Opublikowano 10 września 201014 l Cieszy mnie PeS11 jak to mówi Wojewódzki The King is Back :]. Strasznie mnie w(pipi)ia brak bety LBP2.......... i rozwalony komp. A co za tym idzie konieczność korzystania z przeglądarki Ps3 lub korzystanie z kompa w pracy z poblokowną większością stron :\ w tym forum.
Opublikowano 10 września 201014 l Denerwuje mnie, że jeszcze nie podali jakichkolwiek informacji odnośnie daty wydania dema Enslaved <_< Już po prostu nie mogę usiedzieć Edytowane 10 września 201014 l przez sprite
Opublikowano 11 września 201014 l najblizsza środa bedzie suta, demko Pes'a , fify i Nba 2 K 11 no i może jeszcze coś wypłynie, może Enslaved?
Opublikowano 11 września 201014 l Świniak Raam wygrał w głosowaniu z Shao Kahnem gdzie wyniki boostowali fanboje Gearsów i teraz Boon chyba nie zdradzi nowej postaci z MK. To mnie złości. :]
Opublikowano 14 września 201014 l juz tylko godziny dzielą mnie od testó demek Fify i Pes'a co oczywiscie mnie raduje niezmiernie Edytowane 14 września 201014 l przez Orson
Opublikowano 14 września 201014 l juz tylko godziny dzielą mnie od testó demek Fify i Pes'a co oczywiscie mnie raduje niezmiernie Wpis ;]. Już nie mogę się doczekać aby obadać demko nowej Fifki
Opublikowano 15 września 201014 l Shadows of the DAMNED !!! Oczywiście cieszy mnie niemiłosiernie. Edytowane 15 września 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 15 września 201014 l Strasznie wkurza mnie nowy wygląd Dantego. Większej cioty chyba już się nie da zrobić
Opublikowano 15 września 201014 l To samo, cieszy mnie w końcu potwierdzenie DMC5, natomiast nowy wygląd postaci lepiej przemilczeć.
Opublikowano 17 września 201014 l GRAN TURISMO 5 !!! Cieszy mnie co ja gadam jara mnie jak ..... te piękne uczucie jak przed GT3 ;]. Choć wtedy przez tydzień nie mogłem kupić swojej wersji bo wszędzie w sklepach wymiotło, na szczęście teraz jest net i pre ordery.
Opublikowano 17 września 201014 l Cieszy mnie zamówiony MOVE (Starter Pack) . Choć niestety dojdzie dopiero w poniedziałek.
Opublikowano 17 września 201014 l obejrzałem najnowszy materiał z GT, ten z przedstawionymi warunkami pogodowymi i...uwierzyłem w tę grę. Maniakiem wyścigów nie jestem ale wygląda to sympatycznie.
Opublikowano 17 września 201014 l Złości mnie MadWorld. W którejś z recenzji napisano o niewymagającym poziomie trudności i relaksującej rozwałce. Ja mam odmienne zdanie dotyczące właśnie poziomu trudności. Czwarte podejście do jednego z leveli i dupa blada, do tego gówniane rozwiązanie z życiami, jakiego się nie stosuje obecnie prawie w żadnych grach. Może i można byłoby powtarzać to w nieskończoność, ale po niespełna 25 minutach walki z zombiakami napis JACK DEAD potrafi w(pipi)ić. I gdzie tu relaks się pytam? <_< Edytowane 17 września 201014 l przez marcin_N
Opublikowano 22 września 201014 l Zlosci mnie gadka nt. online w Call of Duty. Ludzie czesto mowia, ze multi dalej zostanie darmowe (w kontekscie wprowadzenia abonamentu za online) - przeciez to jest jakis absurd! Jak to darmowe? Przeciez kupujac produkt place za calosc, a nie za wybrane elementy. CZYLI PLACE ROWNIEZ ZA MULTI. Za darmo to by bylo, jakby udostepnili tryb multi do sciagniecia dla wszystkich graczy. Edytowane 22 września 201014 l przez Yabollek007
Opublikowano 22 września 201014 l Tak samo jak Was strasznie wkur*** mnie to co Kotick sobie poczyna Edytowane 22 września 201014 l przez sprite
Opublikowano 22 września 201014 l A ja mam gdzieś Koticka i jego pomysły, dopóki nie rusza singla w CoDzie. :]
Opublikowano 24 września 201014 l Cieszy biały DS3, lubię go czasem tak po prostu potrzymać... PlaySwap (Goozex) zdycha, co mnie niemiłosiernie wkurza
Opublikowano 24 września 201014 l Cieszy mnie strasznie Move i myśl jak kreatywni twórcy mogą go wykorzystać, tak jak to jest świetnym w Tumble, echochrome II czy, oczywiście, Sports Champions. A denerwuje mnie to że kończy mi się miejsce na dysku w PS3 (40GB, próbuje to odwlec kasując zbędne rzeczy, ale na dłuższą metę to nie wystarczy) i będę musiał go zmienić na większy, a nie mam o tym zielonego pojęcia (mam nadzieję, że będzie tak prosto jak zmiana dysku w PC czy laptopie). Edytowane 24 września 201014 l przez MBeniek
Opublikowano 28 września 201014 l 1000 trofeów juz na konto wpadło edit - dodatek z zombiakami do RDR. Screeny prezentują sie zacnie!!! Edytowane 30 września 201014 l przez Orson
Opublikowano 1 października 201014 l Złości mnie przesunięcie premiery Gears Of War 3, a czekałem na tą grę bardziej, niż na exy od Sony (chyba, że w 2011 wyszedłby Uncharted 3).
Opublikowano 5 października 201014 l cieszy mnie (bardzo) ze dlc do fify (ultimate team ) ma byc w tym roku za darmo Edytowane 5 października 201014 l przez Orson