnie, jest dobrze kilka exów już zgromadziłem, więc MOC
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Wkurzają mnie kozacko zapowiadające się produkcje, na które napalam się przez długi długi czas, a które ostatecznie nie spełniają oczekiwań (vide Alice: MR). Cieszy za to, że w dobie szczytu popularności bezmózgich, pozbawionych ikry FPS'ów ktoś jeszcze potrafi błysnąć kreatywnością i zrobić grę z niecodziennym, zachwycającym gameplayem (Portal 2, L.A.Noire).
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Wkur.wia, że jak już się wzięli za lokalizowanie gier, to wrzucają ten dubbing wszędzie, co samo w sobie nie byłoby problemem, gdyby nie brak możliwości wyłączenia go w niektórych (obecnie raczej większości) gier. To po to chyba m.in. mamy nośniki pojemniejsze, żeby kur.wa wsadzić więcej niż jedną ścieżkę dźwiękową. Dla mnie taki produkt jest w pewnym sensie wybrakowany. Druga sprawa, to fakt, że najmocnniejsza current genowa konsola dostaje raz po raz konwersje, które wyglądają "ciutkę gorzej" niż na konkurencji. Ja pie.rdolę.
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Nadciągająca beta U3. Pogram sobie ale troszkę by nie zepsuć sobie pełniaka
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Strona techniczna Fallouta 3 na PS3, czwarty crash w ciągu dwóch dni...
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Cieszy mnie Hot Pursuit którego kupiłem i w końcu sporo czasu na granie. Martwi w sumie nic, poza wydatkami na jesieni
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Martwi w sumie nic, poza wydatkami na jesieni w przypadku gier to ...takie zmartwienie to nie zmartwienie :potter:
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Cieszy mnie poniekąd to, że przekonałem się do kupowania "starych" gier. Maxuję, wymieniam na inne starsze i tym sposobem nie tylko mam w co grać, ale robię to za mniejsze pieniądze. Kiedyś bez nowości się nie obeszło, a teraz widzę, że nie ma się co napalać niepotrzebnie.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l No (pipi)a jasna, zaraz się nam zrobi druga Białoruś połączona z Niemcami.. http://www.gamezilla.pl/content/fifa-12-polska-wersja-biedniejsza-czemu W skrócie: w związku z podpisaną przez prezydenta ustawą, internetowi bukmacherzy nie mogą w Polsce się reklamować, nawet jeśli są w naszym kraju zarejestrowani. Oznacza to, że nie zobaczymy ich reklam w telewizji, na stadionach, na koszulkach polskich zespołów (oraz, teoretycznie, zagranicznych – jeżeli wyjdziecie w koszulce Realu może to zostać uznane za reklamę), a także w... FIFIE 12! A miała to być moja pierwsza FIFA od X lat. No ale nie będzie. Chyba że da się to jakoś obejść.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Naprawdę? Z powodu znaczków na koszulce, których nawet nie widać podczas gry?
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Tak, z tego powodu. Bo kolejnym razem, w jakiejś innej grze nie będzie krwi [której nawet nie widać w rozgrywce] , albo zamiast "(pipi)A" pamperek w BF3 powie "kurcze blade" [czego oczywiście podczas rozgrywki słychać nie będzie]. Aaaa, tak BTW, na PC znaczki na koszulkach widać. Nie gram w 800x600
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Dlatego też napisałem, że jeśli da się to obejść, to si. Choć bardziej niż sama fifa, w(pipi)ia mnie fakt, że zaczyna się w PL cenzurować gry .
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Głosowaliście na PO to teraz macie to co chcieliście. Denerwuje mnie zmarnowany potencjał w Enslaved. Ta gra mogła byc za(pipi)ista, a jest co najwyżej fajna.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Wkurza mnie brak czasu na ogranie większości tytułów w które chciałbym zagrać. Kasa to nie problem tylko ten (pipi)any brak czasu na większość tytułów.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l O , to też. Mam aktualnie wuchtę gierek na STEAMie do skończenia + kilka do grania po multi i tylko mi czasu brak
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Ja mam od cholerę czasu, a ochoty prawie w ogóle:( Pewnie za 10 lat będzie dokłądnie na odwrót...
Opublikowano 28 czerwca 201113 l BATMAN! Wow, ta gra jest zaiste wspaniała. Gniecie jajka klimatem, mechaniką gry i całym uniwersum.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Wkur.wia mnie trochę Child of Eden. Fajna gierka, spoko współpraca z Kinectem, przyjemnie się gra i w ogóle. Aż do trzeciego poziomu, który failuję w samej końcówce zawsze. Ech, obecna generacja odzwyczaiła mnie od nieco bardziej wymagających gier...
Opublikowano 28 czerwca 201113 l BATMAN! Wow, ta gra jest zaiste wspaniała. Gniecie jajka klimatem, mechaniką gry i całym uniwersum. No widzisz. Dobrze, że się nie zniechęciłeś opiniami malkontentów na poprzedniej stronie.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l Wkur.wia mnie położenie PS Home w XMB i to, że jak chce na szybko wejść do PSS, wchodzę omyłkowo do Home. Wkur.wia mnie jeszcze wiele rzeczy, ale to już nie tematyka growa. A cieszy? Beta U3, przypominam sobie Batmana i jest wspaniale do niego wrócić. Arkham City zgniecie