Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurzają mnie wysokie noty dla Nazi Zombie Army. Oszołomstwo podnieca się tą grą bo można grać z 3 debilami po sieci i pieprzyć razem głupoty przez headset. Nie zmienia to faktu, że gra jest po prostu słaba.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam Mass Effect 3 od roku i dzisiaj pierwszy raz odpaliłem "multi" i okazało się, że jest mega miodne, a do tego ilość darmowych dodatków! :)

Opublikowano

Zlosci, a w zasadzie boli mnie to, ze jutro jade odebrac preorder GoW Wstapienia, a zagram dopiero od piatku. Przyjade z gra w srode i bede sie na nia patrzyl przez 2 dni :/

Fuck, chyba, ze (pipi)n.e wszystkim, nie zalicze kola w piatek :/

Opublikowano

Nom, przynajmniej dla mnie. Gram jakąś tam klasą ze spowolnieniem czasu i sobie myślę, że bardziej by mi się przydał overload, albo warp. Miranda i Kasumi pomagają w niemalże każdej misji, ale jak jest spora liczba przeciwników to dość szybko padają i jak nie mam ich czym uzdrowić to bunkruję się jak głupi gdzie się tylko da, mając nadzieję, że nikt mnie nie oflankuję. Przeciętnie co kilka-kilkanaście minut gdzieś się zacinam na jakieś 5-30 minut xD Jak sobie kilka misji przypomnę i to co się w nich dzieje, to krucho widzę ten trofik :(

Opublikowano

Cieszy mnie umk3 choć dalej nie jestem w stanie wygrac z shao kahnem. Versus w tej grze jest imo najlepszy w gatunku. Obadałem parę filmików z ulubioną postacią i typ poniżej to jakiś bóg:

Wiadomo, gra w której dolny blok sprawia, ze jestes nieśmiertelny musi miec dobry versus.

Opublikowano

Cieszą mnie dobre oceny Tomb Raidera :D Zawsze lubiłem Larę, przygodówki, sekrety i piękne widoki  w grach i serię Uncharted. A podobno tutaj dostanę to w jednej grze :D

Opublikowano

Helloł, mamy 2013 rok. To nie powinno trwać dłużej niż 10 minut.

Na XO trwa mniej niż 5 minut hehe

Opublikowano

To nie ma znaczenia jakie masz lącze. Patche sciągają się w kilka sekund lub minut i to jest fakt (i odrazu się instalują), ale też jest to spowodowane jest tym, że nie zajmują dużo. 

Gość mate5
Opublikowano

Europa Universalis III - mój, zdaje się, ulubiony pecetowy ex. Ta gra byłaby idealna gdyby zadbali o optymalizację.

Gość mate5
Opublikowano

Rozumiem nakur,wiasz w Divine Wind?

mnie cieszy, że odkrywam sobie ostatnio PSX-owe perełki

Mam jakąś złotą edycję i ten dodatek wchodzi w skład zestawu.

Opublikowano

Złości mnie, że nie mam Xboxa i nie gram w nowe Girsy :(

spoko czerwiec blisko xD