Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wku.rwiają mnie, nawet nie jestem wstanie napisać jak bardzo, ludzie którzy niby nie chcą zaspoilerować gry ujmując to w pierwszym zdaniu, ale (pipi)a już w drugim tak pięknie sformułują zdanie, że trzeba być pershing'iem i skończonym imbecylem żeby się nie domyślić co mieli na myśli. I ch.uj, pewnie będę musiał jutro kupić tego Bioshocka bo przecież do wakacji to całą fabułę poznam...

Opublikowano (edytowane)

Jak mozna bylo tak zepsuc fajna gre jaka mogl byc Far Cry 3 ?

Czytalem kilka recenzji i opinii, ale nigdzie nie pisano, ze w grze jest glupi system odnawiania energii - trzeba trzymac trojkat, niestety glowny bohater zalicza zgon zanim gra sie zorientuje, ze trzymamy go juz od jakiegos czasu.

Poza tym beznadziejny system zmiany broni (L2 + prawy analog), ktory podczas wiekszych zadym wcale sie nie sprawdza.

Gra roku ? Zdecydowanie nie dla mnie.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Cieszy mnie, że ściągam sobie Killzone: Liberation z Welcome Backa.

O tyle ciekawe, że z racji posiadania FW 6.20 "jakoś" udało się zalogować, ale nie mogę aktywować konsolki, a przez to ściągać dem, DLC itp. Z ciekawości sprawdziłem tego Killzone'a i działa. o_O Możliwe, że aktywuje się konsolę, żeby ona mogła aktywować poszczególne rzeczy do ściągania. Jako, że aktywowałem gry z WB na PS3, żeby je zaklepać, mogę je ściągnąć na innym systemie... A przynajmniej tak to sobie tłumaczę, bo nie wiem jak dokładnie to działa...

Ważne, że poszło. Mam nadzieję, że nie będzie robić problemów z odpaleniem... :sweat:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

NAMCO, TY KUR.WO!

Tak, nie ukrywam. Jestem fanem iDOLM@STERa. Namco jakiś czas temu zarejestrowało markę na zachodzie. Ludzie spekulowali, czy chodzi o zabezpieczenie, czy zamierzają wypuścić któreś z gier u nas.

Wypuścili. 3 części gry muzycznej z PSP (edycje, jak z Pokemonami).

Na iOS.

Za $54.99...

PIĘĆDZIESIĄT CZTERY DOLARY I DZIEWIĘDZIESIĄT DZIEWIĘĆ CENTÓW!

(plus w chu.j DLC)

Edytowane przez Accoun
Opublikowano (edytowane)

PS3 jest najbardziej spie.rdoloną konsolą jaka powstała. Po 2 godzinach męczarni z bossem te (pipi).ane pudło postanowiło się zawiesić przed samym savem... No po prostu (pipi)a brak mi słów. je.bać tych skośnych ćwoków, zanim dojdę znowu do bossa to minie kolejna godzina i pójdą w piz.du następne dwie. (pipi)A.

Ch.uj, nie gram, pewnie już nie będę nawet próbował...

Edytowane przez XM.
  • Plusik 4
Opublikowano

wnerwia mnie i to okropnie poziom trudnosci Ninja Gaiden Sigma. Ta gra jest nie do przejscia na "normalu" ;/ Przy 20 probie przejscia 6 chapka , zwatpilem i wrzucilem "easy" i dopiero jakos da sie grac... 

Opublikowano

nie uwazam sie za zlego gracza, nigdy z zadna gra nie mialem problemow, wiele naprawde trudnych gier przeszedlem (Demon's Souls, Ultimate Ghosts 'n Goblins, Super Ghouls 'n Ghosts, wszystkie GoWy na V.Hardzie, Monster Hunter i jeszcze pare innych), ale zwyczajnei w NG poziom trudnosci jest ostro przesadzony ;/

Opublikowano (edytowane)

Niepotrzebnie zmieniałeś poziom trudności, zamiast uczyć się systemu gry postąpiłeś jak pipka.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

zmienilem tylko chwiliwo, zeby sprawdzic jak sie gra, jest nadal bardzo trudno, ale juz przynajmniej nie az tak ze mam ochote rzucic padem o sciane ;) Save'a na normalu nie nadpisalem, wiec najprawdopodobniej jutro sprobuje ponownie na normalu 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Cieszy mnie, że się przemogłem i pociągnąłem dalej Dead Space (chyba już nie jestem taki strachliwy jak kiedyś :P), którego kupiłem 4 lata temu i już wiem, że po skończeniu będę ciągnął całą serię :) Fajnie mieć czasami taki backlog z jakąś serią bo później można przejść kilka części jedna za drugą.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Cieszy mnie Dead Space 2 in da hałs.

Smuci, że jeszcze nie mogę się za to zabrać bo mam ostatnie 4 chaptery w Dead Space do skończenia :P

Gość _Be_
Opublikowano

w(pipi)ia mnie mój napęd DVD w lapku który chyba dokonał swego żywota po 3 latach :confused:

kupi se człowiek girsy, żeby pograc pierwszy raz od paru lat a tu ani rusz :(

Sciągnij pirata i użyj cd-keya oryginalnego. 

Opublikowano

I tak potrzebowałem wymienic ten napęd ;).

Strasznie, ale to strasznie napawa mnie powrót po 3 latach rozłąki do pierwszej częsci Gears of War. Multiplayer w tej grze to najlepszy tryb sieciowy w jaki kiedykolwiek grałem, już zapomniałem ile ta gra dawała mi radości na xklocku z którym przez ciągłe awarie się rozstałem.

Trochę mało ludzi na serwerach, jednak nie ma przeszkód żeby sobie z przyjemnością pograc. Gra się o tyle lepiej, że w trybie sieciowym zostali teraz już praktycznie sami wyjadacze i momentami bywa ciężko, ale to nic bo i większa satyskfakcja - no i epickie pojedynki na szotgany wróciły do mnie po 3 latach! :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cieszy jutrzejszy trailer Batman Arkham Origins. Tym bardziej, że ma zdradzić więcej złoczyńców wynajętych przez Czarną Maskę. A po jutrze Microsoft zaprezentuje następcę XO, a tam nie zabraknie nowego COD.