Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Wkurzają mnie wysokie noty dla Nazi Zombie Army. Oszołomstwo podnieca się tą grą bo można grać z 3 debilami po sieci i pieprzyć razem głupoty przez headset. Nie zmienia to faktu, że gra jest po prostu słaba.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 139,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Mam Mass Effect 3 od roku i dzisiaj pierwszy raz odpaliłem "multi" i okazało się, że jest mega miodne, a do tego ilość darmowych dodatków! :)

Opublikowano

Cieszy mnie moja lista gier do przejscia:

Batman AA i AC

Tomb Raider

Dishonored

Deus Ex HR

Sleeping Dogs

Mass Effecty + DLC

Wiedzmin 2

X-COM

Opublikowano

Zlosci, a w zasadzie boli mnie to, ze jutro jade odebrac preorder GoW Wstapienia, a zagram dopiero od piatku. Przyjade z gra w srode i bede sie na nia patrzyl przez 2 dni :/

Fuck, chyba, ze (pipi)n.e wszystkim, nie zalicze kola w piatek :/

Opublikowano

W(pipi)ia mnie fakt, iż nie mam obecnie telewizora (zostaje kineskopowy 21 cali) oraz oryginalnego pada (zostaje nieoryginalny szmelc na którym nie da się celować). Grać się odechciewa.

Opublikowano

denerwuje częstotliwość wąchania kwiatków od spodu w mass effect 2 :/ przynajmniej jakaś satysfakcja będzie jak uda mi się platynę wbić

Opublikowano

Taki trudny ten Insanity?

Opublikowano

Nom, przynajmniej dla mnie. Gram jakąś tam klasą ze spowolnieniem czasu i sobie myślę, że bardziej by mi się przydał overload, albo warp. Miranda i Kasumi pomagają w niemalże każdej misji, ale jak jest spora liczba przeciwników to dość szybko padają i jak nie mam ich czym uzdrowić to bunkruję się jak głupi gdzie się tylko da, mając nadzieję, że nikt mnie nie oflankuję. Przeciętnie co kilka-kilkanaście minut gdzieś się zacinam na jakieś 5-30 minut xD Jak sobie kilka misji przypomnę i to co się w nich dzieje, to krucho widzę ten trofik :(

Opublikowano

To nie graj na siłę ;)

Opublikowano

Cieszy mnie umk3 choć dalej nie jestem w stanie wygrac z shao kahnem. Versus w tej grze jest imo najlepszy w gatunku. Obadałem parę filmików z ulubioną postacią i typ poniżej to jakiś bóg:

Wiadomo, gra w której dolny blok sprawia, ze jestes nieśmiertelny musi miec dobry versus.

Opublikowano

Chodziło mi o fun z kanapowego grania hardkorowcu.

Opublikowano

Cieszą mnie dobre oceny Tomb Raidera :D Zawsze lubiłem Larę, przygodówki, sekrety i piękne widoki  w grach i serię Uncharted. A podobno tutaj dostanę to w jednej grze :D

Opublikowano

Wolne, zabieram sie (w koncu) za Sleeping Dogs, 1GB patcha(?) do zassania. Zeszku.rwa.

Opublikowano

Helloł, mamy 2013 rok. To nie powinno trwać dłużej niż 10 minut.

Na XO trwa mniej niż 5 minut hehe

Opublikowano

Jak do kazdego XO M$ dodaje 50Mb lacze free to pewnie tak jest.

Opublikowano

To nie ma znaczenia jakie masz lącze. Patche sciągają się w kilka sekund lub minut i to jest fakt (i odrazu się instalują), ale też jest to spowodowane jest tym, że nie zajmują dużo. 

Opublikowano

No wlasnie mialem to pisac Bartek. 10MB luz ale 1GB... Ja mam 10Mb to troche poczekalem. W ogole pacze na konsolach ;F

Opublikowano

Europa Universalis III - mój, zdaje się, ulubiony pecetowy ex. Ta gra byłaby idealna gdyby zadbali o optymalizację.

Opublikowano

Złości mnie, że nie mam Xboxa i nie gram w nowe Girsy :(

Opublikowano

Rozumiem nakur,wiasz w Divine Wind?

mnie cieszy, że odkrywam sobie ostatnio PSX-owe perełki

Mam jakąś złotą edycję i ten dodatek wchodzi w skład zestawu.

Opublikowano

Złości mnie, że nie mam Xboxa i nie gram w nowe Girsy :(

spoko czerwiec blisko xD