Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RDR, a zwłaszcza Max Payne 3 wyglądają już dobrze na PS3.

Tak słyszałem o tym, ale nie widziałem na własne oczy. GTA IV to jest porażka wielkie zęby, blur, gorszy framerate - masakra.

Opublikowano

Vita przyszła wcześniej niż się spodziewałem co mnie baardzo napawa, ale jednocześnie dziś nie przyszła karta pamięci, więc zbytnio kąsolką się nie pobawię (pipi)a :/

Opublikowano

Wy(pipi)iony w kosmos rok jeżeli chodzi o grania mnie jara. Niewyobrażalnie kosmiczne gry które wyjdą w przeciągu pół roku, w tym GTAV którego choć nie wiem jakbym chciał nadal nie mogę sobie wyobrazić, że "niedługo" już zagram.

A po tych wszystkich GOTY grach next geny, zapowiedzi, nowy cykl nowych konsol - damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

A no i oczywiście masa gierek które jeszcze czekają na ogranie w tym GoW: Collection 2 czy Mass Effect 3.

ŻYĆ NIE UMIERAĆ I DZIĘKOWAĆ ZA BYCIE GRACZEM, mniam.

A z grubsza to w(pipi)ia mnie bral newsów o GTAV (a miało być już tak pięknie ;/) i GoW: A (single!).

• Plusik 1
Opublikowano

Demo puszczane prasie chodziło na PS3. Myślę, że gdyby ta wersja była gorsza pokazaliby na Xboksie.

RDR również było pokazywane na PS3 przed premierą.

Opublikowano

Pożyczyłem sobie od kumpla Batelfilda 3 co by z nudów przejść sobie kampanię i w 3 misji mnie zabili To nic gdyby nie fakt, że przy ponownym loadingu zawiesiło mi konsolę. Próbuję raz jeszcze - zonk. Wyciągam płytkę, rys nie ma czyszczę specjalną szmatką - zawiecha. chvj by to...

Opublikowano

Ogrywam właśnie Crysisa 2 z Plusa i bardzo mi się podoba, to sprawdziłem sobie z ciekawości kiedy trójka wychodzi - miło się zaskoczyłem że już w lutym, byłem przekonany że znacznie później ;)

Opublikowano (edytowane)

Denerwuja mnie ciemne lokacje w grach, gdzie totalnie nic nie widac - ze niby klimat ma byc, ale jest tylko mega ciemno i nic wiecej. Przyklady to Halo: ODST (lipa i naciaganie fanow Halo), w ktorych chyba stawiano na to zeby gracz zupelnie nic nie widzial i chodzil z tym smiesznym noktowizorem czy co to tam bylo. W Half Life 2: Episode 1 tez jest mega ciemno i az czarno do przesady, trzeba chodzic z ta smieszna latarka, ktora co chwile gasnie.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Mnie irytuje brak konfiguracji ekranu do konfiguracji jasności obrazu. Wiecie, "ustaw jasność tak żeby tarczę było widać a smoka nie". Brakuje tego w horrorach lub serii splinter cell gdzie podczas grania byłoby fajnie widzieć lub nie to co chcieli twórcy.

Opublikowano

wpienia mnie brak pełnej konfiguracji pada, czasem mam wrażenie że funkcje przypisane do przycisków na padzie są dla inwalidów lub są strasznie nie wygodne.

Opublikowano (edytowane)

Cieszy mnie, że już nie wiele czasu zostało do premiery GTA V, a złości mnie to, że jeszcze tyle trzeba czekać do premiery GTA V...

Edytowane przez krupek1
Gość Szprota
Opublikowano

Złości że mi jakiś placek w ostatniej chwili przebił aukcję na Mafię 2 :/