Gość mate5 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 Gram w Castlevania Circle of the Moon i zaraz chyba zwariuję, gra generalnie jest bardzo prosta ale jeden fragment mi sprawia cholernie wiele trudności. Zginąłem już chyba z 40 razy, a przed wejściem do tej lokacji zginąłem może (łącznie) 5-6 razy. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 (edytowane) Wyprawa na PGA mnie cieszy. Było super. I postawa nowego dystrybutora Nintendo w Polsce. Naprawdę daja rade ( okolo 19 stoisk z WiiU i tyle samo 3DSow z tego co pamietam) Edytowane 26 października 2014 przez Bjały Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 26 października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 października 2014 Gram w Castlevania Circle of the Moon i zaraz chyba zwariuję, gra generalnie jest bardzo prosta ale jeden fragment mi sprawia cholernie wiele trudności. Zginąłem już chyba z 40 razy, a przed wejściem do tej lokacji zginąłem może (łącznie) 5-6 razy. ;( Po >60 próbach nie wytrzymałem i zajrzałem do opisu, okazuje się że do tej lokacji powinienem iść później jak już zdobęde jakiś przedmiot który mnie uodparnia na truciznę... Wstyd mi za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) Cieszy mnie, że nawet Baldur jest w stanie docenić dobre gry Siedział wczoraj bitą godzinę gapiąc się w tv Edytowane 31 października 2014 przez Copper Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Cieszy mnie, że wreszcie wracam do gierek, brakowało mi tego przez ostatnie dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 ciesze sie, ze kupilem xbone i to, ze wreszcie po kilku miesiacach przerwy wrocila mi ochota na granie. przypadek? nie sadze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 Co mnie cieszy? za(pipi)isty wcześniejszy prezentu urodzinowy od kumpla - Shovel Knight na 3DSa <3 <3 <3 <3 <3 <3 Co jeszcze mnie cieszy? to: http://www.ppe.pl/news-32055-mistrzostwa_polski_w_super_smash_bros.html . Miło widzieć po raz kolejny swoje imię czy tam nick i własną grupę na "salonach" Co jeszcze mnie cieszy? Scena Nintendo w Polsce, która się powolutku rozrasta <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2014 Co mnie cieszy? "oficjalnie" pojawię się w branży, będę w creditsach nowej gierki! yay :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Je.bane EA, nie mogę się połączyć z serwerami Skate 3 mimo, że online działa. Lamusy je.bane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 CIESZY MNIE BYCIE CZŁOWIEKIEM NINTENDO <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) Kończy mi się w tym miesiącu plus i nie zamierzam tego gufna przedłużać. Edytowane 2 grudnia 2014 przez XM. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Cieszy mnie, że miałem okazję uczestniczyć w prezentacji prowadzonej przez Davida Cage, a następnie nawet chwilę z nim porozmawiać. Wcześniej nie spotkałem osobiście znanej w branży osoby, więc było to interesujące wydarzenie. Twórca m.in. Heavy Rain opowiadał o swoich początkach w tworzeniu gier, historii Quantic Dream i samym procesie dewelopingu. Rzucił też garścią statystyk na temat branży i zwrócił uwagę na jej dynamiczny rozwój. To otwarty i sympatyczny facet. Po prezentacji padło kilka pytań. Odpowiadając na nie przyznał, że ma nieco krytyczny stosunek do gier kopiujących znane schematy, takich jak kolejnych strzelanek w stylu CoD. Temat CoD powrócił też jeszcze odnośnie angażowania do gier znanych aktorów - o ile o współpracy z Ellen Page opowiadał w samych superlatywach, o tyle wątpi by Kevin Spacey pozwolił sprzedać Activision chociaż jeden egzemplarz CoD więcej. Przyznał też, że od zawsze chciał tworzyć gry dla Sony, a współpraca z Japończykami daje pewne profity. Był to na przykład wyjątkowo szybki dostęp do devkitów konsoli PS4, na którą to oczywiście tworzy nową grę. Nie wykluczył też możliwości remake'u HR i Beyond na PS4, bo zawsze dawałoby to szansę zagrania w nie osobom, które wcześniej nie posiadały PS3. Padło też pytanie fana odnoście Fahrenheita. Odpowiadając na nie, stwierdził przy okazji, że można spodziewać się jeszcze jakiegoś ogłoszenia odnoście tej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 Ciekawe. Z jakiej okazji i gdzie to było? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 Chyba mi się gniazdko HDMI w ps3 pieprzy. Wyczuwam dziwne luzy przy podłączaniu kabelka i czasem obraz się nie wyświetla, pojawia się gdy lekko poprawię kabelek. Ostatnio nawet dźwięk się traci. Szlag mnie trafi jak na święta konsola odmówi posłuszeństwa. Nie widzi mi się podłączanie kabli z zestawu choć i to nie pomoże jeśli to wina gniazda w konsoli. A filmy i gry na święta już czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) Liczą się tylko konsole, ale lubię czasem na pececie pograć w typowo pecetowy tytuł. Robię sobie właśnie porządki na dysku i instaluje civlization, tropico, może w hearthstone zagram. Ponadto mam 3 gry pudełkowe na ps4 i kilka cyfrowych po miesiącu posiadania konsoli. Nikt mi nie wmówi, że nie ma w co grać. Żeby nie było tak różowo to co to kyrwa ma być z pudełkami na ps4, otwieram, wyjmuję książeczki (a właściwie karteczki i jakieś pie,rdoly, kto by pomyślał by instrukcję dać) A od spodu, w sensie tylna część okładki, którą widać przez pudełko od wewnątrz, jakieś ostrzeżenia dotyczące zdrowia itp. Edytowane 13 grudnia 2014 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 Ponadto mam 3 gry pudełkowe na ps4 i kilka cyfrowych Jakie? Nie przenoszę cw do innych tematów tylko pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) PES 2015, Destiny, Tlou. Mnóstwo grania bo w każdej ciekawy online. Z cyfrowych same darmowe, z godnych uwagi: plantsy, binding of isaac, stem world dig. Myślę nad zakupem resoguna albo velocity. Jednak chciałbym ukończyć Isaaca, ciężkie cholerstwo. Dodam jeszcze, że destiny, nie wiem czy mi podejdzie, zapowiada się dobrze, jednak wchodzi w grę wymiana na drivecluba za dopłatą lub raymana. A no i plus z tego miesiąca: injustice i pancho. Bardzo fajna opcja. Edytowane 13 grudnia 2014 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 Dwie dobre mordeczki z osiedla sprawiły sobie PS4, rodzina Sony się powiększa Już znam siedem osób z bliskiego otoczenia z PS4. Z Xboksem nie znam nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 Dwie dobre mordeczki z osiedla sprawiły sobie PS4, rodzina Sony się powiększa Już znam siedem osób z bliskiego otoczenia z PS4. Z Xboksem nie znam nikogo Współczuję :empathy3: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 17 grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu. Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcze w tym roku. Złości mnie że śniegu nadal nie ma. Edytowane 17 grudnia 2014 przez aux 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu. Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcze w tym roku. Złości mnie że śniegu nadal nie ma. pochwal sie na forumie, co tam na strugałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Proszę bardzo, oto moja praca konkursowa. Urwana szuflada rządzi http://instagram.com/p/wjrK82PR32/?modal=true Spędziłem pół dnia grzebiąc w rodzinnych fotografiach. Tych z konsolą było mało, na dodatek nie wszystkie się nadawały. No i trafiłem na fotkę z małym bratankiem. On ma swoje gry i swój świat, ale zawsze jak do mnie przychodzi to prosi by mu włączyć Gran Turismo. I przeważnie szarpiemy na splicie. Zaprosiłem go, zrobiliśmy fotkę i gotowe. Umówiliśmy się że w razie wygranej kupię mu kilka gier na PS3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Gratsy. Prawdziwa perelka. Bym chyba nawet folii nie zdzieral. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Nie wiem czy mnie to cieszy, czy zlosci ale od dawna nie mam w ogole ochoty grac online. Kiedys godziny spedzalem przy mmo, starcrafcie czy cs'ie, teraz wole sobie na spokojnie jakas dobra fabule przejsc. Podziwiam ekipe znajomych, co od premiery Destiny nic innego nie katuje dzien w dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 Ja też poje.bałem granie online, za mało czasu żeby łupać ciągle to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi