Square 8 553 Opublikowano 12 września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 września 2014 Chyba pada mi laser w wysłużonej PS3 :confused: Gry normalnie działają, ale potrafi wydawać bardzo głośne dźwięki co jakiś czas. A za miesiąc premiera The Pre-Sequel i kolejne setki przegranych godzin, nie wiem czy to wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 12 września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 września 2014 Czeka mnie wieczór/noc beztroskiego grania na przemian w Yakuze 3 i Okami HD, może że szczyptą La Noire, jeżeli sił mi starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 12 września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 września 2014 ja tak nie potrafię, jak zaangażuje się w dany tytuł, to istnieje tylko on (względnie sesyjka przy jakimś arcade w przerwach). immersja 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 12 września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 września 2014 No ja też mam tak zazwyczaj. Ale dziś jest specjalny dzień, albowiem mam dostęp do dużego TV (weekend u rodziców). U siebie mam biedne 21 cali i oczy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Chyba pada mi laser w wysłużonej PS3 :confused: Gry normalnie działają, ale potrafi wydawać bardzo głośne dźwięki co jakiś czas. A za miesiąc premiera The Pre-Sequel i kolejne setki przegranych godzin, nie wiem czy to wytrzyma. Na jednej grze(2/3) czy wszystkich? Gram teraz w MGR, konsola chodzi jak kombajn, to samo mam z V czy TLOU, ale przy większości tytułów PS3 nie wrzuca 5 biegu tylko chodzi cichutko, nie ma co się bać, standardowe akcje na tym szrocie. E: Chyba że mówimy tutaj o jakimś innym, "nienaturalnym" dźwięku, którego brzmienia znać nie chce. Btw. Grubas czy slimka? Edytowane 12 września 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 września 2014 La Noire, Wsiądź samochód, znajdź w mieście strome wzniesienie (nie ulica, tylko pokryta trawą górka) i spróbuj wjechać tym autem, to co zobaczysz wygląda komicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 września 2014 @XM. Sprawdzane przy BL2 i BL1 Jak mnie najdzie to sprawdzę przy U3. Zdecydowanie chodzi o inny "nienaturalny" dźwięk, może nagram przy okazji. PS3 FAT, premierowa osiemdziesiątka (ta z DS3) Już 6 lat na karku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Zayebiście cieszy mnie, że sprawiłem sobie w końcu Battlefielda <3 Powoli przechodzę kampanię, wbiję trofea i nie mogę się doczekać, aż wpadnę do multi Za tydzień czy dwa biorę chyba nową FIFĘ pod koniec września beta The Crew, na początku października Driveclub w plusie. Nie mogę się doczekać, będzie spoko jesień A złoszczą mnie trofea za multi w BF4. W tej grze powinno ich być więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 to mnie złości: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Ruszyłem backlog, dzięki czemu kupka wstydu się trochę zmniejszyła i teraz prawie z czystym sumieniem mogę czekać na premierę nowych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 843 Opublikowano 18 września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Siadło. Nigdy więcej nie odpalę tej gry. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 o je,bany Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Lol, robót yebany, i to w tak krótkim czasie. U kogo kupujesz wbijanie trofeów, przyznaj ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 A męczył się z platyną w pierwszym God of War Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Lol, robót yebany, i to w tak krótkim czasie. U kogo kupujesz wbijanie trofeów, przyznaj ;p Nigdy nie zrobię platyny w tej grze przez durnowaty puchar w którym trzeba odsłuchać większość rozmów przez Codec. Jak wczoraj przechodziłem Easy, przy każdej okazji dzwoniłem do osób z listy i nic nie wyskoczyło także chyba odpuszczę, i tak nie zależy mi na tych trofeach. A męczył się z platyną w pierwszym God of War Nie zapomnę ostatniego challenge'a, tego z windą. Masakra. W ogóle to wczoraj zakupiłem mesjasza: Cieszy mnie to bardzo bo już od premiery chciałem w to zagrać. Edytowane 19 września 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 cieszy mnie: biale ps4 - wyglada slicznie, dziala cichutko, pad nie trzeszczy, a do tego jako osoba nie grajaca na pc jestem zauroczony skokiem jakosci grafiki od czasow trojki ogrywajac pedala w rurkach zlosci: disgaea4 revitalized dalej nie dotarla z play asia a wyslali jeszcze w sierpniu backlog gier - rosnie i rosnie, nigdy nie bawilemsie w trofea i dalej nie bede ale kupka nie skonczonych gier rosnie smuci: ps3 trafia do chrzesnicy na prezent - troche mi smutasnie na mysl ile z ta konsola wspanialych i zlych chwil przezylem i tego jak chrzesnica z bratem ja dopadna i bede nie szanowac i traktowac Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 września 2014 Cieszy mnie sezon jesienno-zimowy który sypnie kilkoma fajnymi gierkami. Złości mnie że 14 października wychodzą dwie super gierki które muszę mieć natychmiast. Nie lubię takich akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 września 2014 Jakie to gierki kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Pewnie Peggle 2 i Pac-Man And the Ghostly Adventures 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Mnie ucieszyla wiadomosc, iz "The Evil Within" jest juz w zlocie, co prawdopodobnie nie wplynie juz na jej date premiery. Lece smialo bukowac urlopik :-D i nianie dla maluszka ;-) Edytowane 26 września 2014 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Plus się skończył i backlog na PS3 od razu o połowę się zmniejszył . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Bayonetta cieszy mnie że to jest gra z głębią i wspaniałym systemem walki, wkurza mnie że levele są nieregularnej długości, chce konczyc a tutaj dwa weze, jakas lala, skakanie i filmiki, a save'a postawic w polowie levela i wylaczyc nie mozna ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Cieszy mnie ze mam tyle gierek w domu do ogrania Zlosci mnie ze mam tak duzy backlog w domu do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Cieszy mnie ze mam tyle gierek w domu do ogrania Zlosci mnie ze mam tak duzy backlog w domu do ogrania. Plus prawie same megatony i nie wiem za co sie wziac w pierwszej kolejnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Cieszy mnie że Black Flag to ostatnia gra na moim profilu z trofeami online, te zawsze wymagają albo czasu albo ustawek. Uporam się z nimi i nareszcie zabiorę za backlog na PS3, porobię resztę gier na 100% na pełnym luzie że już nigdzie mi się nie śpieszy. I nie muszę szukać ludzi do wspólnej gry, umawiać się na ustawki i kombinować jak wbić dane trofeum. Boże daj mi siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi