Kazub 4 583 Opublikowano 20 maja 2013 Opublikowano 20 maja 2013 Z miejsca polecam Ci Extraction, choć tutaj musiałbyś się zaopatrzyć w Limitowaną Edycję DS2 na PS3. extraction jest na psn, może też i na marketplace Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 20 maja 2013 Opublikowano 20 maja 2013 Plus to, że administracja w końcu weźmie się do roboty i stworzy dział multiplatform (co powinni uczynić już parę lat temu) To potwierdzona informacja? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 maja 2013 Opublikowano 20 maja 2013 Plus to, że administracja w końcu weźmie się do roboty i stworzy dział multiplatform (co powinni uczynić już parę lat temu) To potwierdzona informacja? django pisał, że dział multiplatform powstanie po oficjalnej zapowiedzi nowego xboxa, a przed E3. Trzymamy za słowo. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 20 maja 2013 Opublikowano 20 maja 2013 Przypuszczalne wypchniecie tego dzialu/działów to po prezentacji X720/przed E3. Może tak być, ale nie musi Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Cieszy mnie, że nie mam ograne jeszcze masy dobrych gier z tej generacji, a teraz będą kosztowac grosze Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Jeszcze tylko 2 I az 2 tygodnie do E3. Do tego zalewu gier, zwiastunow, (pipi)ego hajpu, siedzenia na czacie z innymi I toczenie beki z konferencji. A potem pelne spiny dyskusje pomiedzy Mendrkiem, Mazzeo, Donem, pokryty sniegiem I wielu innych, masa gifow, prowokacyjnych statusow oraz teorii spiskowych. Bedzie miazga. Nie moge doczekac. 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Że Alice: Madness Returns ma ciężki klimat, ale technicznie trochę za bardzo kuleje. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Że nie chce mi się grać w gierki Cytuj
dApo 313 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 @up to wyjdź na powietrze to co zawsze brak pełnej customizacji przycisków w grach. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 a mi się chce i to za bardzo, najchętniej bym bez przerwy przed monitorem siedział, daaaawno tak nie miałem Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 NINTENDO mnie cieszy. Jak dobrze że istnieje taka firma w tej branży. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Irytuje mnie, że w Castlevania: LoS zbieranie "orbów" jest pod gałkami - w grze, która na poziomie normal jest wyraźnie bardziej wymagająca od innych przedstawicieli gatunku rozbija to dość istotnie płynność działania. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Złości mnie Armored Core V, które w całości opiera się na grindingu. Gra wydaje się z początku całkiem w porządku, jest trudno ale ok. Nadchodzi trzecia misja wątku głównego i poziom trudności wzrasta dziesieciokrotnie. Nie wiem, może jakieś małe azjatyckie rączki mogą to przejść ale ja nie widzę innej opcji niż zbieranie kasy przez kilka godzin żeby móc spróbować podejść do misji. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Złości mnie Armored Core V, które w całości opiera się na grindingu. Gra wydaje się z początku całkiem w porządku, jest trudno ale ok. Nadchodzi trzecia misja wątku głównego i poziom trudności wzrasta dziesieciokrotnie. Nie wiem, może jakieś małe azjatyckie rączki mogą to przejść ale ja nie widzę innej opcji niż zbieranie kasy przez kilka godzin żeby móc spróbować podejść do misji. Bez przesady, ogralem te gre jakis miesiac czy dwa temu, singiel pekl w 6-7 godzin i potem gralem z kumplem w multi Co do tematu, zlosci mnie żółć jakiegos palanta ktory zaspoilowal innym The Last of Us, na pal z takimi. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) Wkurzają mnie zrypane optymalizacje , lipna płynność w danych grach na konsolach czy wymagania sprzętowe produkcji ( a grafa jak 5 lat temu ) na PC rodem z NASA. Denerwuje mnie , że ujowa płynność nie jest brutalnie piętnowana a nawet odwrotnie , akceptowane jest , że lepiej obniżyć płynność a podbić grafę. Wpienia mnie moda na opcjonalne czy nie na jakieś lipne skanowanie, jaskrawe podświetlenie elementów otoczenia w poszukiwania wszystkiego, nawet Bogu ducha winnego pieniążka czy muszki. Strzela mnie , że nie wychodzi więcej pozycji w stylu Amnezji gdzie zamiast przeżutej na wszystkie strony pukawki kapiszonami mamy genialną fizykę, klimat, muzę , pomyślunek i zaszczucie. No właśnie kuźwa , oddawać fizykę przedmiotów i nie tylko. W za dużo grach wszystko jest z tytanu i poprzyklejane Poxipolem na twardo. Starczy póki co. Edytowane 1 czerwca 2013 przez Sebastian Ś. 3 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Zjarała mi sie karta graficzna ......ale mam to w (pipi)e bo w Aurore można grać i bez niej <3 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Hmmm, I don't recall any that have TATE and are freeware. Sorry about that. However, if you have Mame you can TATE 'em all! Grać, gra się w te freeware'y dobrze, tylko tego TATE mi brakuje. Spory obszar ekranu się marnuje, a sama gra i tak jest "pionowa". Trzeba się będzie rozeznać w tym MAME... Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Doszła mnie nowina, że w okolicy otwarto sklep z grami. Super. W promieniu 30 km nie ma takiego sklepu. Chłop ma monopol na biznes to i sporo tytułów będzie miał (choć pewnie drogo). Przeglądam półkę i widzę 4 tytuły dawno temu solidnie zmłócone a, które teraz zbierają kurz. Decyzja podjęta. Pakuję gry i jadę. 5 km jazdy rowerem jest ok, chociaż pada, ale nie mięknę. Dojeżdżam do sklepu , zamknięty. Patrzę na godz. otwarcia: 9.00-17.00. Patrzę na telefon jest 9.50. Da Fak? Rozglądam się i widzę nr telefonu do gościa. Dzwonię... Nie dzwonię, bo brak funduszów na komórce. K*rwa. Szybko do "Żabki" po doładowanie. Dzwonię, gość odbiera i już otwiera. Daję mu tytuły. Ogląda pudełka i rzuca cenę. Mało, stwierdzam chłodno. Ale ok, bo za kasę będę miał nowe gierki. Podaję mu tytuł gry, którą chcę. Nie ma jej. Podaje inny. To samo. 3 min. i w cholerę tytułów później poddaję się. Gość tłumaczy, że tak ludzie mu przynoszą. Nic nie biorę, co więcej tylko jeden tytuł sprzedaję (zwróciło mi się doładowanie do telefonu). Gość spoko, z pasją, choć już nieco przygasłą. Tłumaczy to brakiem czasu. Krótka pogawędka na temat rynku, gier, konsol itp. i do widzenia. Wracam do domu. Znowu pada.... Takie rzeczy nawet w Polsce A... Jak grać? Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Już raz się przejechałem na zakupach w Allegro, nigdy więcej. Wolę biznes twarzą w twarz na konkretach. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Kupowałem na allegro czy gejtrade wiele razy i jeszcze nigdy nie miałem problemow Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Biznes xDDDDTransakcje po 40zł nazywasz biznesem? Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Akurat ten z allegro to było trochę więcej niż 40 zł... Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Cieszy premiera TLoU, a złości jej cena. Sądziłem, że czasy 229zł za grę to już przeszłość, wiadomo tytuł warty ceny, ale kurde czemu SONY nie da 179zł. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Cieszy mnie że na razie nie zawracam sobie głowy nextgenami. .Jak sobie pomysle ile gierek na ps3 jest do ogrania jest na mojej liscie to huhu. NAPAWA MNIE TO OPTYMIZMEM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi