saptis 620 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Sezon ogorkowy i zastoj - nie dla mnie ! Mam kilka swietnych gier do ogrania - niedawno kupilem Need For Speed: Hot Pursuit i Tomb Raider: Underworld, a kilka dni temu kupilem God Of War: Ascension i Injustice: Gods Among Us. Grania na dluuugie godziny ! Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Odechcialo mi sie grac w gry oprocz fify, bc2 i tlou. I to mnie wkur.wia, bo mam do przejscia kilka gier, a jakos nie moge sie za nie zabrac 1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) Cieszy, ze znowu postanowilem wyprobowac emulator Dreamcasta - okazalo sie, ze w miedzyczasie naprawde mocno go ulepszyli. Pad normalnie dziala, z dzwiekiem nie ma problemow (minimalne niedoskonalosci mozna wylapac, ale nie az takie zebym narzekal). Poki co wyprobowalem Shenmue (w koncu zagram w ta gierke ), REZ (damn, co za fun - tez zawsze chcialem w to zagrac) i kilka innych gierek. DC nigdy nie mialem - fajnie bedzie teraz ponadrabiac te zaleglosci. Tak swoja droga to chyba jedna z najlepszych konsol do pogrania z kims lokalnie - jest sporo wyscigow, masa shmupow, bijatyk, chodzonych bijatyk (szkoda ze takich w 3D, z coopem, naliczylem tylko dwie). Ha, no i po co mi teraz PS4 albo X720 ? Edytowane 15 sierpnia 2013 przez Yabollek007 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Emulator GBA na psp, w czasach kiedy nie było jeszcze smartfonów robił to niemałe wrażenie, a teraz nadal jest spoko. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) Na jakim padzie grasz? DualShock 3, szkoda tylko ze wibracje nie dzialaja. DualShock 2 tez dziala. Edytowane 15 sierpnia 2013 przez Yabollek007 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Zakupy są fajne. Cieszy mnie nowiutki, niebieski 3DS XL z gierkami, który właśnie do mnie jedzie kurierem z daleka. Cieszy mnie także przed chwilą kupiony przezroczysty Dual Shock 3 (Slate Grey). Uwielbiam nowe, niewyrobione pady. Smuci mnie sytuacja Nintendo w Polsce. Parę lat temu też wszyscy narzekali, ale w sieciówkach można było zobaczyć Wii, gierki, DSa i akcesoria. Dzisiaj łaziłem po tych wszystkich sklepach żeby kupić 3DSa i parę gier. Przy okazji chciałem pomacać Wii U. Niestety... nie ma śladu po stoiskach z Nintendo. Pan w Media Markt powiedział że już nie prowadzą sprzętów Nintendo, a z gier zostały 3 tytuły na WIi U. Strasznie to smutne. Na szczęście jest internet, choć tutaj też nie jest różowo. Zaskoczyło mnie jak ciężko dostać Zelda Ocarina of Time 3D. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Niemiłosiernie irytuje mnie Kałnter Strajk. Nie jestem jakimś prosem, ale jak dostaję drużynę samych patałachów, w której ja jestem najlepszy z dwukrotną przewagą punktów to coś musi być na rzeczy ;p. Człowiek sam wykończy czterech z pięciu z przeciwnej drużyny, a kretyni z bombą biegają i zamiast ją podłożyć, to pozwolą się zabić ostatniemu, nosz kuźwa nieeee. Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Czyli... jak w każdej drużynowej grze multiplayer evah maed? Dlatego nie lubię multi z przypadkowymi ludkami. A działa to przecież w obie strony - możesz trafić na kompletnych laików, którzy nie wiedzą co i jak i bardziej przeszkadzają niż cokolwiek pomagają, a możesz trafić na wymiatacza, który będzie oczekiwał, że wszyscy będą czytać mu w myślach i ogólnie będą grać perfekcyjnie. Tak czy inaczej, kończy się na bluzgach, wyzwiskach od noobów itp. Też mogę powiedzieć, że mnie to irytuje, głównie dlatego, że nie czerpię z takiej rozgrywki jakiejkolwiek satysfakcji - niezależnie od tego czy się wygrywa, czy przegrywa. Dlatego za wyjątkiem jakichś typowych deathmatchy free for all nie przepadam za grami multi, o ile nie gram ze znajomymi. Nawet Awesomenauts, który swoim stylem wciągnął mnie niesamowicie w końcu zbrzydł właśnie ze względu na to, że tylu ludzi traktuje rozgrywkę śmiertelnie poważnie, a nie jako zabawę. A potem tylko pod koniec meczu "my team sux, fucking noobs!", mimo tego, że przez 30min rozgrywki nie pisnął ani słowem ten rzekomy "pr0s". Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Cieszy mnie to, ze mam mase nowych gier, niestety czasu na granie juz nie mam. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 mega cieszy mnie, że za miesiąc o tej porze będe jak ostatni maniak i największy nołlajf woził się najzaje.bistszymi furami po Los Santos i podpalał stacje benzynowe Trevorem miałem przejsc w sierpniu Bioshocka w końcu, ale wciąż tylko napie.przam na zmianę w Vice City, San Andreas i czwóreczkę HYPE OVER 9000 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Zlosci mnie to, ze wyjechalem do domu na tydzien i specjalnie wzialem ze soba Vite, zeby skonczyc Origins i LBP Vita. I (pipi)a zapomnialem ladowarki... Tyle przegrac... Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Wkurza , że 18 września ilość zawiedzionych przehypeowanym tytułem wzrośnie do nie dającej się zliczyć ilości ... I obym się mylił ... Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Nowy komp ..... BF3 z wszystkim na maks, high i ultra , serwer na 64 graczy i nawet pojedynczej klateczki nie zgubi <3 . I kupa gier do ogrania oprocz BF;a Zaciesz w (pipi). 2 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Świetna pozycja. Książka przypomniała mi, za co kocham pierwszego BioShocka - po lekturze postanowiłem wrócić do Rapture za sprawą Ultimate Rapture Edition Edytowane 19 września 2013 przez stoodio Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Wrzesień, jak zawsze obfity w gry. Miałem urodziny i dostałem od laski The Last of Us. 11 dni później kupiłem GTA5. Za parę dni w ps+, Far Cry3. Odpowiadając na drugie pytanie w temacie, to nie mam czasu na granie. W 11 dni nie skończyć Last of Us? Teraz gram w GTA i lasce smutno, że jej grę odłożyłem na półkę i cały czas gadam o zabawnych misjach w GTA. A z GTA też spędziłem mało czasu. Po skończonej pracy we wtorek, pojechałem po swój preorder, łamiąc kilka przepisów (spieszyłem się, bo za parę minut miał przyjść koleś od remontu). Miałem GTA, dzwonek do drzwi i koleś który remontował przedpokój. Zainstalowalem gierkę i wyłączyłem pleja, bo nie chciałem przy gościu grać. A dziś dalszy ciąg remontu, dentysta, i parę innych pierdół na głowie. Edytowane 19 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
Emet 1 085 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Złości... w(pipi)ia wręcz mnie to, że przez totalnie beznadziejny, pudełkowy model jazdy R* z(pipi)ał potencjalnie najlepszą grę generacji (obok TLoU), czyli GTA V 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Zlosci mnie to, ze przez braki w sklepach nie moglem kupic GTA V i musialem sie zapisac na przyszla dostawe. Cieszy mnie natomiast to, ze wlasnie dostalem maila, ze gra jest w koncu do odbioru, ponadto wspomne, ze dzisiaj tak zupelnie przy okazji kupilem The Last Of Us.The Last Of Us i GTA V kupione jednego dnia - premierze w co grac ?! Edytowane 19 września 2013 przez saptis Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Cieszy , że jak i kilka tys. rodakow grałem w Gta5 10 minut po premierze ( tak, on grałpierwszy Tesco i nocna premiera). Zlosci, narzekanie ludzi na model jazdy w gta5. Wreszcie czuc cięzar samochodu ...thx Rockstar ! Edytowane 19 września 2013 przez MAJOCHEY_PL Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Kupiłem PlayStation 3 . Tym samym zostałem xbotem, który jest zakutym PC-towym łbem, Nintendofagiem i niedługo Sonyggerem. Achievement unlocked! To znaczy Trophy. Innymi słowy: jak w poniedziałek przyślą mi to PS3 to będę posiadaczem wszystkich konsol 7. generacji, mój wewnętrzny nerd skacze z radości . Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) A mi to się nie podoba, bo lepiej jest poświęcić się w 100% jednej marce, np. SONY! a tak 25% czasu zabiera Ci każdy ze sprzętów. Dla kilku exow nie warto kupować kolejnego plastiku, zbierającego kurz. Zresztą teraz chyba nie wyjdziesz z domu Edytowane 20 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Model z klapka? Tak, SuperSlim odpust edition. Wychodzenie z domu? Co to jest, nie rozumiem . I uważam trochę inaczej, dla samego SMG (chyba dwójkę sobie przejdę w oczekiwaniu na kuriera) warto było kupić Wii, w momencie kupna X360 też było kilka dobrych powodów, dla którego go brać (Gearsy, Mass Effect, Bioshock, epizody GTA itd.). A jeśli dzisiaj miała by być jakaś konsola, którą warto by kupić dla eksów, to chyba nie ma lepszego przykładu od PS3, no come on . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Współczuje Kruku jak zobaczysz jaka to upośledzona jest konsola. Dla 2 gierek to warto pożyczyć a nie dawać siano. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Współczuje Kruku jak zobaczysz jaka to upośledzona jest konsola. Dla 2 gierek to warto pożyczyć a nie dawać siano. Czasem ciężko Cie lubić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi