XM. 10 864 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Wku.rwiają mnie, nawet nie jestem wstanie napisać jak bardzo, ludzie którzy niby nie chcą zaspoilerować gry ujmując to w pierwszym zdaniu, ale (pipi)a już w drugim tak pięknie sformułują zdanie, że trzeba być pershing'iem i skończonym imbecylem żeby się nie domyślić co mieli na myśli. I ch.uj, pewnie będę musiał jutro kupić tego Bioshocka bo przecież do wakacji to całą fabułę poznam... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 (edytowane) Jak mozna bylo tak zepsuc fajna gre jaka mogl byc Far Cry 3 ? Czytalem kilka recenzji i opinii, ale nigdzie nie pisano, ze w grze jest glupi system odnawiania energii - trzeba trzymac trojkat, niestety glowny bohater zalicza zgon zanim gra sie zorientuje, ze trzymamy go juz od jakiegos czasu. Poza tym beznadziejny system zmiany broni (L2 + prawy analog), ktory podczas wiekszych zadym wcale sie nie sprawdza. Gra roku ? Zdecydowanie nie dla mnie. Edytowane 28 marca 2013 przez saptis Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Cieszy mnie Metal Gear Rising Limited Edition, którego udało mi się dzisiaj dorwać. Figurka Raidena miażdży jakością wykonania. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 30 marca 2013 Opublikowano 30 marca 2013 Cieszy mnie, że ściągam sobie Killzone: Liberation z Welcome Backa. O tyle ciekawe, że z racji posiadania FW 6.20 "jakoś" udało się zalogować, ale nie mogę aktywować konsolki, a przez to ściągać dem, DLC itp. Z ciekawości sprawdziłem tego Killzone'a i działa. o_O Możliwe, że aktywuje się konsolę, żeby ona mogła aktywować poszczególne rzeczy do ściągania. Jako, że aktywowałem gry z WB na PS3, żeby je zaklepać, mogę je ściągnąć na innym systemie... A przynajmniej tak to sobie tłumaczę, bo nie wiem jak dokładnie to działa... Ważne, że poszło. Mam nadzieję, że nie będzie robić problemów z odpaleniem... Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Cieszy mnie cyfrowa dystrybucja. Kupiłem sobie właśnie kod na pierwszego Bioshocka na PSN za 24zł. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) NAMCO, TY KUR.WO! Tak, nie ukrywam. Jestem fanem iDOLM@STERa. Namco jakiś czas temu zarejestrowało markę na zachodzie. Ludzie spekulowali, czy chodzi o zabezpieczenie, czy zamierzają wypuścić któreś z gier u nas. Wypuścili. 3 części gry muzycznej z PSP (edycje, jak z Pokemonami). Na iOS. Za $54.99... PIĘĆDZIESIĄT CZTERY DOLARY I DZIEWIĘDZIESIĄT DZIEWIĘĆ CENTÓW! (plus w chu.j DLC) Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Accoun Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 (edytowane) PS3 jest najbardziej spie.rdoloną konsolą jaka powstała. Po 2 godzinach męczarni z bossem te (pipi).ane pudło postanowiło się zawiesić przed samym savem... No po prostu (pipi)a brak mi słów. je.bać tych skośnych ćwoków, zanim dojdę znowu do bossa to minie kolejna godzina i pójdą w piz.du następne dwie. (pipi)A.Ch.uj, nie gram, pewnie już nie będę nawet próbował... Edytowane 24 kwietnia 2013 przez XM. 4 Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Wkurza mnie, że wciągneło mnie w multi CoD BO2, tyle świetnych gier teraz wyszło, a ja naginam w "TO" 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 3 trailery GTA V tuż przed majówką Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 wnerwia mnie i to okropnie poziom trudnosci Ninja Gaiden Sigma. Ta gra jest nie do przejscia na "normalu" ;/ Przy 20 probie przejscia 6 chapka , zwatpilem i wrzucilem "easy" i dopiero jakos da sie grac... Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Po prostu jesteś słaby, tyle Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 nie uwazam sie za zlego gracza, nigdy z zadna gra nie mialem problemow, wiele naprawde trudnych gier przeszedlem (Demon's Souls, Ultimate Ghosts 'n Goblins, Super Ghouls 'n Ghosts, wszystkie GoWy na V.Hardzie, Monster Hunter i jeszcze pare innych), ale zwyczajnei w NG poziom trudnosci jest ostro przesadzony ;/ Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 (edytowane) Niepotrzebnie zmieniałeś poziom trudności, zamiast uczyć się systemu gry postąpiłeś jak pipka. Edytowane 28 kwietnia 2013 przez XM. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 zmienilem tylko chwiliwo, zeby sprawdzic jak sie gra, jest nadal bardzo trudno, ale juz przynajmniej nie az tak ze mam ochote rzucic padem o sciane Save'a na normalu nie nadpisalem, wiec najprawdopodobniej jutro sprobuje ponownie na normalu Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Cieszą mnie 3 trailery z GTAV już dzisiaj. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Niedługo wpadnie do mnie AC III: Edycja Waszyngtona. Mam nadzieję, że dodatek "Tyrania..." jest wart uwagi. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 maja 2013 Opublikowano 2 maja 2013 (edytowane) Cieszy mnie, że się przemogłem i pociągnąłem dalej Dead Space (chyba już nie jestem taki strachliwy jak kiedyś ), którego kupiłem 4 lata temu i już wiem, że po skończeniu będę ciągnął całą serię Fajnie mieć czasami taki backlog z jakąś serią bo później można przejść kilka części jedna za drugą. Edytowane 2 maja 2013 przez DonSterydo Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Z miejsca polecam Ci Extraction, choć tutaj musiałbyś się zaopatrzyć w Limitowaną Edycję DS2 na PS3. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Cieszy mnie Dead Space 2 in da hałs. Smuci, że jeszcze nie mogę się za to zabrać bo mam ostatnie 4 chaptery w Dead Space do skończenia Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 w(pipi)ia mnie mój napęd DVD w lapku który chyba dokonał swego żywota po 3 latach kupi se człowiek girsy, żeby pograc pierwszy raz od paru lat a tu ani rusz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 w(pipi)ia mnie mój napęd DVD w lapku który chyba dokonał swego żywota po 3 latach :confused: kupi se człowiek girsy, żeby pograc pierwszy raz od paru lat a tu ani rusz Sciągnij pirata i użyj cd-keya oryginalnego. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 I tak potrzebowałem wymienic ten napęd . Strasznie, ale to strasznie napawa mnie powrót po 3 latach rozłąki do pierwszej częsci Gears of War. Multiplayer w tej grze to najlepszy tryb sieciowy w jaki kiedykolwiek grałem, już zapomniałem ile ta gra dawała mi radości na xklocku z którym przez ciągłe awarie się rozstałem. Trochę mało ludzi na serwerach, jednak nie ma przeszkód żeby sobie z przyjemnością pograc. Gra się o tyle lepiej, że w trybie sieciowym zostali teraz już praktycznie sami wyjadacze i momentami bywa ciężko, ale to nic bo i większa satyskfakcja - no i epickie pojedynki na szotgany wróciły do mnie po 3 latach! Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Cieszy jutrzejszy trailer Batman Arkham Origins. Tym bardziej, że ma zdradzić więcej złoczyńców wynajętych przez Czarną Maskę. A po jutrze Microsoft zaprezentuje następcę XO, a tam nie zabraknie nowego COD. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Wtorkowa konferencja MS. Plus to, że administracja w końcu weźmie się do roboty i stworzy dział multiplatform (co powinni uczynić już parę lat temu) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi