Gość mate5 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 (edytowane) Wipeout HD. Na phantomie wyscigi to jest totalny random. Nie mowiac o akcjach typu jestes drugi wiec komputer idealnie trafia cie rakietami i jestes osmy. W Wipeout HD to tylko speed lap i zone. Edytowane 6 sierpnia 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Skończyłem dziś chyba z piąty raz Podróż, tym razem w co-opie, jezu ta gra jest tak przeza(pipi)ista, z kimś to jeszcze większy kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Wipeout HD. Na phantomie wyscigi to jest totalny random. Nie mowiac o akcjach typu jestes drugi wiec komputer idealnie trafia cie rakietami i jestes osmy. W Wipeout HD to tylko speed lap i zone. Probuje zrobic platyne i wyj.ebac to z dysku w koncu. Chyba sie nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Wipeout HD. Na phantomie wyscigi to jest totalny random. Nie mowiac o akcjach typu jestes drugi wiec komputer idealnie trafia cie rakietami i jestes osmy. W Wipeout HD to tylko speed lap i zone. Probuje zrobic platyne i wyj.ebac to z dysku w koncu. Chyba sie nie uda. Weź zagraj w coś co sprawia ci frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Aktualnie nie mam wlasnie nic i koncze gierki z plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Cieszy mnie dzisiejszy zakup CoD4 MW, w końcu mogłem zobaczyć czym się ludzie przez lata zachwycali (i przy okazji w końcu będę mógł zagrać w CoD MW2 którego mam z rok już) Złości mnie to, że w sumie... to takie zwykłe pif paf. Cieszy mnie to, że za miesiąc kupię WiiU/Vitę a za 2 miesiące Vitę/WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Wipeout HD. Na phantomie wyscigi to jest totalny random. Nie mowiac o akcjach typu jestes drugi wiec komputer idealnie trafia cie rakietami i jestes osmy. Jak ma się odpowiedni skill to przeciwników na Phantomowym Elicie zostawia się daleko w tyle Najlepszy i tak jest online na 8 graczy, a w singlu to Zone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Mejm, czuję, że platynowanie odsłony na Vitę sprawiłoby ci jeszcze większą przyjemność. Wyobraź sobie, że dodano tam nowy fantastyczny tryb, w którym trzeba rozwalać statki przeciwników. Zdobyć brąz czy srebro to nic, ale złoto, o ja pier,dole. Nie ważne są umiejętności, a szczęście. Bo jeżeli nie wylosujesz idealnie dopałek, to w późniejszych etapach możesz pożegnać się ze złotem. I tak siedzisz godzinę i tylko restartujesz, bo konsola losuje ci 4 razy pod rząd miny, w które CPU oczywiście nigdy nie wleci. Momentami byłem zachwycony, że te chu,je od wajpałta straciły robotę, taki byłem wkur,wiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 To chyba Eliminator co ragus piszesz z dodatku Fury. Ja mam tylko podstawke. Wczoraj ku.rwienie a dzis meltdown 8 race tournament zrobiony na zloto. Skora wpadla, teraz tylko przekonac 8 osob do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Ten tryb jest też na ps3. Współczuję każdemu kto walczy o złoto powyżej poziomu normal. Ta seria od zawsze była zdrowo przegięta, ale z dwojga złego lepiej w tą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Przecież Wipek nie jest taki trudny, wystarczy odrobina skilla i kampania leci na złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Ten tryb jest też na ps3. Tu nie chodzi o platforme ale o dodatek Fury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Złości mnie to, że przez bycie cebulą, nie kupiłem PSP GO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Po co ci ten szrot? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 (pipi)a, chyba do kolekcji tylko. Ulozenie przyciskow jest tak s(pipi)one ze takie monster hunter jest niegrywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Cieszy mnie, że jak ukończę wreszcie Valkyria Chronicles, to będę ogrywał Super Metroida, Fallout 2, Ninja Gaiden Sigma i kończył drugie Dark Souls. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Po co ci ten szrot? (pipi), chyba do kolekcji tylko. Ulozenie przyciskow jest tak s(pipi)one ze takie monster hunter jest niegrywalne. Tak, głównie do kolekcji, ale miałbym pare zastosowań do niego. Całe szczęście, że przeszedłem MonHuny na PSP! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 To by była dopiero męka: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 The claw na Go? masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Przeszedłem w końcu MGS2. Niestety po drodze, sam nie wiem gdzie, padło 5 przeciwników. A starałem się nikogo nie zabijać, wliczając w to ludków w Arsenal Gearze (ma się rozumieć, bossów też usypiałem) . :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Cieszy mnie, że jak ukończę wreszcie Valkyria Chronicles, to będę ogrywał Super Metroida, Fallout 2, Ninja Gaiden Sigma i kończył drugie Dark Souls. A co do tematu, to bardzo złości mnie śmierć Dragon Questa na zachodzie. Straciłem już nadzieję, że zagram w nowe części. Trzeba się było uczyć japońskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Ten tryb jest też na ps3. Tu nie chodzi o platforme ale o dodatek Fury. Wiem po prostu ten tryb o którym wspominał Ragus jest też obecny w wersji stacjonarnej, właśnie w tym dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 (pipi)ę tę europę universalis i daję sobie spokój na dłuższy czas z tą grą. Zbyt dużo czasu zabiera i momentami niesamowicie wku.rwia. Zrobiłem trzy głupie błędy i zmarnowałem kilkanaście godzin gry (gram bez wczytywania, zapisuję tylko gdy wyłączam grę). Po pierwsze doprowadziłem do zbyt dużego wyczerpania wojennego, po drugie nie rozwiązałem sojuszy z wasalami i war score zjechał mi o kilka procent, po trzecie dałem za mało wojsk do kolonii. Za bardzo uzależnia ta gra, odinstaluje z komputera i będę czysty przez dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Wkurzają mnie gry FPP/TPP z niskim FoV bez możliwości jego zmiany na wyższy. Wiele gier musiałem sobie przez to odpuścić (np. Half Life 2), tudzież dawkować małymi partiami. Gram teraz w Tomb Raidera nowego, a i tutaj mimo faktu, iż jest to TPP po 20min robi mi się niedobrze i kręci w głowie. Kamera "z ręki" latająca na wszystkie strony też nie pomaga. Najgorsze, że jak już siepnie takie zawirowanie, to często trzyma przez kilka godzin, lub nawet resztę dnia. Oczywiście większość developerów nie raczy wrzucić do swej gry FoV slidera. Na konsolach to już w ogóle abstrakcja - FoV jest tylko zaniżany ile to możliwe, co by wydajność poprawić. A teraz idę się położyć, zanim zarzygam klawiaturę... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Moim zdaniem mógłbyś tego Tomb Raidera sobie odpuścić, jest wiele ciekawszych gier . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi