Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Cieszy mnie to, że: - odkryłem ten dział na nowo, ostatnio praktycznie tylko Hyde Park odwiedzałem i już prawie zapomniałem, że to forum konsolomaniaków. Tutaj jest ten kąsolowy klimat - przeszedłem Final Fantasy X, spełniłem własną obietnicę sprzed bodajże 4 lat, że w końcu skończę to arcydzieło. Na dodatek zakończenie było bardzo dobre. - gram w Final Fantasy XIII, pierwszy raz w życiu chyba gram w tak nową grę, na dodatek jest to Final którego prawie zawsze miałem przynajmniej rok albo cztery różnicy między premierą a lądowaniem u mnie na półce - w ogóle wróciła mi ochota do grania, chyba z pół roku albo i dłużej w ogóle nie grałem na konsoli (albo grałem z 30 minut bez celu). Nie wiem, nie dawało mi to radości, nie miałem w ogóle ochoty, ale pożyczyłem PS2, kupiłem FFX i od tygodnia gram sobie po 4 godziny dziennie albo i dłużej, czuję tą nerdowską radość. Choć po skończeniu przygody w Spirze czas gry spadł do ok. 2-3h dziennie. - już powinny na poczcie leżeć epizody GTA, mniam. Normalnie bym się wkur,wiał, że sprzedawca w chooja wali i nie dość, że jakiś śmieszny urlop wziął, to jeszcze wysyła długo po powrocie i musiałem mu wykazywać, że naprawdę zapłaciłem, kiedy on był na urlopie. Ale jako, że mam w co grać, jakoś mnie to nie wkurza. Wkurza mnie to, że - starsi przez tyle lat wmawiali mi, że marnuje czas, że nie robię nic produktywnego, że jestem nerdem itd., że aż teraz przy graniu >30 min. mam poczucie winy . A nie mam powodów za bardzo, pograć to normalna rzecz, szczególnie, że mam wakacje i nie jest ze mną AŻ tak źle ;/. Edytowane 19 sierpnia 201014 l przez raven_raven
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l W(pipi)iło mnie że ostatnio w dwóch grach bohaterowie mieli tak samo na nazwisko. Chodzi o Modern Warfre 2 i Heavy Rain ;/ Dwa razy nazwisko Sheppard się pojawiło. Chociaż może w którymś przypadku inaczej było pisane.... juz sam nie wiem, ale twórcy mogliby bardziej uważać na szczegóły
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Cieszy mnie zajebista jakość Enslaved, to będzie cichy killer tego roku.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l wkurza mnie złamanie PS3 cieszą natomiast filmiki z PES'a , dawac mi tu demooo (obym nie odwoływał tych słów)
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l W(pipi)ia mnie, denerwuje, doprowadza do szału, wrzenia i zawału ostatnie trophy w Pes2010 które nie chce mi wpaść. Dziesiątki godzin i ciągle nie chce wpaść a żal dupę ściska poddać się gdy tak blisko platyny ;p.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l The Super Hero Nie mogę dostać nominacji za najlepszego zawodnika na świecie w Become a Legend a jadę już 9 SEZON. Oszaleć można.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l O ja pier.dolę, to TE trofeum...własnie gulnełem do poradnika...masakra, ja bym spasował. ale z drugiej strony najpierw złotko a potem platynka. Matrix has got you.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l Ponad 300 meczy w nudnym na maksa trybie ;] i perspektywa, że jeszcze mniej więcej tyle mnie czeka... A grę muszę oddać za kilka dni i to dodatkowo mnie w(pipi)ia.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l moja starenka psp1000 z premiery w usa... wczoraj umarła śmiercią naturalną. jest mala szansa, ze reanimacja zakonczy sie sukcesem
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Jedyne co mnie napawa szczęściem to to, że moja kobieta przekonała się do mojego hobby.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l + nadchodząca premiera Mafii 2 + Ratchet & Clank: A Crack in Time + przefrunięcie się Black Hawkiem w multi BC2 - brak czasu na Kane & Lynch - wyłączenie się neta jak grałem w BC2 ;/ samym helikopterkiem nastukałem 2k punktów w jednej rundzie ;/
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Cieszy mnie powrót do FM'a 2009. Zagrałem jeden sezon, za(pipi)iście (pipi)owy początek, po ok. 25 meczach 14 miejsce. Roszady w taktykach i awans na koniec sezonu na 6. Baraże o Premiership, w półfinale wygrana z Wolves po karnych. W finale niesamowite widowisko, niestety przegrana po dogrywce 4:3. (pipi)a dawno takich emocji nie przeżywałem. Cieszy mnie również to, że na sejwie mam 2019 rok, a od początku nie zrobiłem ani jednego wała (czyt. nie zrestartowałem meczu, nie kupiłem na chama zawodnika itp.). Złości mnie to, że musiałem sprzedać najlepszego zawodnika za jakieś grosze i po sezonie pewnie odejdzie następny, bo mu się kontrakt kończy. To, że zaczynam sezon 2019/20 nie awansowałem jeszcze do Premiership. A przede wszystkim złości mnie to, że brat wziął na tydzień laptopa i se nie pogram (pipi)a
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Wróciłem po kilku latach do RollerCoaster Tycoon 2. Jako dzieciak tłukłem tą grę do nieprzytomności i obecnie sobie wracam do dawnych czasów. Może i gra się trochę zestarzała, ale nie jest źle. Cieszy mnie to.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l DS2, Deus, ME2 na PS3, Portal2, KZ3 oraz Motorstorm wychodzą prawie, że w tym samym miesiącu. Normalne?
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Mnie też cieszy, że zapowiada się kolejny mocarny rok dla rynku gier A złości mnie to, że w czasie kiedy będą wychodzić kolejne mocne gry w 2011 to ja będę odrabiał zaległości z 2010, a nawet 2009 Ale z drugiej strony cieszy mnie to, że jak będę zaległości odrabiał to za te same pieniądze będę miał 2x więcej gier Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Na + Doszły Pokemony Heart Gold z goozex'u (playswap), dodatkowo otrzymałem bonus w postaci drugiej gry na NDS'a - fakt, że crap okropny (hodowla konia czy coś) ale liczy się gest Na- Nie daję sobie rady w Dante's Inferno na Hellish - dawno nie dostałem takich batów, juz nie pamiętam kiedy ostatni raz zmieniłem poziom trudności na niższy...
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l złości mnie, że Halo Reach już wyciekło i trzeba będzie użyć silnej woli, by nie trafić na jakiegoś streama/spoilera przez 3 tygodnie.
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Wczoraj wszedłem sobie na ultime i z lewej strony są najbliższe premiery. Nie ma szans żebym ograł wszystkie gry do końca roku. Do staroci już nie wracam. O kasę się nie martwię bo robię tak że kupuję gry na premiere, przechodzę singla i po tygodniu sprzedaję 20zł taniej, a wracam do niej za rok jak będzie kosztowała 50zł. Ale jak mam się wyrobić z: - Mafia 2 - Kane & Lynch: Dog Day's 2 - Medal of Honor - FIFA 10 - PES 2011 - F1 2010 - Gran Turismo 5 - COD: Black Ops (to se na gwiazdę gdzieś kupie bo tylko Prestige Edition mnie interesuję i mam nadzieję że do tego czasu spadnie po niżej 400zł) - Assassin's Creed: Brotherhood - Need for Speed - Hot Pursuit - Arcania: Gothic 4 - Two Worlds II To tylko te które pierwsze mam w pamięci. O ile takie jak Mafia czy Kane & Lynch można przejść i szybko opylić to takie jak FIFA 10, F1, PES2011 czy GT5 trzeba ograć porządnie i nie wystarczy na nie tydzień czy dwa ;/ Ehhh... Cieszy mnie Mafia 2 która za 3 dni będzie u mnie Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez schab0795
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Cieszę się, bo rozumię już dlaczego tak wszyscy czekają na Half-Life Episode 3 (przeszedłem Orange Box[PC] i HL to zdecydowanie jedna z najlepszych serii jakie grałem, polecam każdemu ). Wkurza mnie zaś, że teraz i ja czekam [na Ep3] <_< .
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Cieszą mnie nadchodzące dema Enslaved i nowej Castlevanii a kiedy mają być?