Opublikowano 7 marca 201312 l Wkurzają mnie wysokie noty dla Nazi Zombie Army. Oszołomstwo podnieca się tą grą bo można grać z 3 debilami po sieci i pieprzyć razem głupoty przez headset. Nie zmienia to faktu, że gra jest po prostu słaba.
Opublikowano 9 marca 201312 l Mam Mass Effect 3 od roku i dzisiaj pierwszy raz odpaliłem "multi" i okazało się, że jest mega miodne, a do tego ilość darmowych dodatków!
Opublikowano 10 marca 201312 l Cieszy mnie moja lista gier do przejscia: Batman AA i AC Tomb Raider Dishonored Deus Ex HR Sleeping Dogs Mass Effecty + DLC Wiedzmin 2 X-COM
Opublikowano 12 marca 201312 l Zlosci, a w zasadzie boli mnie to, ze jutro jade odebrac preorder GoW Wstapienia, a zagram dopiero od piatku. Przyjade z gra w srode i bede sie na nia patrzyl przez 2 dni Fuck, chyba, ze (pipi)n.e wszystkim, nie zalicze kola w piatek
Opublikowano 12 marca 201312 l Nie wiem, do którego tematu to wrzucić, to daję tu. Dziś niejaki 2 Mello opublikował swój projekt, czyli mashup bitów z Chrono Triggera z rapsami Jaya-Z. Za(pipi)iste, polecam. http://2mellomakes.bandcamp.com/album/chrono-jigga
Opublikowano 12 marca 201312 l W(pipi)ia mnie fakt, iż nie mam obecnie telewizora (zostaje kineskopowy 21 cali) oraz oryginalnego pada (zostaje nieoryginalny szmelc na którym nie da się celować). Grać się odechciewa.
Opublikowano 12 marca 201312 l denerwuje częstotliwość wąchania kwiatków od spodu w mass effect 2 przynajmniej jakaś satysfakcja będzie jak uda mi się platynę wbić
Opublikowano 13 marca 201312 l Nom, przynajmniej dla mnie. Gram jakąś tam klasą ze spowolnieniem czasu i sobie myślę, że bardziej by mi się przydał overload, albo warp. Miranda i Kasumi pomagają w niemalże każdej misji, ale jak jest spora liczba przeciwników to dość szybko padają i jak nie mam ich czym uzdrowić to bunkruję się jak głupi gdzie się tylko da, mając nadzieję, że nikt mnie nie oflankuję. Przeciętnie co kilka-kilkanaście minut gdzieś się zacinam na jakieś 5-30 minut xD Jak sobie kilka misji przypomnę i to co się w nich dzieje, to krucho widzę ten trofik
Opublikowano 13 marca 201312 l Cieszy mnie umk3 choć dalej nie jestem w stanie wygrac z shao kahnem. Versus w tej grze jest imo najlepszy w gatunku. Obadałem parę filmików z ulubioną postacią i typ poniżej to jakiś bóg: Wiadomo, gra w której dolny blok sprawia, ze jestes nieśmiertelny musi miec dobry versus.
Opublikowano 13 marca 201312 l Cieszą mnie dobre oceny Tomb Raidera Zawsze lubiłem Larę, przygodówki, sekrety i piękne widoki w grach i serię Uncharted. A podobno tutaj dostanę to w jednej grze
Opublikowano 21 marca 201312 l Wolne, zabieram sie (w koncu) za Sleeping Dogs, 1GB patcha(?) do zassania. Zeszku.rwa.
Opublikowano 21 marca 201312 l Helloł, mamy 2013 rok. To nie powinno trwać dłużej niż 10 minut. Na XO trwa mniej niż 5 minut hehe
Opublikowano 21 marca 201312 l To nie ma znaczenia jakie masz lącze. Patche sciągają się w kilka sekund lub minut i to jest fakt (i odrazu się instalują), ale też jest to spowodowane jest tym, że nie zajmują dużo.
Opublikowano 21 marca 201312 l No wlasnie mialem to pisac Bartek. 10MB luz ale 1GB... Ja mam 10Mb to troche poczekalem. W ogole pacze na konsolach ;F
Opublikowano 22 marca 201312 l Europa Universalis III - mój, zdaje się, ulubiony pecetowy ex. Ta gra byłaby idealna gdyby zadbali o optymalizację.
Opublikowano 22 marca 201312 l Rozumiem nakur,wiasz w Divine Wind? mnie cieszy, że odkrywam sobie ostatnio PSX-owe perełki
Opublikowano 22 marca 201312 l Rozumiem nakur,wiasz w Divine Wind? mnie cieszy, że odkrywam sobie ostatnio PSX-owe perełki Mam jakąś złotą edycję i ten dodatek wchodzi w skład zestawu.
Opublikowano 23 marca 201312 l Złości mnie, że nie mam Xboxa i nie gram w nowe Girsy spoko czerwiec blisko xD