Copper 2 657 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Atlus krulem, prawie kazda ich gra jest swietna. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Mija 4 tydzień, a paczki z Play Asia jak nie było tak nie ma. Wpierw kasę jakiś cwaniak zakosił mi z konta, a teraz jeszcze pewnie okaże się,że paczkę mi zajumali z gierką. Genialny miesiąc Edytowane 17 lipca 2014 przez Paliodor Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 No Atlus był wydawcą nawet Dragons Crowna, czy uber oryginalnej Cathrine. Szanujem, bo to obecnie najlepsza japońska firma poza Nintendo. Chyba czas bym pogodził się z jrpg, które odpuściłem po 2007. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Paliodor, paczki z p-a często mi szły nawet i 6 tygodni, a miesiąc temu koleś o(pipi)ał mnie przy zakupie next gena, także głowa do góry, mogło być gorzej Cytuj
django 549 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Jak już narzekamy na paczuszki to moją chyba właśnie zarekwirowali w Urzędzie Celnym i musze im wysyłać dokumenty. Play-Asia nie ma dobrego streaka na forum widze. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Jakoś od tego roku mi paczki z PA długo idą przedtem jak zamawiałem to max 2,5tygodnia, a najczęściej do 1,5 przychodziły. Pewnie znów gdzieś leży w urzędzie celnym czy innej dziurze. @Koper: rzeczywiście może być gorzej:/ Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Czyli nie zawiodę się na vicie skoro kupuje ją dla persony? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 No Atlus był wydawcą nawet Dragons Crowna, czy uber oryginalnej Cathrine. Szanujem, bo to obecnie najlepsza japońska firma poza Nintendo. Chyba czas bym pogodził się z jrpg, które odpuściłem po 2007. Ciekawe czy zobaczę kiedyś twojego posta, który nie bedzie zawierał słów dragons crown, uncharted, wipeout, graj w tlou na hardzie bez asyst, bioshock. Cieszy mnie, że będę miał MGS HD kolekcję w pudełku. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Takie rzeczy tylko w dziale Mortal Kombat X. Polecam jak Wipeouta, BioShock, Dragons Crown, Uncharted i granie w TLOU na hardzie i bez opcji widzenia przez ściany. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 Cieszy mnie to ze nawet dzisiaj , w zalewie konsolowego gówna dla debili, w erze kryminalnych DLC, bonusów do preorderu, korporacji wciskających kity o "kinowych 30fps" itp itd wychodzi gra taka jak Divinity Original Sin . Ciezki, skomplikowany turowy RPG, z cała kupą wolności, sidequestów, secretów... Po prostu stara szkoła taką jaką kocham <3 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Cieszy mnie ogromnie sukces Małopolskich StreetPassów, dwa spotkanai za nami, oficjalne wsparcie Conquest, masa ludzi, wszyscy zadowoleni, czego chcieć wiecej? <3 Ogromnie się cieszę z tego sukcesu. I cieszę się, że mam możliwość grania jak człowiek na PS3 w Krakowie. Złości mnie badziewny OST w MotorStorm Apocalypse Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 smuci mnie ilosc rozkopanych jrpg - persona4golden, child of light(no ok, to taka podroba jrpg), final fantasy X HD, final fantasy IX, mam jeszcze niezrealizowany kodzik na Final Fantasy X-2 HD, pod koniec sierpnia premiera Disgaea4....ehhh a ponoc szrot nie ma gier. Ile razy w ostatnim miesiacu obiecywalem sobie ze zaczne sie za jakas na powaznie, a tu albo zasypialem na lozku zmeczony, albo nie chcialem tracic slonecznego dnia i poszedlem na rower, a tu znowu jakis kumpel na browca wyciagnal... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Vita ma za dużo gier . Ja ostatnio coś nie gram w gierki. Nie wiem, czy mam się cieszyć z powodów, czy martwić skutkami. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Cieszy: Że w końcu uzupełniłem kolekcję o egzemplarz jednej z najbardziej unikalnej gier minionej generacji; Valkyria Chronicles. Złości: Nie no, wprost wk.urwia że towar sprzedawany i płacony jak za nowy, okazał się yebaną używką (folia bez holograficznej naklejki, delikatnie "szarpnięta" krawędź instrukcji, drobne wgniecenie tyłu okładki). Gad fakin demit... Szczęściem stan coveru na przodzie i samej płyty, to żyleta. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 (edytowane) Vita super, Valkyria Chronicles super, chociaz w tym temacie ludzie wiedza co dobre. Cieszy mnie to bardzo. Edytowane 28 lipca 2014 przez KopEr Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 (edytowane) Graj azja też mi leci w kule z ostatnimi trzema przesyłkami. Jedna wysłana 13 czerwca, druga 17 czerwca, trzecia 11 lipca - żadnej nie dostałem. Dlatego odpuściłem kilka ciekawych zakupów u nich - od jakiegoś czasu coś zmieniło się na gorsze z ich logistyką. Edytowane 28 lipca 2014 przez ping Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Mi oprócz Sakury Taisen V jeszcze Strange Journey strasznie długo już idzie. Ej no co jest grane z tym sklepem. Kupuję u nich od dawna i jeszcze nigdy nie miałem takich cyrków Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Irytuje mnie Sega ze swoją polityką. Yakuzy jak były nie przetłumaczone, tak są, a w Japonii już się robi kolejna odsłona. Do tego brak remastera Shenmue i zapowiedzi IIIki. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 było dreamcastów więcej kupić to nie zaczęłyby się cyrki. 1 Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 Graj azja też mi leci w kule z ostatnimi trzema przesyłkami. Jedna wysłana 13 czerwca, druga 17 czerwca, trzecia 11 lipca - żadnej nie dostałem. Dlatego odpuściłem kilka ciekawych zakupów u nich - od jakiegoś czasu coś zmieniło się na gorsze z ich logistyką. Mi w zeszły czwartek przyszła paczka wysłana 3 czerwca; czekam jeszcze na 3 przesyłki - z 5 i 9 czerwca oraz 2 lipca Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 lipca 2014 Opublikowano 29 lipca 2014 moj dostawca internetu kilka dni temu mial ataki hakerskie na ich serwery i w ramach bezpieczenstwa zablokowal wszystkim NAT, przez co nie moge grac online. akurat teraz, gdy jest beta Destiny i premiere ma TLOU. najgorsze w tym wszystkim jest to, ze niewiadomo kiedy wszystko wroci do normy :| Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj przyszły obie paczki z Play-Asia. Jedna z czerwca, a druga z tego miesiąca. W końcu człowiek nie musi wypatrywać nerwowo listonosza i martwić się czy to akurat tym razem listonosz dostarczy Edytowane 30 lipca 2014 przez Paliodor Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Widze, ze te paczki gdzies wyleguja po prostu, bo mi dzisiaj przyszly 3 paczki z przeciagu 2 miesiecy. Najgorzej, ze 4ta, wyslana najwczesniej nie doszła. p-a wysyla drugi egzemplarz/zwraca kase jak gra nie dojdzie? Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Nie zdziwilbym się gdyby leżały w urzędzie celnym. Kiedyś zamawiałem model z Japonii i skusiłem się na przesyłkę EMS by szybko go dostać.W ostateczności paczka szła dłużej niż zwykłym SALem bo mendy z Celnej ją tak długo trzymały.Od tego czasu zawsze biorę SAL bo szkoda mi kasy wywalać jak i tak to potem gdzieś leży i tyle ze szybkiej dostawy. Co się tyczy PA to z tego co wiem mogą wysłać drugi egzemplarza albo dać ci równowartość kwoty zamówienia na zakupy w ich sklepie. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Wipeout HD. Na phantomie wyscigi to jest totalny random. Nie mowiac o akcjach typu jestes drugi wiec komputer idealnie trafia cie rakietami i jestes osmy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi