Opublikowano 4 października 201113 l a mi sie ten trend nie podoba bo czuję ze konsumenci są nabijani w butelkę- sprzedawac drugi raz to samo? Choc mam chrapkę na Max Paynea w HD;-) niby jak są nabijani? To nie tak, że ktoś nas zmusza do kupna albo okłamuje nt. zawartości. Jesteśmy świadomi, że to ta sama gra co kiedyś, jeno w lepszej rozdziałce i to wiedząc idziemy do sklepu. To nie jest nabijanie w butelkę
Opublikowano 4 października 201113 l Nabijanie to wypuszczanie praktycznie co roku takich samych gier sportowych.
Opublikowano 4 października 201113 l a ty chyba czasem nie grasz w gry sportowe to skąd wiesz? no i wiadomo, ze dzieki temu zabiegowi obcieto wsteczną kompatybilnoścc Edytowane 6 października 201113 l przez Orson
Opublikowano 6 października 201113 l Cieszy, że pewnie jutro będę mieć Rage. Czuję w jajkach, że to dobra gierka będzie.
Opublikowano 7 października 201113 l Cieszę się ze sie pacze do uncharteda 2 ściągają i zaraz bd przechodził po raz setny ten idealny tytuł i może z mutli sie przeprosze
Opublikowano 8 października 201113 l jak mnie wkur.wiaja spojlery w materiałach prasowych od deveoperów. Np dzis- "w MW3 nie zabraknie mocnych momentów"- i zdjecie walącej sie Wieży Eiffla. super, chciałbym jednak w tej 5 godzinnej kampanii sam to przezyc
Opublikowano 8 października 201113 l A mnie wku.rwiają osoby wku.rwione spoilerami w materiałach prasowych od developerów piszące o tym na forum i nieużywające opcji spoilera. Edytowane 8 października 201113 l przez Square
Opublikowano 8 października 201113 l w sumie nawet nie wiem czy tak będzie w istocie, na PS3 Site jest takie zdjecie i taki komentarz, moze to tylko tak dobrane zdjątko pod artykuł ale z drugiej strny bez przesady, to nie jest spojler Z MOJEJ STRONY, skoro zostało to poruszone przez media to już nie jest tematem tabu. Tak jak z masakrą na lotnisku w MW2- od kiedy zaczeli o tym pisac nikt nie traktował tego jako spojler. Mnie wkurza, ze takie developerzy za dużo ujawniają, ale skoro decydują sie na takie rzeczy , skoro w tryby machiny popkultury trafiają takie akcje to nie mozna miec pretensji do ludzi ze publicznie komentują te sprawy, raczej do dev za zbytni ekschibicjonizm promocyjny Edytowane 8 października 201113 l przez Orson
Opublikowano 8 października 201113 l w sumie nawet nie wiem czy tak będzie w istocie, na PS3 Site jest takie zdjecie i taki komentarz, moze to tylko tak dobrane zdjątko pod artykuł ale z drugiej strny bez przesady, to nie jest spojler Z MOJEJ STRONY, skoro zostało to poruszone przez media to już nie jest tematem tabu. Tak jak z masakrą na lotnisku w MW2- od kiedy zaczeli o tym pisac nikt nie traktował tego jako spojler. co nie zmienia faktu, że gdyby nie ty to bym się nie dowiedział ale i tak mnie to nie obchodzi bo nie będę grał w MW3 Cieszy mnie Machinarium, chyba zainteresuję się point clickami (to pierwsza moja gra z tego gatunku) Edytowane 8 października 201113 l przez mate5
Opublikowano 8 października 201113 l Wbita 30 platynka (paradoksalnie liczba ta została ustanowiona po skompletowaniu Crysis'a) i masa świetnych gier w perspektywie najbliższego czasu. Syto
Opublikowano 13 października 201113 l Jutro Forza Motorsport 4 czyli tak zwane best racing game ever !
Opublikowano 13 października 201113 l Cieszą mnie nadchodzące premiery Batmana i Battlefield'a, oraz że mam jeszcze masę gier w kolejce do ogrania. Wku.rwia, że mam tych gier za dużo. Serio - Crysis, Mortal, 2 części DJ Hero, niedokończony RE4, F1 2010. Nie wiem za co się złapać
Opublikowano 13 października 201113 l cieszy mnie F1 2011, ale złości to, ze mam gówniany monitor i muszę uskładać kasę na coś z DVI/HDMI bo obraz przez VGA pozostawia sporo do życzenia na PS3
Opublikowano 13 października 201113 l Cieszy mnie niezmiennie od jakiegoś czasu megamiodne połączenie - GT5 + G27. Oprócz tego zmiażdżyło mnie info na temat GTA3 na iOS. KOSMOS!
Opublikowano 14 października 201113 l Cieszy mnie duzo dobrych gier, ktore sobie bede powoli przechodzil: Gears of War 3, Forza 4, Dark Souls, Rage, nowy Batman, WRC 2, a za jakis czas BF3, MW3 i Uncharted 3.
Opublikowano 14 października 201113 l Cieszy mnie ze w nowa Fife mam już wiecej % trofeow niz w dwie poprzednie części. Krótko mówiąc - będzie platyna, bo jest łatwa. I wkurzajaca przez chory ultimate team...
Opublikowano 15 października 201113 l To miałeś jakieś wątpliwości że FM4 nie bedzie zajo ? Cieszy mnie Renegade Ops, dawno nie grałem w tak miodną gre
Opublikowano 15 października 201113 l Cieszy mnie wieleee rzeczy ;] Po pierwsze jaram się okrutnie z faktu, że Rockstar w końcu zakłada/otwiera swój sklep w Europie. W końcu koszty transportu będą ludzkie i w końcu nachapię się tych wszystkich "smakołyków" na które się śliniłem przez długiii czas ;] Po drugie rocznica GTAIII co prawda na razie zapowiedzieli tylko "wersję" na komórki. Ale wyraźnie dają znać, piszą, że to nie koniec zapowiedzi i nowości. Pewnie nie GTAV ale może w końcu Kolekcja HD albo chociaż sam rimejk Trójki. Wstępnie i umiarkowanie ale już jaram się ;p No i w końcu po trzecie; blisko 2 lata temu dostałem-grałem w jedne z najlepszych gier tej generacji. Mowa o U2 i Gacku a za niecały tydzień i 2 tygodnie dostanę kontynuacje tych "niszczycieli" ;] Jaram się ba płonę z radości ;p Edytowane 15 października 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 15 października 201113 l Mnie tak samo cieszy, że coraz bliżej premiery Batmana i Uncharted 3. Tak jak na Batmana to ostatni raz czekałem na God Of War 3. ;]
Opublikowano 15 października 201113 l Wpis do tego co panowie wyżej. Batman AC i Uncharted 3 to najwazniejsze dla mnie premiery drugiej polowy tego roku
Opublikowano 15 października 201113 l złości mnie brak LCDka... Jak ja mam skończyć te gry CRTkiem przecież nie będę przechodzil GoWa 3 [*]
Opublikowano 19 października 201113 l Cieszy mnie, że muve już wysłał mi Batman'a, więc może jutro już zacznę przygodę z Gackiem . A co jeszcze lepsze, zapłaciłem tylko 99,99zł (oczywiście na PS3 i już z wliczonym kurierem i do tego oczywiście steelbook i dlc) . I jak tu nie lubić Cenegi/Kompanii Graczy/Muve.pl. A do tego cieszy mnie zbliżająca się premiera U3 oraz to, że posiadam kod zniżkowy -30zł na empik.com, więc kupi się Drake'a taniej, muhaha ...