Ludwes 1 682 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Ale powiedz mi, po co Ty się tak męczysz? Dostałeś w ramach rozgrzeszenia, aby grać w AC i wbić w nim platynę, czy jak? Bo tak z własnej woli w to grać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 trophy kurtyzana. tez nie kumam tego grania na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 chyba chce mieć perfect profile na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Ale i tak ma ukryte trofea więc to perfect jest naciągane. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Moim ostatnim calkiem był Dead Space 2 z 2011 i mega wredny trophy za ukończenie go na najwyższym poziomie z 3 sejwami (najlepszy z najtańszych sposobów na wykrzesanie w graczu strachu swoją drogą). Od tego czasu nie chcę mi się nawet na niego patrzeć, a co dopiero spędzać kilkadziesiąt godzin nad platynami kolejnych gier. Lepiej ukończyć tytuł raz (szczególnie ten z dobrą fabułą) i odswieżyć go sobie co najwyżej raz na kilka lat. Tak mam np. z Okami i SOTC, ukonczone raz w SD i ostatnio ponownie w zremasterowanej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Ja mam tylko dwie platyny i obie dalo sie zrobic za jednym podejsciem, normalnie przechodza gre. Wiadomo, jednych jaraja wirtualne puchary, ale ja bym nie potrafil grac i sie w(pipi)iac przy tym, to rozrywka i ma mnie odprezac po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Ale i tak ma ukryte trofea więc to perfect jest naciągane.Bo oszukiwał z platyna gt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 No ja nie rozumiem czegoś takiego. Jasne, lubię, gdy coś wpada, ale wymyślać jakieś akcje jak w najnowszym MK (wiecie, o co chodzi - tryb na dwóch graczy i zostawienie gry na całą noc) lub w GT6, gdy należy założyć gumkę na analoga (lol), aby przejechać jakąś określoną ilość km? Ja pier.dolę... Te trofea to rak branży. Sami popatrzcie na użytkownika zsrr, do którego tematu nie zajrzycie, to nie pisze o niczym innym, jak o tych trofeach. Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Ale i tak ma ukryte trofea więc to perfect jest naciągane.Bo oszukiwał z platyna gt 5 Aż mi się Musiol przypomniał [*] Jezu jaka choroba, pół życia męczyć się ze szrotami, żeby mieć "idealny" gamercard, a to wszystko i tak oszustwo. Nie lepiej po prostu dać sobie spokój? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Haha Musiol to akurat musioł Zszedlbym na zawał jakbym mial sie zastanwaiac przed kazda gierka czy napewno wbije w niej 100% bo nie ma jakiegos bug'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 (edytowane) Ale i tak ma ukryte trofea więc to perfect jest naciągane. Bo oszukiwał z platyna gt 5 Aż mi się Musiol przypomniał [*] Jezu jaka choroba, pół życia męczyć się ze szrotami, żeby mieć "idealny" gamercard, a to wszystko i tak oszustwo. Nie lepiej po prostu dać sobie spokój? Ja tak często robię, nie daję (pipi)ania o ciśnięcie 100% w gierce, która a) nie kręci mnie zupełnie b) wymaga zbyt wiele czasu. Co innego gierka, która mnie nie kręci, ale jest krótka, lub gierka która mnie mega kręci i wymaga zbyt wiele czasu. Dlatego mam biedackie ratio (na klocu bodajże 56% według TrueAchievements, na konsolach Sony jeszcze gorzej). Edytowane 30 września 2014 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Bede teraz gral w Eternal Sonata, niestety nie ma trofeow i nikt nie bedzie o tym wiedzial =[ Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 A trzeba było zostać Xbotem... Tam można na karcie gracza mieć trzy Sonaty, żeby każdy widział, że kupiłeś trzy razy i jesteś krezusem świata growego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Bylo brac na 360ke, tam w kazdej grze sa aczki i trawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 http://gamercards.exophase.com/xbox/user/Velius%20PL Chcialem udowodnic ze gralem w Sonate. A tak serio kawal dobrej gierki, system walki mi sie bardzo podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 Im mniej czasu na gierki mam tym bardziej mi się chce w nie grać ;/. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Złości mnie to że szlag trafiła mojego Lets Playa z Hearts of Iron 3. A cieszy i to za(pipi)iście fakt że znalazłem program który nagrywa wszystko w tym pulpit wiec mogłem wreszcie zrobić pierwszą cześć tutoriala do Aurory ( kolejne w drodze ) i bede mogl ruszyć z kolejnymi Lets Playami ;> <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 urlopik na premierę gry The Evil Within chociaż na chwile oderwę sie od wszystkiego i poczuje, jak za dawnych czasów, kiedy to uciekało sie ze szkoły, by pogiercować.. a co, staremu juz nie wolno ? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 ogladnalem wczoraj western Krew za krew i znowu mam ochote kupic RDR, ale jak ostatnio przechodzilem po raz drugi to pomimo świetnego klimatu ledwo co wymęczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Dawaj Undead Nightmare, przeszedłem trzy razy. Najbardziej lubię ostatnią misję i moment w którym idziemy po tych katakumbach, zawsze w tej sekwencji wyjmuję obrzyn i przechodzę całą lokację idąc powolnym krokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) mialem jakis czas temu edycje goty ale zombiaków nie cierpię i odstawilem po kilkudziesieciu minutach soundtrack wciąż przyprawia mnie o ciarki na plecach http://m.youtube.com/watch?v=ao-Aj_I0Tzo Edytowane 13 października 2014 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Cieszy mnie fakt że wróciła mi zajawka i skończę po raz n-ty więzy krwi , które uważam za top tamtej generacji. Wkurza mnie to że pod wpływem emocji kupiłem najgorzej zoptymalizowaną grę w historii watch dogs ... gdzie karta w cenie ps4 nie jest w stanie tego porządnie uciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Cieszy mnie diamentowy pucharek w Rayman Legends na VITE Złości mnie cholernie ciężki kontakt z Conquest Entertainment 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Ku.rwa przez to, ze na ps3 nie mozna dodawac gier z ps4 do listy pobierania (tylko via pc), juz kolejny raz zapomnialem pobrac gierki z plusa. Tym razem velocity x2. Ch.uj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Cieszy mnie, że Bayo 2 i Sunset Overdrive mają więcej preorderów niż się spodziewałem. Rekordów sprzedażowych pewnie nie będzie, ale zawsze to jakaś iskierka nadziei, że dobre gry będą ciągle wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi