Gość mate5 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Wing Commander, po prostu trzeba zagrać. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Kupiłem sobie Portala 2 na promocji w Steam, ale będzie napier,dalanie po maturach . Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Cieszy mnie wysylka MAXA! A nic mnie nie zlosci, dzisiaj nic. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Silent Hill Homecoming - jak ku.rwa w 21 wieku w grze mozna nie umiescic takiej opcji jak inverted camera... Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 W(pipi)ia mnie strasznie, ze nie zamowilem sobie preordera Diablo 3. Teraz musze czekac nie wiadomo jak dlugo. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Pociesze Cie, i tak byś nie pograł bo co chwile nie działają serwery. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 kupiłem sobie Demon Souls, czas sprawdzić czy jest we mnie jeszcze dusza hardkorowca 2 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 Cieszy mnie, że w końcu laser do poczciwej ps2 kupiłem, złości fakt, że już prawie 1,5 tygodnia nie mam jak dorwać się porządnie do konsoli i skończyć wreszcie Wieśka (i zacząć drugą ścieżkę). Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 złości mnie... nie, nie złości... WKU.RWIA Skate 3. Dawno nie grałem w tak denerwujący tytuł. W tak... w tak bardzo próbujący mnie wkurzyć tytuł. Nie wiem, może to ja jestem kaleką i nie umiem grać czy coś, ale tam nawet czasem popierdółkowate zadanie potrafi mnie wyprowadzić z równowagi. Cytuj
ubol 59 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Coś mi się w padzie zdup.czyło, bo mały silniczek odpowiadający za wibracje nie działa. Rozkręciłem i wszystko wygląda w porządku. Najdziwniejsze jest to, że gnój do tej pory nie zaliczył żadnych lotów, ale to się chyba zaraz zmieni... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 złości mnie... nie, nie złości... WKU.RWIA Skate 3. Dawno nie grałem w tak denerwujący tytuł. W tak... w tak bardzo próbujący mnie wkurzyć tytuł. Nie wiem, może to ja jestem kaleką i nie umiem grać czy coś, ale tam nawet czasem popierdółkowate zadanie potrafi mnie wyprowadzić z równowagi. wlącz se na easy : D Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 niestety nie mam problemów z krwawiącą waginą Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 To niestety figlarz jestes slaby gracz i tyle. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 No bo ku.rwa ta gra nie ma dobrego tutorialu no. Seryjnie (pipi)owy tutorial. Grałeś Ty w to? Bo ja nie wiem, nie wiem. 1 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Po 6 latach przerwy odpaliłem dziś GTA: Vice City. Jaka ta gra wciąż jest bajeczna 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 No bo ku.rwa ta gra nie ma dobrego tutorialu no. Seryjnie (pipi)owy tutorial. Grałeś Ty w to? Bo ja nie wiem, nie wiem. Hah, właśnie skończyłem. Po zrozumieniu tej gry, staje się ona trochę prostsza. Ogółem świetny tytuł <3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 no karwa przecież, że grałem dla tej serii kupiłem konsole i do tej pory gram w jedynke. Przecież tam było tutorali masa (zresztą świetnie zrobiony) gdzie i jak trzeba krecić gałką itp. Btw. odpal na hardkorze wtedy dopiero się zabawa zaczyna. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 A czym to się różni? I w ogóle to trójka kończy się sprzedaniem miliona desek? Bo niby napisów koncowych nie było No i jak oceniasz 1 i 2 w porównaniu do 3? Bo myślę nad zakupem... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 (edytowane) Na hardcorze fizyka ludka i deski jest dużo bardziej pociągnieta w strone realizmu (można nie skleić flipa ) No takie niby story jest, ale masz jeszcze sporo wyzwań (np. crew skaterskie itp) Hmm... W Skate (jedynke) nalepiej się grało w czasach premiery (mega rewolucja zwłaszcza patrząc jak legenda Tony Hawka w sensie gry upada) , ale nadal to jest znakomita gra z ciekawym miastem i swietną muzyką. (pamietaj, że w tej części nie można schodzić z deski i kolizje są dość drewniackie) Skate 2 to spore rozwinięcie jedynki, ale własnie tylko rozwinięcie (można wreszcie schodzić z deski, ale jest to mega drętwe w porównaniu do 3). Miasto jest teoretycznie to samo, ale w jedynce zostało zniszczone i w 2 jest przebudowane, pozmieniane itp (zmienila sie kolorystyka i wiele innych rzeczy). Muzyka i grafika nadal niezły poziom chociaż wydaje mi się, że dwójka wygląda najsłabiej (do tego ziomek mi mówił, że na ps3 jest tragiczny framerate, ale nie wiem ile w tym prawdy). Mimo wszystko warto obie czesci zgarnąć bo nadal to świetne gry i kosztują grosze. Edytowane 31 maja 2012 przez _Be_ Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 Thank You, w takim razie pomyślę nad dwójką bo dalej mi mało ]:-> Plus ponoć miasto lepsze. Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Cieszy mnie poniższy zwiastun http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-transformers-fall/730901 Dinoboty , Shockwave , Bruticus i Metroplex ;] Edytowane 4 czerwca 2012 przez Timmy Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Cieszy, heh cieszy to za mało powiedziane. Aktualizacja PSstore i nowa oferta PSS+ to mistrzostwo świata. 200 złote które wydałem na Plusa już dawnooo mi się zwróciły, a teraz po paru miesiącach dostałem kilka konkretnych gier które miałem na liście o.O I tak co miesiąc, no ja pierdziele <3 nawet przeżyje, że te gierki będę miał na dysku. Edytowane 7 czerwca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Cieszy mnie Skyrim, nie lubie tzw. epic fantasy ale mialem ochote na gre z otwartym swiatem i pomyslalem ze sprobuje. Klimat mi bardzo odpowiada i nie rozumiem ludzi ktorzy graja inaczej niz nordem nastawionym na walke wrecz. Jak na razie po 35h gry mam chyba tylko jeden zarzut, nie ma chyba ani jednego naprawde duzego miasta. aha, no i wkurza czasem to, ze latwiej jest pokonac smoka niz jakiegos tam "herszta" trzyosobowej grupy bandytow. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Klimat mi bardzo odpowiada i nie rozumiem ludzi ktorzy graja inaczej niz nordem nastawionym na walke wrecz. Że co XD jak nie masz choć krzty wyobrazni to wiadomo, że bedziesz grać nordem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi