MaZZeo 14 240 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Niezmiernie irytuje mnie sytuacja z DLC, i nie chodzi mi o wycinanie zawartości z gry, jakieś skiny i pierdoły tylko o ich cenę, a konkretnie to brak jakichkolwiek zniżek. Mam na przykład Deus Exa, za ile go można kupić teraz, 50-60zł? 70zł max. A dlc do niego Missing Link kosztuje 1200msp a wyszło rok temu. Ceny gier dość szybko i sprawnie spadają (wiadomo, prawa rynku) i nawet po miesiącu zdarza się kupić coś za połowę ceny, a DLC? W przypadku wszystkich gier one w ogóle nie zmieniają cen, jakieś tygodniowe obniżki nic tu nie dają bo są tygodniowe, spadek ceny powinien być już na stałe i jak jakieś DLC jest już od pół roku to powinna cena spaść automatycznie o połowę, ale oczywiście tak nie będzie bo to wszystko kontroluje wydawca lub właściciel platformy. Wkurwia mnie to strasznie. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 i w ten sposób w dużym stopniu rekompensują sobie rynek używek i spadek cen gier jeszcze w folii. dlc to strasznie wkurzający temat. z założenia to miała być dodatkowa zawartość, gwarantująca coś nowego i jakościowego do ulubionego tytułu. teraz w dużej mierze to łatwy zarobek i dojenie graczy. cieszą mnie natomiast dobre dodatki do dobrych gier. na dniach Rally do Horizon chociażby. w przeszłości grube dlc do GTA IV oraz mapy do BP i MC. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 San Andreas w końcu, nareszcie jutro/dzisiaj na PsStore Jaram się przeokrutnie, prawdopodobnie problem "gry na Święta" rozwiązany hehe. Tylko ciekawe kiedy VC wrzucą i czemu nie przed SA no ale okey. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Ciekawe ile, pewnie 36zł. Kupię na pewno Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Z całym szacunkiem, GTA SA to jedna z moich ulubionych gier ever, ale dlaczego wszyscy tak się jarają, że można ją pobrać z PSS i płacić jeszcze raz, skoro to ta sama gra, która wyszła 9 lat temu. Tym bardziej, że można ją uruchomić na byle jakim kompie, choć ja akurat mam ją na PS2. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 To w ogóle wersja z PS2, Xboxa, czy PC? Na Playu zdecydowanie najgorzej wyglądała, nie wspominając o dużym doczytywaniu obiektów i częstych spadkach animacji. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 W(pipi)ia mnie zbyt duża ilość gier. Jakiś czas temu był news o tym, że na next genach będzie ich mniej I szczerze wam powiem, nawet mnie to cieszy trochę. Chciałbym w końcu ponadrabiać zaległości z ps2/wii/psx a w przyszlosci nds/gc/dreamcast, ale ciągle jest w co grac na ps360 =/ Zwłaszcza teraz, bo większość gier która wyszła w ciagu ostatnich 6 miesiecy to rozrywka na 20 godzin. A pamietacie te narzekania na krotkie gry? Sleeping Dogs 20h, Darksiders 2 30h, Dishonored 15-20h, Far Cry 3 15-20h, hitman 20h(u mnie 50) AC3 15-20h, Borderlands 2 ze 30h Resident Evil 6 15-20h. Kosmos po prostu, pod tym względem to półrocze naprawdę zaskoczyło pozytywnie. Niemniej czekam na koniec tej generacji, nie tylko dlatego że jestem napalony na next geny, ale dlatego, że ich nie kupie od razu i bede sie mogl skupic na nadrabianiu xD Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Cieszy mnie demo Metal Gear Rising, fuck yeaaah!!! Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Bully, Red Dead Revolver, Midnight na PsSstore, omg :o fuckinggggg sweet. Tych pozycji kompletnie się nie spodziewałem, jeszcze kilka tytułów (Warriorsy, Manhunty) i utracona kolekcja gier R* z Ps2 będzie uzupełniona. Tylko w sumie Bully mogliby zrobić/dać wersję SE tą co na X360 wraz z trophy, HD, dodatkowymi misjami etc., szkoda, że to "tylko" port z Ps2. 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 szkoda, że to "tylko" port z Ps2. Port czy po prostu gra z PS2 dostępna w PSS ? Bo to dwie całkie różne rzeczy. Cieszyłbym się gdyby to było jako HD Classic, ale tak to równie dobrze mogę włączyć PS2. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Oczywiście jest to 100% wersja z Ps2, złego słowa użyłem pisząc port. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Xbox z nową Forzą, ME3 i Wieśkiem obok PS3 u mnie zamieszkał. Tak, sprzedałem się Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Granie naprzemian w Bayonette, Demons Souls i NFS HP. Trzy gry , cymesiki w swoim gatunku. Kocham PS3 ;3 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 XCOM:Enemy Unknown A w.(pipi)ia mnie trochę Zaavi. Liczyłem mocno na to że tego Dark Soulsa dostanę na święta a tu na razie doopa. Może jutro przyjdzie,oby! Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Granie naprzemian w Bayonette, Demons Souls i NFS HP. Trzy gry , cymesiki w swoim gatunku. Kocham PS3 ;3 Jakbyś napisał, że grasz w Uncharted, Killzone i Gran Turismo, zrozumiałbym to "kocham PS3", ale dwie z tych gier to multiplatformy, a trzeciej sequel jest multiplatformą... Mam tyle gierek do grania z tych wszystkich promocji, że nie wiem za co pierwsze chwycić . #firstworldproblems Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 raven, CW popsulo Ci musk. napisałem ps3 bo na tej konsoli te szpile ogrywam... czyt. kocham wszystkie konsole. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 23 grudnia 2012 Opublikowano 23 grudnia 2012 Cieszy mnie to że musiałem odszczekac w sumie wszystko co powiedziałem kiedys na temat Empire total War Calkiem fajna szpila z tego po tych wszystkich patchach sie zrobiła na dodatek jedyna w swoim rodzaju Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Cieszy mnie to, że mimo iż mam dwie konsole i, jak na mocno zalatany żywot, gram całkiem sporo to cały czas odkrywam coś nowego, tańszego, a świetnego, wciągającego i fajowego. Żyć nie umierać, bawić się i grać. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Cieszą mnie promocje na XBL i że mogłem sobie dokupić to co chciałem bez dodatkowego doładowywania konta, a także darmowe 30 dni na PS Plus i mogę ograć LBP2 i inFamous 2 Denerwuje, że przez ostatnie 2 tygodnie jak miałem czas na granie, to się jakoś nie mogłem zmobilizować i nie ponadrabiałem zaległości w grach, które już dawno kupiłem. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Cieszy mnie moj powrot do Bad Company 2. Tyle miodu co w tym multi, nie znalazlem nigdzie indziej. Szkoda tylko, ze nie ma juz tylu ludzi co te dwa lata temu i ze Vietnam swieci pustkami, a ja wlasnie w niego te dwa lata temu zagrywalem sie bez opamietania. No ale nic, pozostaje nadal swietna podstawka. A no i, zeby bylo jasne - BC2 >>>>>>>>>>>>>> BF3 pecetowy, bo konsolowego kastrata w ogole nie biore pod uwage. Powaznie, najlepszy multi w historii. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 W(pipi)iają mnie ostatnio ludzie wysyłający zaproszenia do znajomcyh na PSN. Wyśle taki pustą wiadomość i zadowolony, żadnego cześć, podania nicku na forum czy innego przedstawienia się. A na pytanie skąd ma namiar, odpowiada "z netu". No kur.wa zaje.biście, w ch.uj mi to mówi. Jeszcze gdybym z nim grał w coś to rozumiem. Ostatnio kilka razy miałem takie akcje. 1 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Skończyłem Alana Wake'a, teraz ogrywam Wieśka 2 i Forze Horizon. Warto było zainwestować w X360. Cudne gry. Jak dodać do tego świetnego Mass Effecta 3 (ograłem demo na PS3, ale mi nie podszedł a teraz kosior!) to normalnie jestem w niebie. I jeszcze Gearsy przede mną i parę innych. Coś czuję, że plej do TLoU może się kurzyć. Wkurza mnie, że niedawno wykupiłem sobie PS+, a mogłem wydać tą kasę na Golda albo MSP, ale co tam. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 To GTA V będziesz na xboxa kupował? Cieszy mnie Dark Souls. Pomimo tego że na razie lamie i nie ograniam jeszcze do końca mechaniki gry itd to chce się do niej wracać. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 Schabek, skoro Xbox Cię pozamiatał a nie ograłeś jeszcze Gearsów to dopiero szykuj się na prawdziwego kopa w ryj Miałem teraz dostęp do Xa przez jakiś miesiąc i się zakochałem w tej serii, czekam z wywieszonym jęzorem na Judgement ;] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 To GTA V będziesz na xboxa kupował? Wnosząc po tym jak wygląda GTA IV na ps3 napewno brałbym na xa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi